Wysłany: Nie 22 Paź, 2006 00:09 Ultra-multi-zajeb****-wypier***-syta w ch**a jajecznica
Potrzebujemy: 3 jajka
ćwierć papryki
sól(najlepiej morska )
poł cebulki
pieprz
0,5 cm-trowy plaster sera gouda
pół pomidora
3 duże plastry szynki lub troche bekonu
szczypiorek
olej
patelnia w rodzaju mini wok (taka ciut głeboka nie taka jak na naleśniki)
let's go:
na oleju smażymy mięcho+cebulka (już w kawałkach). Wszystko co wydaje się nam za duże kroimy w wióry(oprócz pieprzu i soli). do miski wbijamy jaja i mieszamy z pozostałymi składnikami. Jak już poczujemy że cebula+miecho sie jara to wlewamy na patelnie supermix, po czym mieszamy aż całość sie usmaży. do gotowej jajecznicy podawać chleb z masłem lub suchy i popijać se herbatką. Gwarantuje najebanie żołądka do syta+extra smak+ładny wygląd+grubą figurę+energię którą pochamujecie gdy sprobujecie wstać od stołu/biurka.
CENZORED
~Sora, ale zedytowałem to bo nie było no ten tegens "smaczne" Perek
Chce; dodac od siebie ze jestes glupi troszki to tyle
To ja mam nawet pomysł na program o daniach jajecznych. Nazywałby sie "Jajo: po prostu votuj". Tylko by trzeba się wkupić u tvn to by może się i pascal zgodził na zmiane tytułu. Albo do tvp iść i wepchnąć im pomysł na "Kuchnię z lol-assą" ale trzeba by dobrą lolkę skąść wziąść .
ps.
Kiepas chce nas zabić. Sprobujcie przyrządzić ten sos do "przepysznej pizzy" może uda wam się przeżyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali