LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Nowy turniej ?
Autor Wiadomość
FIHU

Wysłany: Wto 22 Cze, 2004 12:11   Nowy turniej ?

Niestety spuˇniłem się i nie ma okazji zagrać w turnieju "sam przeciw wszystkim", dlatego chciałem się zapytać kiedy powstanie jakiP nowy ciekawy turniej w którym mógłbym wzi+/-Pć udział? (najlepiej jak najszybciej ;) )
Z góry dzięki.

KuleK 
ekip@

Wysłany: Wto 22 Cze, 2004 12:23   

trudno powiedziec kiedy i co bedzie !! ale jak bedzie to na 100% bedzie jakies info na stronie glownej w postaci newsa !! odwiedzaj jak najczesciej stronke i forum a napewno nieprzegapisz !!

FIHU

Wysłany: Wto 22 Cze, 2004 12:29   

Jestem na tej stronie dopiero od wczoraj i muszę przyznać że spodobał mi się wasz servis, będe teraz tutaj codziennie i postaram się nic nie przegapić.
A tak poza tym: szybko żes odpisał :D

gram_nogami 
popychadło

Ulubiona gra: szyderstwo.
Wysłany: Wto 22 Cze, 2004 13:00   

witam cie FIHU ;)
hmmm ja to mialem zamysl takiego turnieju, ale nie wiem co na ten temat prezes powie.a mianowicie o co mi chodzi.
zglaszaja sie klany, lub ludzie ktorzy sobie stwoza fejk klan.gramy tylko na mapach niestandardowych i nie na mapach de tylko na mapach cs.jedyne jakich broni mozna uzywac, to nozy, pompek i uzi no i oczywiscie granatow, fleszy, smokow...

FIHU

Wysłany: Wto 22 Cze, 2004 13:14   

gram-nogami napisał/a:
zglaszaja sie klany, lub ludzie ktorzy sobie stwoza fejk klan....

hmm... fajny pomysł, jestem właPnie w trakcie zbierania ludzi do klanu, ale niestety jak narazie nie ma servera na jakim moglibyPmy poćwiczyć.
Chociaż bardziej bym się ucieszył gdyby gra była samodzielna a nie klanowa, chyba że tak jak stworzyliscie poprzednie "grupy: A, B, C..." itd to tutaj byPmy tez zrobili takie fake klany (bo ja bym z chęci+/- zagrał, ale skoro nie mam alnu to bym niby nie mógł? :/ )
MyPlcie, myslcie. Panowie administratorzy s+/-dze że nie tylko ja, ale i i nni zawodnicy zagrali by jakiP fajny turniej (oprócz tego co trwa :P )
Pozdrawiam...

virus 
Łowcy

Ulubiona gra: counter-strike
Wysłany: Czw 24 Cze, 2004 07:06   

hmm ja tez w sumie nie mam klanu i co mam nie grac niee lepiej by bylo tak jak napisal FIHU zeby zrobic grupy ;]

QRi 
ekip@
LORD

Wysłany: Czw 24 Cze, 2004 07:48   

a co to nie zbierzesz 3/4 ziomków, a zreszta co bede gadal jeszcze SPW nie skonczone a my juz nastepny watek jedziemy... powoli, spokojnie, nienerwowo

virus 
Łowcy

Ulubiona gra: counter-strike
Wysłany: Czw 24 Cze, 2004 08:07   

ajj tam dobrze qri pisze mi tam zreszta na turniejach nie zalezy bo jak przyjdzie co do czego to ze 180 osob robi sie 18 eeę ?

Odpowiedz do tematu