nie zwróciłem uwagi na kursy, patrząc na nasze ustawienie - czyli 1 napastnik i 5 pomocników źle to widze, a tym bardziej po tym co pokazała kostaryka z niemcami
Ciekawie może byc z królem strzelców, masz juz jakies typy?
nie zwróciłem uwagi na kursy, patrząc na nasze ustawienie - czyli 1 napastnik i 5 pomocników źle to widze, a tym bardziej po tym co pokazała kostaryka z niemcami
Ciekawie może byc z królem strzelców, masz juz jakies typy?
Może Żurawski? 100zł... a tak powaznie to mozliwe ze Ronaldo... bo imo wszystkie pilki sa grane na niego w zespole Brazyli, Ronaldinho rozgrywa - nie strzela , on tylko robi sytuacje na strzelenie gola [;.
No to zobaczmy co tu masz
kupon drugi juz nieaktualny, ale to juz pewnie wiesz szwecja, i lechia nie weszły - oba remisy
kupon pierwszy nie jest zły, ale meksyku-iran bym nie wziął tu moze byc remis 0:0, 1:1, za mały kurs za duze ryzyko, a co do 2 hiszpańskiej to tez tego meczu bym nie wziął, bo raz ze w pierwszym meczu było 1:0 dla herculesa to dwa, że gimnastic ma już pewny awans a hercules broni sie przed spadkiem i potrzebuje każdego punktu, tak więc tu tez remis lub hercules - pożyjemy zobaczymy
No to zobaczmy co tu masz
kupon drugi juz nieaktualny, ale to juz pewnie wiesz szwecja, i lechia nie weszły - oba remisy
kupon pierwszy nie jest zły, ale meksyku-iran bym nie wziął tu moze byc remis 0:0, 1:1, za mały kurs za duze ryzyko, a co do 2 hiszpańskiej to tez tego meczu bym nie wziął, bo raz ze w pierwszym meczu było 1:0 dla herculesa to dwa, że gimnastic ma już pewny awans a hercules broni sie przed spadkiem i potrzebuje każdego punktu, tak więc tu tez remis lub hercules - pożyjemy zobaczymy
Gimnastic ma execvo miejsce z 1 druzyna. Obie maja po 75 pkt, wiec imo jesli Gimnastic chce powalczyc o 1wsze miejsce to musi to wygrac . Iranu sam sie obawialem, ostatnio b.dobrze grali, no ale nic, dzisiaj jeszcze bede obstawial a wiec pozniej podrzuce co tam na dzisiaj mam, i mam ta "nadzieje" ze mi ten duzy kupon wejdzie .
nr. zdarzenia - 3451 / Angola - Portugalia / typ - 2 / Kurs - 1.40 (wzrósł ^^)
nr. zdarzenia - 3551 / Brazylia - Chorwacja / typ - 1 / Kurs - 1.45
nr. zdarzenia - 3601 / USA - Czechy / typ - 2 / Kurs - 2.00 (Bardzo dobry kurs na Czechy, jest to mój czarny koń tych mistrzostw, licze ze dojda do półfinału )
nr. zdarzenia - 3751 / Francja - Szwajcaria / typ - 1 / Kurs - 1.65 (Francja i Szwajcaria sa typowani do wyjscia z grupy nawet, wiec Francja musi wygrac ten mecz aby nie miec potem obaw gdy beda mieli tyle samo pkt a Szwajcaria by wygrala np. w pojedynku z Francja )
nr. zdarzenia - 3851 / Tunezja - Arabia Saud. / typ - 1 / Kurs - 1.95 (nie wiem jak z forma Tunezji ale Arabia jest typowym outsiderem... cos jak Polska w naszej grupie...)
nr. zdarzenia - 3801 / Hiszpania - Ukraina / typ - 1 / Kurs - 1.85 (Hiszpania, wierze w nich iz nie dadza sie i Raul pokaze na co go stac, bo ostatnio dobrze grywal... > obawiam sie remisu)
co do 2 hiszpańskiej to tez tego meczu bym nie wziął, bo raz ze w pierwszym meczu było 1:0 dla herculesa to dwa, że gimnastic ma już pewny awans a hercules broni sie przed spadkiem i potrzebuje każdego punktu, tak więc tu tez remis lub hercules - pożyjemy zobaczymy
Gimnastic 1 - 1 Hercules
Oblałeś te zajęcia kolejny kupon w śmieci, tak przy okazji liczysz te wtopione dychy? żebyś sie nie wkręcił za bardzo bo później cięzko przyhamować...
kupon next
Portugalia weszła, Brazylia no raczej, Czechy... kurs jest właśnie taki bo nie wiadomo w jakiej są formie, to był mój faworyt w euro już w fazie grupowej i...przegrałem 400zl, a teraz hmm tu bym brał podpórke a więc 02, Francja...tu po raz kolejny nie odrobiłes lekcji, spójrz w eliminacje Francja - Szwajcaria 0:0, Szwajcaria - Francja 1:1, Francja gra porażke teraz, także tu pokusiłbym sie o samo "0" kurs pewnie koło 3.50,ryzyko, ale trzeba pamietać, że mecze tez kończa sie remisami.
Tunezja może być.
Hiszpania...hehe no nie wiem, obstawiasz I runde gdzie duzo niewiadmych jest, ja czekam na pierwsze mecze, zeby mieć wieksze rozeznanie, tutaj jednak obstawiam na Ukraine z remisem a więc 02!
co do 2 hiszpańskiej to tez tego meczu bym nie wziął, bo raz ze w pierwszym meczu było 1:0 dla herculesa to dwa, że gimnastic ma już pewny awans a hercules broni sie przed spadkiem i potrzebuje każdego punktu, tak więc tu tez remis lub hercules - pożyjemy zobaczymy
Gimnastic 1 - 1 Hercules
Oblałeś te zajęcia kolejny kupon w śmieci, tak przy okazji liczysz te wtopione dychy? żebyś sie nie wkręcił za bardzo bo później cięzko przyhamować...
kupon next
Portugalia weszła, Brazylia no raczej, Czechy... kurs jest właśnie taki bo nie wiadomo w jakiej są formie, to był mój faworyt w euro już w fazie grupowej i...przegrałem 400zl, a teraz hmm tu bym brał podpórke a więc 02, Francja...tu po raz kolejny nie odrobiłes lekcji, spójrz w eliminacje Francja - Szwajcaria 0:0, Szwajcaria - Francja 1:1, Francja gra porażke teraz, także tu pokusiłbym sie o samo "0" kurs pewnie koło 3.50,ryzyko, ale trzeba pamietać, że mecze tez kończa sie remisami.
Tunezja może być.
Hiszpania...hehe no nie wiem, obstawiasz I runde gdzie duzo niewiadmych jest, ja czekam na pierwsze mecze, zeby mieć wieksze rozeznanie, tutaj jednak obstawiam na Ukraine z remisem a więc 02!
GImnastic mnie zawdiodł, co do kasy to narazie jestem na + 300 zł a gram od 2 miech ~, wiec u mnie roznie, raz przegram pare razy dyszki, potem wygram 200 ale ogolnie jestem na +. No cuz, jesli Francja chce wyjsc z grupy musi to wygrac, bo jesli Francja to przegra, a pozniej sie okaze ze Francja jak i Szwajcaria beda mieli tyle samo punktow to Szwajcaria przejdzie bo np wygrala z Francja . Czechy - ostatno wygrali 3-0 ? 3-1 jakos tak. Wierze w mojego "Kulera" / Nedveda / Barosa (jak juz wspominalem - Czechy, imo dojda do cwiercfinalu/polfinalu). A wiec jeszcze Czechy i Francja i 200 zl do przodu. Co do Hiszpani, to myslalem tez nad remisem - ale jednak, ja remisow nie stawiam bo mi nigdy nie wchodza, hehe. Jak to trener Hiszpani powiedzial - "Wszyscy moi zawodnicy sa gotowi na ten mecz w 100%, mysle iz pokazemy na co nas stac". Wiec poczekamy, zobaczymy.
tunezja - arabia saudyjska... kto wie co tu sie bedzie dzialo.
w tunezji jest sporo graczy z lig europejskich - glasgow, ajax, FC Nuernberg.
arabia saudyjska - sporo graczy z klubu Al-Hilal Rijad, w tym prawie wszyscy napastnicy. poza tym obiecali im spore premie ;]
ja bym raczej obstawial under/over 2.5 - mysle ze nie bedzie wiecej niz dwie bramki, bedzie gol i przewazajaca druzyna zacznie grac ostroznie. jesli araby strzela to zabarykaduja bramke, ich kobiety wzniosa modly do Allaha i tunezji moze byc ciezko sie przedrzec. Jezeli strzeli tunezja to takze bedzie sie starala obronic wynik (nie przemeczajac sie zbytnio), tym bardziej ze czeka ich mecz z Hiszpania 19ego.
Hiszpania - Ukraina. Z jednej strony Raul, z drugiej Szewczenko. Jakkolwiek wydaje się że Hiszpania wygra, jednak... 60/40. Mysle ze moze byc duzo bramek, tym bardziej ze to chyba najpowazniejszy rywal ukrainy w grupie, wiec ukraincy bez walki sie nie poddadza. sporo osob twierdzi ze ukraina moze byc czarnym koniem tych MS. Przy okazji warto tez zauwazyc ze różnica kursow (ja korzystam z Bet-at-home.com) nie jest duza. Over 2.5 albo X2.
Przy okazji - polecam bet at home - troche nizsze kursy ale dosc przyjemny interfejs - mozna siedziec przed kompem i obstawiac po zlotowce
p.s. co do szewczenki - czeka na decyzje trenera. mysle ze zagra
_________________ We should consider that God hates us all...
Francja...tu po raz kolejny nie odrobiłes lekcji, spójrz w eliminacje Francja - Szwajcaria 0:0, Szwajcaria - Francja 1:1, Francja gra porażke teraz, także tu pokusiłbym sie o samo "0" kurs pewnie koło 3.50,ryzyko, ale trzeba pamietać, że mecze tez kończa sie remisami.
ale jestem dobry, szkoda, ze nie stawiam
jeszcze jakies kupony?
Francja...tu po raz kolejny nie odrobiłes lekcji, spójrz w eliminacje Francja - Szwajcaria 0:0, Szwajcaria - Francja 1:1, Francja gra porażke teraz, także tu pokusiłbym sie o samo "0" kurs pewnie koło 3.50,ryzyko, ale trzeba pamietać, że mecze tez kończa sie remisami.
ale jestem dobry, szkoda, ze nie stawiam
jeszcze jakies kupony?
No Francja d*py dala, mysle teraz cyz w ogole wyjda z grupy
Hiszpania Ukraina - over 2.5
ma sie ten leb. jestem zaskoczony slaba gra ukraincow, to byl pogrom. myslalem ze chociaz jedna strzela i moze bys strzelili gdyby nie ten pechowy czerwony kartonik.
swoja droga to sedziowanie bylo na niskim poziomie, szczegolnie te spalone
_________________ We should consider that God hates us all...
zrobiłem sie troche bo na tablicy był kurs 1.67, na Polaków kolo 4.50, mocno spadło a więc Niemcy zdecydowanie do przodu
to ja na to:
KUPON 1
nr. zdarzenia - 3501 / Japonia - Chorwacja / typ - 2 / Kurs - 1.90 (Po meczu Chorwacji Z Brazylia, Chorwaci nabrali pewnosci siebie i napewno beda chcieli wygrac 2 nastepne spotkania aby wyjsc z grupy)
nr. zdarzenia - 3251 / Szwecja - Paragwaj / typ - 1 / Kurs - 1.95 (Jesli Szwecja ma sie w ogole liczyc na tych mistrzostwach to musza ten mecz wygrac... nei wygraja - odpadaja, to jest dla nich mecz ostatniej szansy...)
nr. zdarzenia - 3651 / Włochy - USA / typ - 1 / Kurs - 1.60 (Włochy napewno beda chcieli przypieczetowac awans do 1/8 tych mistrzostw, mysle iz USA jest juz na straconej pozycji iz Wlochy napewno maja motywacje zeby sie potem nie meczyc z Czechami ( i na odwrot Czechy z Wlochami...))
nr. zdarzenia - 3601 / Czechy - Ghana / typ - 1 / Kurs - 1.65 (To samo co Włosi...)
Stawka: 10zł
Przewidywana wygrana: 143,60 zł
KUPON 2
nr. zdarzenia - 6054 / Philadelphia - NY Mets / typ - 1 / Kurs - 1.65
nr. zdarzenia - 6065 / San Diego - LA Dodgers / typ - 1 / Kurs - 1.95
nr. zdarzenia - 6059 / Texas - Chicago Sox / typ - 1 / Kurs - 1.80
nr. zdarzenia - 4801 / Carolina - Edmonton (5 mecz) / typ - 1 / Kurs -1.95
nr. zdarzenia - 3401 / Meksyk - Angola / typ - 1 / Kurs - 1.55 (Meksyk wygra = wychodzi z grupy)