Wysłany: Nie 30 Kwi, 2006 13:11 nowy wyglad strony ?
witam. Cos tam kiedys obilo mi sie o uszy ze ma byc jakis wyglad strony :] Czy jest to jeszcze aktualne ? Czy zrezygnowaliscie z tego pomyslu : ) ? pzdr.
Prace nad nową stronką idą pełną parą, osoby w nią zangażowane(przez swą skromność prosiły by ich nie wymieniać) są w pełni kompetentne do wyznaczonych przeze mnie działań, dlatego ani ja ani reszta społeczeństwa naszej sekty nie musi się obawiać o efekt końcowy. Prace nad nowym layoutem obejmą stworzenie zupełnie nowej warstwy wizualnej serwisu, mającej na celu zwiększenie jej atrakcyjności i użyteczności, co w efekcie ma przyczynić się do wzrostu liczby użytkowników forum. Jednocześnie pragnę zaznaczyć,że od marca ubiegłego roku liczba naszych członków systematycznie rośnie. Rekorodowy wynik członkostwa osiągnęliśmy w lutym tego roku(60), co daje nam 2,52 nowego użytkownika dziennie. Być może w następnych miesiącach w portalu pojawią się nowe sekcje tematyczne,a niektóre wykluczymy, jest to jednak jeszcze w fazie planowania.
Jeśli osobiście chcecie dołożyć swoją cegiełke do budowy nowego forum wysyłajcie swoje kieszonkowe na moje konto.
Już wkrótce w naszej parafii będą do wykupienia abonamenty na dzienne i tygodniowe sloty,a także koszulki z logo naszej sekty.
Pozdrawiam was serdecznie z zawsze słonecznego Las Palmas
Ps Street miałeś racje są tańsze niż myślałem (drinki naturalnie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali