Wysłany: Sob 02 Wrz, 2006 21:56 Eliminacje do Mistrzostw Europy 2008
No zakladam ten temat do dyskusji o El. ME 2008 w wykonaniu naszych orlow 1 mecz juz za nami wynik swietny, szkoda tylko ze Finowie nam nastrzelali wogole po tym meczu mzona powiedziec tylko wstyd i hanba bo nasi zagrali po prostu katastrofalnie ;/ a co gorsze nie widac nawet swiatelka w tunelu do poprawy gry ;/
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
skopiuj teksty z szitboksa, i zobaczysz co lolkowicze mysla o meczu
załosna gra, żałośni kopacze, szkoda trenera który dostanie opierdol jak zwykle, PZPN zwolni go za rok i powoła kolejnego który kurwa nic nie zrobi i tak do usranej kurwa smierci, póki nie zwolni sie całe PZPN w pizdu razem z Listkiewiczem też w pizdu.
Jak pięknie byłoby mieć reprezentację piłki nożnej Heh.. rozmarzyłem się trochę. Najbardziej mi szkoda tych piniendzy co je PZPN wydaje na Leo(na). Mogliby zatrudnić jakiegoś Polaka za jedną setną tego co płacą Holendrowi i też by przegrał z Finami, a potem jeszcze z Serbią Do Leo nic nie mam, bo sam Hiddink by nic z naszych 'orłów' nie zrobił. Tu pozostaje poczekać kilkanaście lat na kolejne pokolenie..
..a obecny skład PZPN powinni publicznie powiesić
_________________ /* "Jeśli masz listę dziesięciu najlepszych, to dziewięciu musisz skreślić, bo jestem ja, nie ma reszty " */
rzeczywiscie to juz sie nie chce dyskutowac, a co do ben haxiora to mam troche pretensji, ze nie buduje nowej repry tylko jedzie na tych samych niewypałach, ME juz mamy z głowy bo ani z serbia ani z portugalia nie wygramy, a moglismy liczyc jedynie na ich potkniecia
O ile dla kibiców jest to tylko rozrywka to o tyle denerwuje mnie fakt iż ci tak zwani "zawodowcy", dla których jest to praca, wykonują ją nagannie otrzymując za to pensje prezesów, świat zwariował...
no qrwa nie da sie opisac co oni robili :/ w przerwie wlaczylem dopiero ale jak zobaczylem skroty "najciekawszych" akcji to przelaczylem z powrotem :/ no i zalapalem sie na ostatnia bramke jeszcze ale to i tak zenada byla mowie wam ze gdyby mATEja albo mnie chociaz wziasc pod uwage wybierajac kadre na ME lub MŚ to bysmy daleko zaszli
pozwoliłem sobie temat przykleić moja szkocja wygrała 6:0 xD, niestety moja polska prejebała 1:3 :/ kurwa co się dzieje z tą nasza piłką?
a remis włochów mistrzów świata z litwinami? lol
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
teraz to wogole grali nawet momenatmi zajebiscie ale przejebali przez glupiego Jopa ;/ mam nadzieje ze bedzie lepiej ale chyba beenhaker dlugo nei poparcuje bo na czarno 2 miechy robil a co do innych meczow to Wlosi pokazali ze MS to byl przypadek(?) , Niemcy bija se rekordy na San marino (13:0), Hiszpanie lamia z Irlandia xD itd.
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
Na pewno zagrali lepiej, ale mysle, ze to serbia jest w jeszcze wiekszym dołku niż nasza reprezentacja, nawet jeśli oni by nam nie zagrażali a jednak potrafili nam 2 pkt zabrać. to wyśmieniecie sie spisuje finlandia jesli utrzyma ta forme, to nie ma sie co łudzić
Chociaż z tego co pamietam to nasi lepiej sie na wyjazdach spisują niż u siebie
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali