LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: StreetRacer
Pon 12 Cze, 2006 09:16
[MUNDIAL] KADRA
Autor Wiadomość
p0sE 
ekip@

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:17   

http://www.youtube.com/wa...Y&search=rasiak

nei unustwaim rasiaka ale teraz mam mieszane uczucia zobaczciie 3 filmiki z prawej

btw.. mazzeo spierdalaj z tgo topicu . :P

damijaNo_- 

Ulubiona gra: canter_-
Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:19   

a wracajac to TEGO GIZY ??????????? to ja sie go czepiam najbardziej bo widac ze ziom nie jest opanowany piłki ANI RAZU JAK OGLADALEM nie podał do kogos moze szyt formy albo "zyciowka"

dev 

Ulubiona gra: palec pod budke
Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:21   

to tak :
Frankowski - odpadl (tu sie zgodze, chuja pogrywa ostatnimi czasy)
Niedzielan - o nim chyba janas zapomnial :/
Dudek - tutaj jestem nie do konca przekonany ze nie powinien jechac
Saganowski - a tego dlaczego nie ma?
pose - krzynowek juz jest w VFL Wolfsburg ;]

lameriada 
Łowcy

Ulubiona gra: na cymbałach
Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:22   

Kod:
Jak chce to potrafi

Buahahahah, dobre :)

Hermes 

Ulubiona gra: counter-strike
Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:23   

rakow, WYJDZ, czlowieku ty chyba masz odrebne zdanie tak z natury:O
"dobra spx niby skrzydłowych mamy a srodkowych ?? obrony sie nie czepiam bo ok napastnicy tragedia srodek pomocy masakra ?"

a szymkowiak, mila(chociaz nie gra ostatnio), sobolewski i mila:] akurat do wyborow w pomocy sie nie przyczepiam:]

damijaNo_- 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:24   

ja mam zawsze wyodrebne zdanie co mam miec takie jak WY ?? kazdy ma inne zdanie a sobolewski mogłby byc

kiepas 

Ulubiona gra: cs
Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:24   

Jak dla mnie zajbiscie Giza co nei podal co ty pieprysz bardzo dobrze gra ... Sobolewski po co ?? zbye sie swiat smial ??

lameriada 
Łowcy

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:26   

Kurwa kiepas palochrupie, naucz sie wstawiac przecinki i kropki bo ni chuj Cie nie moge zrozumiec. Pierdolisz jak potluczony.

damijaNo_- 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:27   

giza poprostu sie nie NADAJE cłopak grał 3-4 razy dobrze i mysli ,ze wskoczy do składu. Frankowski gra w ch... i jeszcze troche i nie ma go przecierz media tego janasa zamęczom

kiepas 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:29   

damijaNo_- napisał/a:
giza poprostu sie nie NADAJE cłopak grał 3-4 razy dobrze i mysli ,ze wskoczy do składu. Frankowski gra w ch... i jeszcze troche i nie ma go przecierz media tego janasa zamęczom

Frankowski w czym jest lepszy waleniu konia hahah Giza nie pierwszy raz gra w reprezentacji i widocznie gra lepiej jesli jest w skladzie

p0sE 
ekip@

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:31   

kurwa kiepas i rakow o czym wy pierdolicie.. mam wrazenie ze nie wiecie dokladnie co mowicie.. ehh

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:31   

CZY MUSICIE TU TAK NAPIERDALAC NON STOP JAKIES FARMAZONY TRZY PO TRZY? KURWA PRZECIEZ MACIE SZITBOX I GG, CZY MUSICIE TU TAK NAPIERDALAC 30 POSTOW CO MINUTĘ? JESZCZE KURWA ZEBY COS WNOSIL DO TEMATU A TU SPRZECZKI KTÓRY PATAŁACH JEST LEPSZY, JA PIERDOLE NIE KAZDY CHCE CZYTAC TAKIE WYPOCINY.

No wybaczcie ale żem się wkurwił ostro.

Jak dalej tak będziecie napierdalać te posty i to jakieś dupne, to zamykam ten szit.

damijaNo_- 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:32   

tak kurwa ze franek nie strzela goli przez chuj wie ile to Ty pieprzysz ,ze GIZA GRA LEPJEJ ????????????????? kurwa zobaczycie Z TAKIM SKŁADEM JAKI WYBRAŁ MOZEMY TYLKO CZEKAC NA MISTRZOSTWA EUROPY !!

p0sE 
ekip@

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:32   

cmoknij mnie w pompke mezo .

na gorze masz przycisk ignoruj jebni se go 100 razy a 101 w leb.. i sprobuj zamknac .

ajum 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:34   

kurwa rakow o ile wiem to jebani napastnicy maja strzelac bramki kiedy ostatni strzelil raz franek w huj dawno czy dociera? pozatym zlapal kontuzje lekko bo lekko ale do mundialu zostal nie caly miesiac i znow mu ucieknie czas na przygotowanie wez idz stad

kiepas 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:35   

zgadzam sie Giza musi zostac ja bym wyjebal kogos innego np Mile albo gorawskiego

damijaNo_- 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:40   

No dobra spoko myliłem sie franek ma faktycznei kontuzje i sie szybko z niej nie wyleczy a Gorawski tez moze byc zapomniałem o nim Albo Paweł Brożek

lameriada 
Łowcy

MaZZeo napisał/a:
CZY MUSICIE TU TAK NAPIERDALAC NON STOP JAKIES FARMAZONY TRZY PO TRZY? KURWA PRZECIEZ MACIE SZITBOX I GG, CZY MUSICIE TU TAK NAPIERDALAC 30 POSTOW CO MINUTĘ? JESZCZE KURWA ZEBY COS WNOSIL DO TEMATU A TU SPRZECZKI KTÓRY PATAŁACH JEST LEPSZY, JA PIERDOLE NIE KAZDY CHCE CZYTAC TAKIE WYPOCINY.

SPIERDALAJ

Giecik 

Mezo kłodo z podlasia milcz. :D Na chuja bedziesz to zamykał!? od tego jest forum zeby dyskutować.. nie lubisz piłki.. pasiesz sie w domowym zaciszu, twoja sprawa ignoruj i tyle.

Edit: @ MEZO
To trzeba było jasno wskazać gałęziami do kogo te swoje plebańskie wypociny kierujesz :)
P.S Milcz gowniarzu!
Ostatnio zmieniony przez Giecik Pon 15 Maj, 2006 20:47, w całości zmieniany 1 raz  

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:43   

Ja pierdole, a te dwa drewna nie zrozumiały, Możecie tu pisać co chcecie, tylko bez rakowa i kiepasa, co to kurwa podyskutować nie mogą kulturalnie o kurwa piłce, no kurwa jak mnie wkurwia takie robienie burdelu.

Aha i milcz suko.

damijaNo_- 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:46   

MaZZeo napisał/a:
Ja pierdole, a te dwa drewna nie zrozumiały, Możecie tu pisać co chcecie, tylko bez rakowa i kiepasa, co to kurwa podyskutować nie mogą kulturalnie o kurwa piłce, no kurwa jak mnie wkurwia takie robienie burdelu.

Aha i milcz suko.

Spokojnie rozumiem ze ja ,ale kiepas ok ja nic nie pisze bo nie na temat sorka ze to napisałem :!:

dev 

Ulubiona gra: palec pod budke
Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:46   

DOWNED :<

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 21:28   

eh Janas jego autorska kadra :shock: chyba jak ja wybierali to ostro chlali ;/ no na pewno takich pilkarzy jak Dudek czy Franek w domu sie nie zostawia a wogole to Dudek jak gral to lepiej sie prezentowal od Boruca ale coz decyzja janasa ;] reszta n/c na koncu myslalem ze jeszcze Zurawskiego nie wezmie zeby jeszcze mocniej wstrzasnac druzyna :P

ajum 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 21:43   

JaREjL widzisz jak gral dobrze napisane bo juz nie gra a franek nie strzela po cholere napastnik ktory nie strzela? ma slupek imitowac? dla mnie jedyna najwieksza porazka jest branie mili :]

ajum 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 21:49   

pozatym wszyscy jeczą i smecą ale jak Janasowi sie uda to wszscy beda mowic ze dobrze zrobil i go popierali od poczatku

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 21:50   

Ty no moze i franek to tam nawet bez zalu ale kto wygral LM?? i nawet jak siedzi na lawie teraz Dudek to na kadrze lepiej sie prezentuje od Boruca a Mila to n/c ledwo na pusta bramke trafil (jesli to wogole byl strzal a nie fartowne wturlanie ;/)

ajum 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 21:53   

JaREjL tylko widzisz bramkarz powinien byc ograny czuc pilke gdyby mistrzostwa byly w tamtym roku Dudek napewno bylby nr1 ale sa w tym pamietasz moze jak Dudek sie meczyl z Kirklandem? Kuszczak do wygryzl bez problemu i prasa nie pisala ze zamiast niego powinien Kirkland bronic cisza a co do Mili dla mnie to jest najwieksze wlasnie nieporozumienie Janasa

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 21:59   

szczerze to MILA = lawa w klubie = gwiazda polskiej reprezentacji a co do bramkarza to jak juz Dudek nie pojechal to dla mnie Kuszczak powinien byc n1 Boruc mnie nie przekonuje

ajum 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 22:02   

mam nadzieje ze mila bedzie grzal lawe ;] wrazie czego zurawski moze byc pomocnikiem :]

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 22:06   

Zurawski na pomocy moze byc tylko co wtedy w ataku?? Brozek przeciez sam nie nastrzela a w razie czego na srodek jest Giza przynajmniej gra w klubie i to z niezlym skutkiem

Odpowiedz do tematu