Wysłany: Nie 20 Lut, 2005 21:05 Upload fotek - działa czy nie?
Działa Wam upload fotek? Mi nie Chciłałem upowszechnić swe 64kb zdjęcie przedstawiaj+/-ce mnie nagiego i przybieraj+/-cego bardzo odwazn+/- postawę... jednak się nie dało Tyle lat czekałem zeby ujawnić swiatu sw+/- twarz (i nie tylko)... a tu lipa
Jeżeli jeszcze ktoP zajmuje się t+/- stron+/- - zróbcie coP z tymi uploadami... napewno jest jeszcze wielu takich lolowatych |witych Mikoajów, który także chc+/- się zdeknospirować przed csowskim Prodowiskiem Lola
Próbowałem tak zrobić - przedtem i teraz znowu- cały czas nic... tylko wci+/-ż wywala mi komunikat "Katalog docelowy modules/coppermine/albums/userpics/10184/ nie może być zapisany przez skrypt!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali