Witam!
Nie wiem czy zauwazyliscie ale statystyki serwera nie dzialaja od 17 dni . W statsach pisze ze byly aktualizowane 02.03.2007 a po wejsciu w graczy wyswietla sie imformacja ze statnia aktualizacja byla 16.02.2007. Moze by to jakos naprawic?
ej dobra, blu ma staty ale on je ma a nikt inny nie ma dostępu, a ja np jestem ciekawy ich, co jest do ch*a pana z tymi statami? na stronie nie dzialaja a te drugie to chyba do archiwum sa trzymane
mam taka teorie, mianowicie ostatnio notoryczny brak graczy na lolq bierze sie wlasnie z powodu niedzialajacych statow. kazdy ceniacy sie stats bez mozliwosci srawdzenia jaki jest dobry zmienia server. w koncu gra tylko dla statsow.. a to ze obecnie jest tylko polowa osob na serwerze przez wieksza czesc dnia, potwierdza ta teorie, statsy juz dawno "odlecieli za morze"
podsumowujac, na lolq w takim razie grali w polowie sami statsiarze
_________________ Już ja dobrze wiem kto tu ma czity!!
gładkolufowa zabawa..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali