Lech to są PANY niebiesko-białe szatany, Lech to są PANY niebiesko-białe szatanyyyy.
i wszystko w temacie
prócz tego mój były klub Warta Poznań:D
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
_________________ ZDYCHAC KURWAoleoleoleoleole....do piachu kurwy oleoleoleoleoleole..........ZEBY WAM STARE NA AIDSA POZDYCHALY A STARZY NA AUTYZM......"
• napisał • BEZEL aka numer21vel. bezmozgi debil ™•
Oczywiscie zadnej Polskiej druzynie... no moze za wyjatkiem GKS NAPRZOD LIPINY czy jakos tak ;p hehe
a normalnie kibicuje Barcelonie.
btw: i nie myslcie ze kibicuje im od roku czy dwoch kiedy zaczeli wymiatac... za Barceloną ide jakies 4-5lat... jakos tak... kumpel mnie zaraził , on to jest maniak Barcelony
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Ja od zawsze kibicowalem Bałtykowi Gdynia, ale ostatnio przestalem sie interesowac pilka nozna. W sumie to nie lubie Arki Gdynia ale jak chlopaki weszly do ekstraklasy to sie ucieszylem - zawsze to moje miasto
a co macie na mysli mowiac "kibicuje legii/barcelonie/aresenalowi" ?? ze patrzysz w TV i chcesz zeby wygrali czy chodzisz na mecze i ich wspierasz okrzykami/piosenkami itp.