Wysłany: Sro 01 Paź, 2003 13:47 Problem z kontem... i kilka innych spraw
Mam wielka proPbe do administratorów... jakiP czas temu stworzylem sobie konto.. login "dfi"..... i gdzies haslo mi wsiaklo, teraz nie moge sie zalogowac. Wiem ze macie mozliwosc w PHPNuke sprawdzenia IP z ktorego lacze sie na forum.. wiec bedziecie wiedziec ze to wlasnie ja Jezeli moge Was o to prosic... zmieńcie mi haslo.. albo podajcie jakie tam jest. Z gory dziekuję!!!
A teraz z innej beczki Pochwał+/- dla panów za t+/- stronkę.... chodzi mi o działy... widze ze utrudniliscie sobie zycie statystykami graczy hehe.. wiem ile to kosztuje pracy.. ale wierzcie mi ze ten dzial to strzal w 10 Moglby byc jeszcze jakis dzial (archiwum meczy czy cus) w ktory np po kliknieciu na link mozna obejrzec screen.. zobaczyc wynik.. przeczytac raport itp.. ajkies komentsy dodac... moim zdaniem spowoduje to wiekszy ruch na stronce...a chyba na tym Wam zależy? Zreszta jak kazdemu webmasterowi Moze pomyslicie nad Działem Bukmacherskim? Tez byloby cool
Dzieki za słowa uznania.
Dział bukmacherski good idea. Poszukam jakiegoP sytemu do tego bo mogło by być ciekawie.
Co do archiwum meczy - przerabiam wlasnie galerie.
Co do konta dfi - nie ma takiego w systemie. Najlepije bedzie jak zalozysz raz jeszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali