LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: StreetRacer
Czw 24 Sie, 2006 22:51
Liga Mistrzów
Autor Wiadomość
Mart!n^ 

Ulubiona gra: bierki wodne
Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 18:06   Liga Mistrzów

Własnie przed chwilą odbyło sie losowanie grup do Ligi Mistrzów :D

Pieknie dla Fanów BARCELONY wyszły losowania...... w grupie mamy Chelsea :D znow ich pojedziemy :D

grupy:

Grupa A: FC Barcelona, Chelsea, Werder Brema, Levski Sofia
Grupa B: Inter Milán, Bayern Munich, Sporting, Spartak Moskwa
Grupa C: Liverpool, PSV Eindhoven, Girondins, Galatasaray
Grupa D: Valencia, Roma, Olympiacos, Shachtar Donieck
Grupa E: Madrid, Olympique Lyon, Steaua Bucarest, Dinamo Kijów
Grupa F: Manchester, Celtic, Benfica, Copenhaga
Grupa G: Arsenal, Porto, CSKA Moskwa, Hamburger SV
Grupa H: Milan, Lille, AEK Ateny, Anderlecht

i....

NAGRODY :D

najlepszy bramkarz: Jens Lehmann (Arsenal)

najlepszy obronca: Carlos Puyol (BARCELONA)

najlepszy pomocnik: Deco (BARCELONA)

najlepszy napastnik: Samuel Eto`o (BARCELONA)

NAJLEPSZY PIŁKARZ ROKU: Ronaldinho Gaúcho (BARCELONA)

:D FANI BARCY TRZYMCIE SIE :D BARCA BARCA BARCA :D Visca el BARCA! :D :D:D:D:D

Oti 

Ulubiona gra: Sak maj dik
Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 18:29   

aaaaaAAAAAAAA ale Milan ma grupe ahsuahsuahsua FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA ROSSONERI !! :>

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 18:50   

jakim cudem Chelsea jest w drugim koszyku, a nie w pierwszym? :shock:

Blu 
ekip@

Ulubiona gra: sie gra sie ma
Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 18:58   

Milan? co on robi w LM do drugiej ligi go :razz:

Jesli tylko barcie bedzie sie chcialo to znow wygraja, tylko chceci im potrzeba niczego wiecej...

elpawello 

Ulubiona gra: CS
Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 19:14   

CHELSEA LONDON !!!!!!roxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
moim zdaniem maja szanse na mistrza o ile nie okarze sie ze maja przeladowanie gwiazd :)

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 20:28   

Mazzeo powiem Ci tak: chelsea jest w pierwszym koszyku bo dopiero od dwoch lat gra na poziomie europy ;/ przed abramowieczem chelsea znaczyla tyle co nic i byla niemrawa druzyna ktora tylko raz chyba 50 lat temu zdobyla mistrza O_O a ranking koszykow obejmuje ostatnie 5 lat w europejskich pucharach wiec dlatego chcelsea na razie moze tylko o nim pomarzyc

Mart!n^ 

Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 21:07   

milan miał farta... ale i tak nic nie zdziałaja w tym roku... ;]

Oti 

Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 09:37   

takie madre jestescie przed kompem?? zapraszam na ustawFke to Milanisci pokaza wam co Rossoneri moga zdzialac :P i nie wiem czy wy wiecie bo ja wiem tyle ze nie wiem czy wy tez wiecie to co ja wiem - Milan ma najwieksza na swiecie rzesze fanow wiec mozemy spokojnie zmiazdzyc kibicow chociazby Barcy => tak na serio to 1 : farta mial ale to jest najbardziej utytulowany klub z ostatnich 10 lat, 2 : zawsze ma cos do pokazania, 3 : ja im kibicuje, 4 : jesli nie stoja w miejscu a biegaja za pilka tak jak w ostatnim meczu z Crvena Zvezda to miazdza przeciwnikow :) no to tyle na temat tego co Milan moze zdzialac

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 10:59   

Oti napisał/a:
takie madre jestescie przed kompem?? zapraszam na ustawFke to Milanisci pokaza wam co Rossoneri moga zdzialac :P i nie wiem czy wy wiecie bo ja wiem tyle ze nie wiem czy wy tez wiecie to co ja wiem - Milan ma najwieksza na swiecie rzesze fanow wiec mozemy spokojnie zmiazdzyc kibicow chociazby Barcy => tak na serio to 1 : farta mial ale to jest najbardziej utytulowany klub z ostatnich 10 lat, 2 : zawsze ma cos do pokazania, 3 : ja im kibicuje, 4 : jesli nie stoja w miejscu a biegaja za pilka tak jak w ostatnim meczu z Crvena Zvezda to miazdza przeciwnikow :) no to tyle na temat tego co Milan moze zdzialac

:lol:

martin ma racje, w ogole ich tu nie powinno byc.

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 11:46   

Oti powiem CI tak farta to mial Milan ze wogole dopuscili go do Lm wiec nie pyskuj tu i obejrzyj te 6 meczow swego teamu po ktorych milan grzecznie powie papa bo jest za slaby zeby cos ugrac!

Mart!n^ 

Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 12:23   

Oti napisał/a:

hahahhaahah :D jebłem o zol i nie umia wstac :D

powiedz mi ile jest kibiców na meczach milanu ? 40tys. ? 60? otorz na Barcelonie srednia to chyba cos koło 77tys. ...bywało ze było po 98tys. stadion ma około 115tys. miejsc ale tyle nie moze wejsc bo jak go budowali to nie pomysleli o jeszcze paru wyjsciach ewakuacyjnych... loooz ;]

co do tego ze jak milan sie rusza to dobrze gra... (to mnie rozjebało:D) dobrze powiedziałes... jak sie ruszaja i biegaja za piłką to moze fajnie graja.... ALE o to chodzi ze oni biegaja za piłka jeden na 10 meczy hahaha :D

to tyle ;]

________

dzisiaj BArca gra puchar :D DO BOJU BARCA!

Vsica el BARCA

dev 

Ulubiona gra: palec pod budke
Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 12:25   

Kod:
 Grupa G: Arsenal, Porto, CSKA Moskwa, Hamburger SV

Arsenal jak nie wyjdzie to bedzie katastrofa :/

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 12:28   

dev wcale nie takie wlasnie pewne ze wyjdzie :D hamburg nawet mocny jest, porto umie grac a CSKA zdobylo UEFA przeciez 2 lata temu :D nic nie wiadomo :D

Mart!n^ 

Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 12:29   

dlaczego katastrofa ? :]

jak dla mnie to nie musza wyjsc :P

ale... lepiej dla widowiska jesli te naprawde lepsze druzyny beda wychodzic z grup... a potem najlepsi beda sie spotykac tak w 1/4 , zeby były fajne ciekawe mecze... a nie ze bede widziec jakis CSKA i AEK w 1/4 przeciwko sobie : o ;p

dev 

Ulubiona gra: palec pod budke
Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 14:39   

arsenal(rulez) jest finalista ostatniej LM wiec nie moze nie wyjsc :mrgreen:

Oti 

Wysłany: Sob 26 Sie, 2006 10:07   

dobra zawsze sie tak mowi ten nie wyjdzie ten nie umie grac a po meczach sie okazuje co innego wiec ja bym proponowal troche zwolnic :> w tatmtej edycji LM wg wiekoszosci moich kolezkow Milan mial odpasc juz w 1 meczu po wyjsciu z grupy a doszedl do polfinalu :roll:

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Wysłany: Sob 26 Sie, 2006 11:44   

w tamtym sezonie to Milan powinien wygarc najpeirw z barca a pozniej na luzie rozniosl by Arsenal ale jedno podanie cieniasa Dinho (:P) i milan out a w tym sezonie dla mnie sa za slabi na lige mistrzow

Mart!n^ 

Wysłany: Sob 26 Sie, 2006 13:54   

dobra nie gadajmu wsumie kto wygra bo tego i tak nie wiadomo...

ja kibicuje jak zawsze BARCELONIE i mam nadzieje ze wygraja wszystko co jest do wygrania... w tym roku mogło im sie to udac ale troche zdupili puchar hiszpanii i wczorajszy mecz... ale maja szanse za rok :D

VISCA EL BARCA!

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Wysłany: Sob 09 Wrz, 2006 14:17   

dobra zaczyna sie 6 kolejek prawie nudy(prawie bo np. wlasnie takie mecze jak barca-chelsea) bo te 6 kolejek teraz to praktycznie - dac zarobic ubogim i odprawic ich przed faza puharowa a emocje zaczynaja sie dopiero od 1/8 :D

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Wysłany: Sob 16 Wrz, 2006 18:12   

no to macie gole z I kolejki:

GRUPY A-D : http://d.turboupload.com/d/987576/Gole.wmv.html

GRUPY E-H: http://rapidshare.de/file...-day2.avi.html/

Odpowiedz do tematu