Na stronie każdy użytkownik ma okrePlon+/- rangę, od pocz+/-tkuj+/-cego aż po "Boga", np. ja mam tak:
FIHU
n3wb!e
*
Newbie i jedna gwiazdka? Hmm... ok, a teraz konkretne pytanie. Co trzeba zrobić by nie być już newbie i miec 2 lub więcej gwiazdek?! Czy to zależy od iloPci punktów na stronie czy od woli moderatorów i włascicieli strony? A może jeszcze czegoP innego?
Czekam na odpowiedzi
ps. Jak sie ujaracie to nie odpowiadajcie, bo wyjd+/- takie sam eodpowiedzi jak w dziale Tipsy
to tak powiem ci
newbie od 0-49 postow
taki sobie od 50-99 postow
aktywny 100-249 postow
sie udziela od 250-nie wiem do ilu bo jeszcze nie osiagnelem ;]
ejj cienias chlopak nie chce byc newbie popostu ;]
No właPnie, nie chcem być newb!e
A tak serio to tak sie pytam bo s+/- jeszcze punkty za każd+/- czynnoPć jak+/- zrobi się na stronce. Narazie mam ich około 1300 ale... no właPnie, one s+/- do niczego, nie sa do żadnego rankingu i tak myPlałem że może właPnie w tej sprawie odgrywaj+/- jakaP rolę, a jednak nie
Dzięki za wyjaPnienie.
a mnie juz zaczely denerwowac tematy o 1.5 i o tym ze niedlugo go nie bedzie.no ale jednak bedzie tylko pod steamem : ).trudno trzeba sie z tym pogodzic i sie przestawic.mi tez bylo ciezko na poczatku jednak sie przyzwyczailem i w sumie nie mam juz zamiaru grac w 1.5.najlepszy rozwiazaniem jest wykasowanie 1.5 z dysku i dostosowanie sie do 1.6.
tak wiec FIHU sciagnij sobie steama, utworz konto i zapraszamy na lolka : )
eee... ja mam Pciagniętego steama 1.6 ale nie mam niestety cd-keya i musż ekupić sobie iryginał. Dzisiaj szukałem tutaj u mnie na dzielnicy w sklepach i w supermarketach ale mieli tlyko CS condition zero za 129zł więc lipa. Będe musiał jechać na miastp, ale to jutro jak coP :/
hmm ja na twoim miejscu bujnal bym sie z dlugopisikiem do tesco lub czegos takiego duzego i sobie spisal kolesie tak robili w krakowie i sie dziwic ze niektore nie dzialaja ... a najlepiej kupowac w caffe !
FIHU to dawaj lec po ten klucz i postrzelamy razem ; )
a tak btw.to widzialem twoje zdjecie w galerii : )
wiesz co ja myslalem, ze ty to mlody jestes, a tu sie okazuje, ze z ciebie to taka sama stara dupa jak i ze mnie jest ; D
hahahaha to ci sie udalo powaznie : )
ale tak to sie kozaczy jak sie siedzi za monitorkiem i to w dodatku w irlandii majac swiadomosc, ze Filon cie nie pokara ; )
nie nie zamykac.chyba jako pokrzywdzony mam prawo do obrony ? ; )
ale teraz nie mam weny by cokolwiek tu napisac, wiec te texty o zamknieciu topica wsadz sobie prosto do swojego kakaowego oka i zjedz wegiel, bys szybko sie ich nie pozbyl : D : P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali