LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Eliminacje do Mistrzostw Europy 2008
Autor Wiadomość
JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Sob 02 Wrz, 2006 21:56   Eliminacje do Mistrzostw Europy 2008

No zakladam ten temat do dyskusji o El. ME 2008 w wykonaniu naszych orlow :D 1 mecz juz za nami :D wynik swietny, szkoda tylko ze Finowie nam nastrzelali :D wogole po tym meczu mzona powiedziec tylko wstyd i hanba bo nasi zagrali po prostu katastrofalnie ;/ a co gorsze nie widac nawet swiatelka w tunelu do poprawy gry ;/

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Sob 02 Wrz, 2006 22:18   

skopiuj teksty z szitboksa, i zobaczysz co lolkowicze mysla o meczu :D

załosna gra, żałośni kopacze, szkoda trenera który dostanie opierdol jak zwykle, PZPN zwolni go za rok i powoła kolejnego który kurwa nic nie zrobi i tak do usranej kurwa smierci, póki nie zwolni sie całe PZPN w pizdu razem z Listkiewiczem też w pizdu.

p0sE 
ekip@

Wysłany: Sob 02 Wrz, 2006 22:33   

tu nie ma nawet o czym dyskutowac..

jajo 
Naczelny kapłan BANa

Wysłany: Sob 02 Wrz, 2006 22:48   

znaczy sie, ze znowu w dupe dostalismy ?

k.K 

Ulubiona gra: Pro Evo ~
Wysłany: Sob 02 Wrz, 2006 22:49   

Jak pięknie byłoby mieć reprezentację piłki nożnej :roll: Heh.. rozmarzyłem się trochę. Najbardziej mi szkoda tych piniendzy co je PZPN wydaje na Leo(na). Mogliby zatrudnić jakiegoś Polaka za jedną setną tego co płacą Holendrowi i też by przegrał z Finami, a potem jeszcze z Serbią 8) Do Leo nic nie mam, bo sam Hiddink by nic z naszych 'orłów' nie zrobił. Tu pozostaje poczekać kilkanaście lat na kolejne pokolenie..

..a obecny skład PZPN powinni publicznie powiesić :!: :!: :!:

/ kurciK

Blu 
ekip@

Ulubiona gra: sie gra sie ma
Wysłany: Sob 02 Wrz, 2006 23:03   

rzeczywiscie to juz sie nie chce dyskutowac, a co do ben haxiora to mam troche pretensji, ze nie buduje nowej repry tylko jedzie na tych samych niewypałach, ME juz mamy z głowy bo ani z serbia ani z portugalia nie wygramy, a moglismy liczyc jedynie na ich potkniecia
O ile dla kibiców jest to tylko rozrywka to o tyle denerwuje mnie fakt iż ci tak zwani "zawodowcy", dla których jest to praca, wykonują ją nagannie otrzymując za to pensje prezesów, świat zwariował...

siegfried 

Ulubiona gra: Gra w Ciacho
Wysłany: Sob 02 Wrz, 2006 23:43   

spoko spoko, juz chyba do niego dotarlo ze jedynym zastosowaniem obecnej ekipy jest rozpalanie w piecu...

zobaczymy co bedzie dalej

przynajmniej wyeliminowalismy teorie "slaby trener"

Oti 

Ulubiona gra: Sak maj dik
Wysłany: Nie 03 Wrz, 2006 08:32   

no qrwa nie da sie opisac co oni robili :/ w przerwie wlaczylem dopiero ale jak zobaczylem skroty "najciekawszych" akcji to przelaczylem z powrotem :/ no i zalapalem sie na ostatnia bramke jeszcze ale to i tak zenada byla :cry: mowie wam ze gdyby mATEja albo mnie chociaz wziasc pod uwage wybierajac kadre na ME lub MŚ to bysmy daleko zaszli :P

StreetRacer 
ekip@
The Scotsman

Ulubiona gra: na nerwach
Wysłany: Nie 03 Wrz, 2006 12:22   

pozwoliłem sobie temat przykleić :D moja szkocja wygrała 6:0 xD, niestety moja polska prejebała 1:3 :/ kurwa co się dzieje z tą nasza piłką?

a remis włochów mistrzów świata z litwinami? lol :D

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Czw 07 Wrz, 2006 09:42   

teraz to wogole grali nawet momenatmi zajebiscie ale przejebali przez glupiego Jopa ;/ mam nadzieje ze bedzie lepiej ale chyba beenhaker dlugo nei poparcuje bo na czarno 2 miechy robil :D a co do innych meczow to Wlosi pokazali ze MS to byl przypadek(?) , Niemcy bija se rekordy na San marino (13:0), Hiszpanie lamia z Irlandia xD itd. :P

p0sE 
ekip@

Wysłany: Czw 07 Wrz, 2006 11:13   

nie wyjebia benhakera zobaczysz..

a co do meczu.. byl bardzo dobry.. gdyby zurawski celniej strzelil pograzylibysmy serbow..

Blu 
ekip@

Ulubiona gra: sie gra sie ma
Wysłany: Czw 07 Wrz, 2006 13:51   

Czy ktos wie czy Garguła sie jeszcze rozgrzewa?

hehe taki komentarz przeczytalem.

Na pewno zagrali lepiej, ale mysle, ze to serbia jest w jeszcze wiekszym dołku niż nasza reprezentacja, nawet jeśli oni by nam nie zagrażali a jednak potrafili nam 2 pkt zabrać. to wyśmieniecie sie spisuje finlandia jesli utrzyma ta forme, to nie ma sie co łudzić
Chociaż z tego co pamietam to nasi lepiej sie na wyjazdach spisują niż u siebie

Odpowiedz do tematu