Wysłany: Nie 06 Cze, 2004 13:32 Wolna stronka i forum
Może to pytanie było już zadawane, ale powiem szczerze nie chciałem tracić czasu na szukanie ponieważ strasznie wolno mi chodzi i stronka i forum. Jest na to jakaP rada czy to już po prostu sprawa wyższa.
CzytaleP newsa na cs.pl, jesli tak, to podobnie uczynilo wielu polskich cs-maniakow, ktorzy podarzyli linkami do naszej pieknej stronki i przez jej ogladanie walnie przyczynili sie oni do zapchania serwera
Ostatnio gdy tylko jestem na stronce to gdy patrze na tabelke <b> na stronie: </b> zadko widze mniej niz 15 uztkownikow
juz chyba wszystko wrocilo do normy !! akira z jumperem zalatwili lepsze lacze (szczegolow sam dobrze niekapuje cos tam akira mi pisal ale kto go zrozumie ) i jak to mi napisal trza sie rozwijac
nom dobrze bo jak chcialem newsa przeczytac to kurwa z 2 min czekalem az sie otworzy ;] ahh kulek akire trudno zrozumiec chlopak nie spi po nocach to wiesz a jak spi to 35min 29 sek ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali