Wysłany: Sob 25 Lut, 2006 19:41 logowanie na forum
No wiec tak, zakladam temat zamiast pisania do Jumpera, bo moze ktos ma tez taki problem. I zeby inni tez wiedzieli jak go rozwiazac Nie wiem czy to blad, czy celowe dzialanie
Chodzi mianowicie o to, ze po pierwsze, forum (i nie tylko to, bo na innym forum tez zmieniono na dokladnie ten sam styl wszystko) nie dziala autologowanie, mimo, ze jest haslo i login wpisane, ale jeszcze musze klikac zaloguj (wiem ze to nie taki problem, ale jednak), co by nie bylo takie straszne gdyby nie... 2 sprawa. Drugi problem polega na tym, ze mnie co chwile wylogowywuje i musze sie logowac powtornie, co juz jest calkiem irytujace. Bo przekladam se forum, na chwile wejde na inna stronke/pojde na kible/pojde zrobic kanapki, to juz musze powtarzac logowanie.
Nie wiem, czy ze mna jest cos nie tak, czy z forum, czy tak ma po prostu byc, ale musialem sie wyzalic
_________________ Jesteśmy otoczeni?!? Wspaniale! Teraz możemy atakować we wszystkich kierunkach!!
ja mam to samo z autologowaniem... nie wiem jak to jest po dluzszej bezczynnosci bo nie mialem okazji sprwadzac ale jak wylacze i wlacze to....trzeba sie logowac
Autologowanie działa tylko zwykłym userom. Można to włączyć w profilu. Ale osoby które mają jakiekolwiek uprawnienia moderatora muszą za każdym razem się logować. Poprostu nie ma innego zabezpieczenia przed włamaniem. Pamiętacie kiedyś jak ktoś nam podmienił forum ? Poprostu spreparował cookie z danymi admina i autologowanie go zalogowało bez podawania hasła i loginu. Teraz jest to niemożliwe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali