szwecja GOLA !!!! tyle powiem ... niech bedzie te jebane 2:1 proszeee
_________________ " Jeżeli coś ważnego musi być zrobione (czy to w pracy, czy w domu), w końcu zrobi to ktoś inny. Jeżeli zaś nie zrobi - to znaczy, że mogło być nie zrobione i świat się nie zawalił."
to mialo byc tak dla podenitki zeby dyskutowac gre Niemcow przecierz temat to nie zbrodnia!
I mam zamiar po ciekawszych meczach finalowych zakladac tematy by komentowac Football.
JaREjL napisał/a:
kiepas fajnie fajnie ale zeby zaraz temat o tym zakladac O_O
Po to jest te pod forum zeby nei pierdolic tlyko o zakladach ale po to by dyskutowac o meczach
Mecz byl ladny niemcy grali po prostu BOOOOSKOOO
_________________ Wchodze na servery po swietach nowy komp i luzik bedzie
kiepas fajnie fajnie ale zeby zaraz temat o tym zakladac O_O
proponuje takie komenty w dziale pilka nozna zachowac dla siebie!
niestety pracowałem ;/ i nie widziałem meczu :/ ale to mój ostatni dzień pracy, nastepny dzień pracy jest za jakieś 2 miesiące
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali