LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: StreetRacer
Pon 12 Cze, 2006 09:17
Moje typy [temat aktualizowany]
Autor Wiadomość
Azak 

Ulubiona gra: NaChujuDoRaju
Wysłany: Pią 09 Cze, 2006 17:33   

Blu napisał/a:
hehehe to żeś mnie rzobił tym typem, że słonie pokonaja argentyne, wróże słoniom niezłą gra, ale argentyna to mój typ na mistrza :mrgreen:

sry, mialo byc na argentyne :) ( a ty naprawde myslales ze kurs bylby 1.55 na wybrzeze kosci sloniowej :D ?? :P )

Blu 
ekip@

Ulubiona gra: sie gra sie ma
Wysłany: Pią 09 Cze, 2006 19:11   

nie zwróciłem uwagi na kursy, patrząc na nasze ustawienie - czyli 1 napastnik i 5 pomocników źle to widze, a tym bardziej po tym co pokazała kostaryka z niemcami :roll:

Ciekawie może byc z królem strzelców, masz juz jakies typy?

Azak 

Wysłany: Sob 10 Cze, 2006 09:18   

Blu napisał/a:
nie zwróciłem uwagi na kursy, patrząc na nasze ustawienie - czyli 1 napastnik i 5 pomocników źle to widze, a tym bardziej po tym co pokazała kostaryka z niemcami :roll:

Ciekawie może byc z królem strzelców, masz juz jakies typy?

Może Żurawski? 100zł... :lol: a tak powaznie to mozliwe ze Ronaldo... bo imo wszystkie pilki sa grane na niego w zespole Brazyli, Ronaldinho rozgrywa - nie strzela , on tylko robi sytuacje na strzelenie gola [;.

ps. Mój czarny koń mundialu - Czesi.

ajum 

Wysłany: Sob 10 Cze, 2006 10:09   

krol strzelcow Klose ;] zobaczycie

verbaTp 

Ulubiona gra: Counter-Strike
Wysłany: Sob 10 Cze, 2006 12:34   

Już ma 2 gole, dobry start Miroslava. Nie wiem jak Ronaldo zacznie, ale coś czuję, że znowu będzie walka o króla - Klose vs Ronaldo ;]

kiepas 

Ulubiona gra: cs
Wysłany: Sob 10 Cze, 2006 13:20   

a ja mowie ze ronadinhio

Azak 

Wysłany: Sob 10 Cze, 2006 15:40   

no cuz Polska zawalile jeden kupon to puscilem jeszcze 2, o takie:

KUPON 1

nr. zdarzenia - 1335 / Gimnastic - Hercules / typ - 1 / Kurs - 1.85
nr. zdarzenia - 3551 / Brazylia - Chorwacja / typ - 1 / Kurs - 1.45
nr. zdarzenia - 3401 / Meksyk - Iran / typ - 1 / Kurs - 1.50 (chociaz tutaj obawiam sie Iranu...)
nr. zdarzenia - 3451 / Angola - Portugalia / typ - 2 / Kurs - 1.35

Stawka: 10zł
Przewidywana wygrana: 48,90zł

KUPON 2

nr. zdarzenia - 105 / Heko Czermno - Polkowice / typ - 1 / Kurs - 2.15
nr. zdarzenia - 107 / Lechia Gdańsk - Zawisza Bydgoszcz / typ - 2 / Kurs - 2.35
nr. zdarzenia - 3201 / Anglia - Paragwaj / typ - 1 / Kurs - 1.60
nr. zdarzenia - 3251 / Tryn. Tobago - Szwecja / typ - 2 / Kurs - 1.30

Przewidywana wygrana: 94,60zł

Blu 
ekip@

Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 02:50   

No to zobaczmy co tu masz
kupon drugi juz nieaktualny, ale to juz pewnie wiesz :D szwecja, i lechia nie weszły - oba remisy
kupon pierwszy nie jest zły, ale meksyku-iran bym nie wziął tu moze byc remis 0:0, 1:1, za mały kurs za duze ryzyko, a co do 2 hiszpańskiej to tez tego meczu bym nie wziął, bo raz ze w pierwszym meczu było 1:0 dla herculesa to dwa, że gimnastic ma już pewny awans a hercules broni sie przed spadkiem i potrzebuje każdego punktu, tak więc tu tez remis lub hercules - pożyjemy zobaczymy :D

Azak 

Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 08:18   

Blu napisał/a:
No to zobaczmy co tu masz
kupon drugi juz nieaktualny, ale to juz pewnie wiesz :D szwecja, i lechia nie weszły - oba remisy
kupon pierwszy nie jest zły, ale meksyku-iran bym nie wziął tu moze byc remis 0:0, 1:1, za mały kurs za duze ryzyko, a co do 2 hiszpańskiej to tez tego meczu bym nie wziął, bo raz ze w pierwszym meczu było 1:0 dla herculesa to dwa, że gimnastic ma już pewny awans a hercules broni sie przed spadkiem i potrzebuje każdego punktu, tak więc tu tez remis lub hercules - pożyjemy zobaczymy :D

Gimnastic ma execvo miejsce z 1 druzyna. Obie maja po 75 pkt, wiec imo jesli Gimnastic chce powalczyc o 1wsze miejsce to musi to wygrac :P . Iranu sam sie obawialem, ostatnio b.dobrze grali, no ale nic, dzisiaj jeszcze bede obstawial :) a wiec pozniej podrzuce co tam na dzisiaj mam, i mam ta "nadzieje" ze mi ten duzy kupon wejdzie :) .

Azak 

Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 13:03   

Mały ryzyk-fizyk ;)

KUPON 1

nr. zdarzenia - 3451 / Angola - Portugalia / typ - 2 / Kurs - 1.40 (wzrósł ^^)
nr. zdarzenia - 3551 / Brazylia - Chorwacja / typ - 1 / Kurs - 1.45
nr. zdarzenia - 3601 / USA - Czechy / typ - 2 / Kurs - 2.00 (Bardzo dobry kurs na Czechy, jest to mój czarny koń tych mistrzostw, licze ze dojda do półfinału )
nr. zdarzenia - 3751 / Francja - Szwajcaria / typ - 1 / Kurs - 1.65 (Francja i Szwajcaria sa typowani do wyjscia z grupy nawet, wiec Francja musi wygrac ten mecz aby nie miec potem obaw gdy beda mieli tyle samo pkt a Szwajcaria by wygrala np. w pojedynku z Francja :P )
nr. zdarzenia - 3851 / Tunezja - Arabia Saud. / typ - 1 / Kurs - 1.95 (nie wiem jak z forma Tunezji ale Arabia jest typowym outsiderem... cos jak Polska w naszej grupie...)
nr. zdarzenia - 3801 / Hiszpania - Ukraina / typ - 1 / Kurs - 1.85 (Hiszpania, wierze w nich iz nie dadza sie i Raul pokaze na co go stac, bo ostatnio dobrze grywal... > obawiam sie remisu)

Przewdywana wygrana: 217,50zł

p0sE 
ekip@

Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 18:53   

2 typy ostatnie moga CI nie wejsc...

Arabia może sie wybronic... i bedzie remis

Ukraina też będzie walczyć.. może być 1:1

Azak 

Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 19:16   

p0sE napisał/a:
2 typy ostatnie moga CI nie wejsc...

Arabia może sie wybronic... i bedzie remis

Ukraina też będzie walczyć.. może być 1:1

wiem, wolalem to dac bo bym takiej stawki nie uzbieral :) . btw jeszcze Portugalia , Francja i Czechy i wejdzie 1 kupon :P

p0sE 
ekip@

Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 19:20   

wiem :P

ale przy HISZPANIA UKRAINA mogłęś dać '10' napewno by Ci bardzo stawka nie zmalala.. a wieksze prawdopodobienstwo masz trafienia ;)

Azak 

Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 19:27   

p0sE napisał/a:

ale przy HISZPANIA UKRAINA mogłęś dać '10' napewno by Ci bardzo stawka nie zmalala.. a wieksze prawdopodobienstwo masz trafienia ;)

nie zmalalaby? wtedy kurs bylby do 1.30 wiec stracilbym okolo 70 zl ~ toz to prawie tak samo jakbym stawial bez tych typow ;)

verbaTp 

Ulubiona gra: Counter-Strike
Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 20:05   

Pauleta teraz o sobie przypomnial, a ja o nim zapomniałem, bo przed MŚ mówiłem sobie, że on może zostać królem i teraz potwierdzam te słowa.

p0sE 
ekip@

Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 21:34   

Azak napisał/a:
p0sE napisał/a:

nie zmalalaby? wtedy kurs bylby do 1.30 wiec stracilbym okolo 70 zl ~ toz to prawie tak samo jakbym stawial bez tych typow ;)

mowie tylko o 1 meczu ;) ..

coz lepiej wygrac troche mniej a jeżeli w ogóle stracic ;) .. pazera :P

Blu 
ekip@

Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 01:31   

Blu napisał/a:
co do 2 hiszpańskiej to tez tego meczu bym nie wziął, bo raz ze w pierwszym meczu było 1:0 dla herculesa to dwa, że gimnastic ma już pewny awans a hercules broni sie przed spadkiem i potrzebuje każdego punktu, tak więc tu tez remis lub hercules - pożyjemy zobaczymy

Gimnastic 1 - 1 Hercules

Oblałeś te zajęcia :wink: kolejny kupon w śmieci, tak przy okazji liczysz te wtopione dychy? żebyś sie nie wkręcił za bardzo bo później cięzko przyhamować...

kupon next
Portugalia weszła, Brazylia no raczej, Czechy... kurs jest właśnie taki bo nie wiadomo w jakiej są formie, to był mój faworyt w euro już w fazie grupowej i...przegrałem 400zl, a teraz hmm tu bym brał podpórke a więc 02, Francja...tu po raz kolejny nie odrobiłes lekcji, spójrz w eliminacje Francja - Szwajcaria 0:0, Szwajcaria - Francja 1:1, Francja gra porażke teraz, także tu pokusiłbym sie o samo "0" kurs pewnie koło 3.50,ryzyko, ale trzeba pamietać, że mecze tez kończa sie remisami.
Tunezja może być.
Hiszpania...hehe no nie wiem, obstawiasz I runde gdzie duzo niewiadmych jest, ja czekam na pierwsze mecze, zeby mieć wieksze rozeznanie, tutaj jednak obstawiam na Ukraine z remisem a więc 02!

Azak 

Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 07:19   

Blu napisał/a:
Blu napisał/a:
co do 2 hiszpańskiej to tez tego meczu bym nie wziął, bo raz ze w pierwszym meczu było 1:0 dla herculesa to dwa, że gimnastic ma już pewny awans a hercules broni sie przed spadkiem i potrzebuje każdego punktu, tak więc tu tez remis lub hercules - pożyjemy zobaczymy

Gimnastic 1 - 1 Hercules

Oblałeś te zajęcia :wink: kolejny kupon w śmieci, tak przy okazji liczysz te wtopione dychy? żebyś sie nie wkręcił za bardzo bo później cięzko przyhamować...

kupon next
Portugalia weszła, Brazylia no raczej, Czechy... kurs jest właśnie taki bo nie wiadomo w jakiej są formie, to był mój faworyt w euro już w fazie grupowej i...przegrałem 400zl, a teraz hmm tu bym brał podpórke a więc 02, Francja...tu po raz kolejny nie odrobiłes lekcji, spójrz w eliminacje Francja - Szwajcaria 0:0, Szwajcaria - Francja 1:1, Francja gra porażke teraz, także tu pokusiłbym sie o samo "0" kurs pewnie koło 3.50,ryzyko, ale trzeba pamietać, że mecze tez kończa sie remisami.
Tunezja może być.
Hiszpania...hehe no nie wiem, obstawiasz I runde gdzie duzo niewiadmych jest, ja czekam na pierwsze mecze, zeby mieć wieksze rozeznanie, tutaj jednak obstawiam na Ukraine z remisem a więc 02!

GImnastic mnie zawdiodł, co do kasy to narazie jestem na + 300 zł a gram od 2 miech ~, wiec u mnie roznie, raz przegram pare razy dyszki, potem wygram 200 ale ogolnie jestem na +. No cuz, jesli Francja chce wyjsc z grupy musi to wygrac, bo jesli Francja to przegra, a pozniej sie okaze ze Francja jak i Szwajcaria beda mieli tyle samo punktow to Szwajcaria przejdzie bo np wygrala z Francja :) . Czechy - ostatno wygrali 3-0 ? 3-1 jakos tak. Wierze w mojego "Kulera" / Nedveda / Barosa (jak juz wspominalem - Czechy, imo dojda do cwiercfinalu/polfinalu). A wiec jeszcze Czechy i Francja i 200 zl do przodu. Co do Hiszpani, to myslalem tez nad remisem - ale jednak, ja remisow nie stawiam bo mi nigdy nie wchodza, hehe. Jak to trener Hiszpani powiedzial - "Wszyscy moi zawodnicy sa gotowi na ten mecz w 100%, mysle iz pokazemy na co nas stac". Wiec poczekamy, zobaczymy.

ps. Meksyk - Iran 3:1 (trafny typ)

jajo 
Naczelny kapłan BANa

Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 17:50   

w meczu przeciw Hiszpani nie zagra Shevchenko :) (tak podawali na eurosporcie)

kiepas 

Ulubiona gra: cs
Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 18:52   

Bardzo ladny mecz 3:0 dla czechow

siegfried 

Ulubiona gra: Gra w Ciacho
Wysłany: Wto 13 Cze, 2006 16:07   

tunezja - arabia saudyjska... kto wie co tu sie bedzie dzialo.
w tunezji jest sporo graczy z lig europejskich - glasgow, ajax, FC Nuernberg.
arabia saudyjska - sporo graczy z klubu Al-Hilal Rijad, w tym prawie wszyscy napastnicy. poza tym obiecali im spore premie ;]
ja bym raczej obstawial under/over 2.5 - mysle ze nie bedzie wiecej niz dwie bramki, bedzie gol i przewazajaca druzyna zacznie grac ostroznie. jesli araby strzela to zabarykaduja bramke, ich kobiety wzniosa modly do Allaha i tunezji moze byc ciezko sie przedrzec. Jezeli strzeli tunezja to takze bedzie sie starala obronic wynik (nie przemeczajac sie zbytnio), tym bardziej ze czeka ich mecz z Hiszpania 19ego.

Hiszpania - Ukraina. Z jednej strony Raul, z drugiej Szewczenko. Jakkolwiek wydaje się że Hiszpania wygra, jednak... 60/40. Mysle ze moze byc duzo bramek, tym bardziej ze to chyba najpowazniejszy rywal ukrainy w grupie, wiec ukraincy bez walki sie nie poddadza. sporo osob twierdzi ze ukraina moze byc czarnym koniem tych MS. Przy okazji warto tez zauwazyc ze różnica kursow (ja korzystam z Bet-at-home.com) nie jest duza. Over 2.5 albo X2.

Przy okazji - polecam bet at home - troche nizsze kursy ale dosc przyjemny interfejs - mozna siedziec przed kompem i obstawiac po zlotowce :)

p.s. co do szewczenki - czeka na decyzje trenera. mysle ze zagra

Blu 
ekip@

Wysłany: Wto 13 Cze, 2006 18:59   

tutututut tutu...
jestem,jestem :mrgreen:
hmm co tu mamy

Blu napisał/a:
Francja...tu po raz kolejny nie odrobiłes lekcji, spójrz w eliminacje Francja - Szwajcaria 0:0, Szwajcaria - Francja 1:1, Francja gra porażke teraz, także tu pokusiłbym sie o samo "0" kurs pewnie koło 3.50,ryzyko, ale trzeba pamietać, że mecze tez kończa sie remisami.

ale jestem dobry, szkoda, ze nie stawiam :cool:
jeszcze jakies kupony? :mrgreen:

Azak 

Wysłany: Sro 14 Cze, 2006 06:15   

Blu napisał/a:
tutututut tutu...
jestem,jestem :mrgreen:
hmm co tu mamy

Blu napisał/a:
Francja...tu po raz kolejny nie odrobiłes lekcji, spójrz w eliminacje Francja - Szwajcaria 0:0, Szwajcaria - Francja 1:1, Francja gra porażke teraz, także tu pokusiłbym sie o samo "0" kurs pewnie koło 3.50,ryzyko, ale trzeba pamietać, że mecze tez kończa sie remisami.

ale jestem dobry, szkoda, ze nie stawiam :cool:
jeszcze jakies kupony? :mrgreen:

No Francja d*py dala, mysle teraz cyz w ogole wyjda z grupy :D

siegfried 

Ulubiona gra: Gra w Ciacho
Wysłany: Sro 14 Cze, 2006 16:23   

Hiszpania Ukraina - over 2.5 ;)
ma sie ten leb. jestem zaskoczony slaba gra ukraincow, to byl pogrom. myslalem ze chociaz jedna strzela i moze bys strzelili gdyby nie ten pechowy czerwony kartonik.

swoja droga to sedziowanie bylo na niskim poziomie, szczegolnie te spalone

Blu 
ekip@

Wysłany: Sro 14 Cze, 2006 17:57   

KUPON 1

Kod:
017 Niemcy - Polska 1

kurs 1.47
stawka 100.-
ewk 132.-

zrobiłem sie troche bo na tablicy był kurs 1.67, na Polaków kolo 4.50, mocno spadło a więc Niemcy zdecydowanie do przodu

Azak 

Wysłany: Sro 14 Cze, 2006 18:08   

Blu napisał/a:
KUPON 1

Kod:
017 Niemcy - Polska 1

kurs 1.47
stawka 100.-
ewk 132.-

zrobiłem sie troche bo na tablicy był kurs 1.67, na Polaków kolo 4.50, mocno spadło a więc Niemcy zdecydowanie do przodu

to ja na to:

KUPON 1

nr. zdarzenia - 3501 / Japonia - Chorwacja / typ - 2 / Kurs - 1.90 (Po meczu Chorwacji Z Brazylia, Chorwaci nabrali pewnosci siebie i napewno beda chcieli wygrac 2 nastepne spotkania aby wyjsc z grupy)
nr. zdarzenia - 3251 / Szwecja - Paragwaj / typ - 1 / Kurs - 1.95 (Jesli Szwecja ma sie w ogole liczyc na tych mistrzostwach to musza ten mecz wygrac... nei wygraja - odpadaja, to jest dla nich mecz ostatniej szansy...)
nr. zdarzenia - 3651 / Włochy - USA / typ - 1 / Kurs - 1.60 (Włochy napewno beda chcieli przypieczetowac awans do 1/8 tych mistrzostw, mysle iz USA jest juz na straconej pozycji iz Wlochy napewno maja motywacje zeby sie potem nie meczyc z Czechami ( i na odwrot Czechy z Wlochami...))
nr. zdarzenia - 3601 / Czechy - Ghana / typ - 1 / Kurs - 1.65 (To samo co Włosi...)

Przewidywana wygrana: 143,60 zł

KUPON 2

nr. zdarzenia - 6054 / Philadelphia - NY Mets / typ - 1 / Kurs - 1.65
nr. zdarzenia - 6065 / San Diego - LA Dodgers / typ - 1 / Kurs - 1.95
nr. zdarzenia - 6059 / Texas - Chicago Sox / typ - 1 / Kurs - 1.80
nr. zdarzenia - 4801 / Carolina - Edmonton (5 mecz) / typ - 1 / Kurs -1.95
nr. zdarzenia - 3401 / Meksyk - Angola / typ - 1 / Kurs - 1.55 (Meksyk wygra = wychodzi z grupy)

Stawka: 5zł
Przewidywana wygrana: 78,80zł

Azak 

Wysłany: Czw 15 Cze, 2006 11:29   

Jagielonia - Arka 1 @ 2,30
Argentyna - Serbia 1 @ 1,70
Holandia - Wybrzeż. Kości Słoniowej 1 @ 1.75
Meksyk - Angola 1 @ 1,55
Togo - Szwajcaria 2 @ 1,65

Przewidywana wygrana: 145,50zł