Własnie przed chwilą odbyło sie losowanie grup do Ligi Mistrzów
Pieknie dla Fanów BARCELONY wyszły losowania...... w grupie mamy Chelsea znow ich pojedziemy
grupy:
Grupa A: FC Barcelona, Chelsea, Werder Brema, Levski Sofia
Grupa B: Inter Milán, Bayern Munich, Sporting, Spartak Moskwa
Grupa C: Liverpool, PSV Eindhoven, Girondins, Galatasaray
Grupa D: Valencia, Roma, Olympiacos, Shachtar Donieck
Grupa E: Madrid, Olympique Lyon, Steaua Bucarest, Dinamo Kijów
Grupa F: Manchester, Celtic, Benfica, Copenhaga
Grupa G: Arsenal, Porto, CSKA Moskwa, Hamburger SV
Grupa H: Milan, Lille, AEK Ateny, Anderlecht
i....
NAGRODY
najlepszy bramkarz: Jens Lehmann (Arsenal)
najlepszy obronca: Carlos Puyol (BARCELONA)
najlepszy pomocnik: Deco (BARCELONA)
najlepszy napastnik: Samuel Eto`o (BARCELONA)
NAJLEPSZY PIŁKARZ ROKU: Ronaldinho Gaúcho (BARCELONA)
FANI BARCY TRZYMCIE SIE BARCA BARCA BARCA Visca el BARCA! :D:D:D:D
aaaaaAAAAAAAA ale Milan ma grupe ahsuahsuahsua FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA FORZA ROSSONERI !! :>
Mazzeo powiem Ci tak: chelsea jest w pierwszym koszyku bo dopiero od dwoch lat gra na poziomie europy ;/ przed abramowieczem chelsea znaczyla tyle co nic i byla niemrawa druzyna ktora tylko raz chyba 50 lat temu zdobyla mistrza O_O a ranking koszykow obejmuje ostatnie 5 lat w europejskich pucharach wiec dlatego chcelsea na razie moze tylko o nim pomarzyc
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
takie madre jestescie przed kompem?? zapraszam na ustawFke to Milanisci pokaza wam co Rossoneri moga zdzialac i nie wiem czy wy wiecie bo ja wiem tyle ze nie wiem czy wy tez wiecie to co ja wiem - Milan ma najwieksza na swiecie rzesze fanow wiec mozemy spokojnie zmiazdzyc kibicow chociazby Barcy => tak na serio to 1 : farta mial ale to jest najbardziej utytulowany klub z ostatnich 10 lat, 2 : zawsze ma cos do pokazania, 3 : ja im kibicuje, 4 : jesli nie stoja w miejscu a biegaja za pilka tak jak w ostatnim meczu z Crvena Zvezda to miazdza przeciwnikow no to tyle na temat tego co Milan moze zdzialac
takie madre jestescie przed kompem?? zapraszam na ustawFke to Milanisci pokaza wam co Rossoneri moga zdzialac i nie wiem czy wy wiecie bo ja wiem tyle ze nie wiem czy wy tez wiecie to co ja wiem - Milan ma najwieksza na swiecie rzesze fanow wiec mozemy spokojnie zmiazdzyc kibicow chociazby Barcy => tak na serio to 1 : farta mial ale to jest najbardziej utytulowany klub z ostatnich 10 lat, 2 : zawsze ma cos do pokazania, 3 : ja im kibicuje, 4 : jesli nie stoja w miejscu a biegaja za pilka tak jak w ostatnim meczu z Crvena Zvezda to miazdza przeciwnikow no to tyle na temat tego co Milan moze zdzialac
Oti powiem CI tak farta to mial Milan ze wogole dopuscili go do Lm wiec nie pyskuj tu i obejrzyj te 6 meczow swego teamu po ktorych milan grzecznie powie papa bo jest za slaby zeby cos ugrac!
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
hahahhaahah jebłem o zol i nie umia wstac
powiedz mi ile jest kibiców na meczach milanu ? 40tys. ? 60? otorz na Barcelonie srednia to chyba cos koło 77tys. ...bywało ze było po 98tys. stadion ma około 115tys. miejsc ale tyle nie moze wejsc bo jak go budowali to nie pomysleli o jeszcze paru wyjsciach ewakuacyjnych... loooz ;]
co do tego ze jak milan sie rusza to dobrze gra... (to mnie rozjebało:D) dobrze powiedziałes... jak sie ruszaja i biegaja za piłką to moze fajnie graja.... ALE o to chodzi ze oni biegaja za piłka jeden na 10 meczy hahaha
ale... lepiej dla widowiska jesli te naprawde lepsze druzyny beda wychodzic z grup... a potem najlepsi beda sie spotykac tak w 1/4 , zeby były fajne ciekawe mecze... a nie ze bede widziec jakis CSKA i AEK w 1/4 przeciwko sobie : o ;p
dobra zawsze sie tak mowi ten nie wyjdzie ten nie umie grac a po meczach sie okazuje co innego wiec ja bym proponowal troche zwolnic :> w tatmtej edycji LM wg wiekoszosci moich kolezkow Milan mial odpasc juz w 1 meczu po wyjsciu z grupy a doszedl do polfinalu
w tamtym sezonie to Milan powinien wygarc najpeirw z barca a pozniej na luzie rozniosl by Arsenal ale jedno podanie cieniasa Dinho (:P) i milan out a w tym sezonie dla mnie sa za slabi na lige mistrzow
dobra nie gadajmu wsumie kto wygra bo tego i tak nie wiadomo...
ja kibicuje jak zawsze BARCELONIE i mam nadzieje ze wygraja wszystko co jest do wygrania... w tym roku mogło im sie to udac ale troche zdupili puchar hiszpanii i wczorajszy mecz... ale maja szanse za rok
dobra zaczyna sie 6 kolejek prawie nudy(prawie bo np. wlasnie takie mecze jak barca-chelsea) bo te 6 kolejek teraz to praktycznie - dac zarobic ubogim i odprawic ich przed faza puharowa a emocje zaczynaja sie dopiero od 1/8
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali