No i co?? Skonczyliscie juz grac?? W koncu przyszedl nowy rok, nowe mecze i kazdy idac do szkoly moze wrzucic sobie kupon.
Chetnie podzielilbym sie z Wami moimi typami, ale ja zaczalem dopiero i sie zastanawiam czy wyczytywac na forach jakies porownania czy jak? Staram sie stawiac na wydarzenia typu kto wygra. Pilka nozna jest bez sensu - za duze mozliwosci przygrania
ja ostatnio zarobilem na paru fixach, bo akurat mam teraz dojscia a tak to teraz rekreacyjnie, moze niedlugo bede wrzucal co teraz gram bo grywam sobie bardziej hobbystycznie >: )
milka tak jak ja ehehh, jak postawie kupon na ~5 meczy to nie wejdzie mi tylko 1, a jak postawie na jeden mecz, za wiekszą kaske to też nie wejdzie :F hyhyhy
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali