Wysłany: Czw 05 Sie, 2004 01:43 Problemy ze Steamem czy to wina update??
Mam problem . A mianowicie kiedy wchodze na obojetne jaki server wyskakuje taka informacja : Steam has found the following problem with your game :
SteamProcesCall(waitForAppReadyToLaunch)(0xab000a,0x1b0fc04,0x1b0fd0c)failed with error 16:cache file corrupted.
The game data cache needs to be flushed in order to run .
Did you wish to do this now?
I po nacisnieciu OK chwile sie wgrywa na serva nawet nie wchodzi do consoli i znowu to samo wyskakuje . PROSZE O POMOC bo sam nie wiem co zrobic zwracam sie tutaj do specjalistow PROSZE POMOZCIE !! Dziekuje Bardzo z góry .
zainstaluj to do obojetnie jakiego folderu otworz ten folder i usun ztamtad plik steam.dll !!! nastepnie podmien wszystki pliki jakie tam sa z tymi co masz w folderze
...\SteamApps\twoje konto email\counter-strike
i sprawdz czy wszystko dziala !!
znalazlem na pewnym forum odpowiedz na twoj problem...a brzmi ona tak :
Cytat:
w menu "play Games" klikasz prawym na Counter-Strike, wybierasz Properties ... masz tam takie cos jak Automatic Updates, zmien na Always keep this game up to date
wiem ze to dziwnie wglada, ale zrob tak, bo ludzia z takim problemem jak ty masz po tej czynnosci zaczelo dzialac...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali