a wracajac to TEGO GIZY ??????????? to ja sie go czepiam najbardziej bo widac ze ziom nie jest opanowany piłki ANI RAZU JAK OGLADALEM nie podał do kogos moze szyt formy albo "zyciowka"
to tak :
Frankowski - odpadl (tu sie zgodze, chuja pogrywa ostatnimi czasy)
Niedzielan - o nim chyba janas zapomnial :/
Dudek - tutaj jestem nie do konca przekonany ze nie powinien jechac
Saganowski - a tego dlaczego nie ma?
pose - krzynowek juz jest w VFL Wolfsburg ;]
rakow, WYJDZ, czlowieku ty chyba masz odrebne zdanie tak z natury:O
"dobra spx niby skrzydłowych mamy a srodkowych ?? obrony sie nie czepiam bo ok napastnicy tragedia srodek pomocy masakra ?"
a szymkowiak, mila(chociaz nie gra ostatnio), sobolewski i mila:] akurat do wyborow w pomocy sie nie przyczepiam:]
giza poprostu sie nie NADAJE cłopak grał 3-4 razy dobrze i mysli ,ze wskoczy do składu. Frankowski gra w ch... i jeszcze troche i nie ma go przecierz media tego janasa zamęczom
giza poprostu sie nie NADAJE cłopak grał 3-4 razy dobrze i mysli ,ze wskoczy do składu. Frankowski gra w ch... i jeszcze troche i nie ma go przecierz media tego janasa zamęczom
Frankowski w czym jest lepszy waleniu konia hahah Giza nie pierwszy raz gra w reprezentacji i widocznie gra lepiej jesli jest w skladzie
_________________ Wchodze na servery po swietach nowy komp i luzik bedzie
CZY MUSICIE TU TAK NAPIERDALAC NON STOP JAKIES FARMAZONY TRZY PO TRZY? KURWA PRZECIEZ MACIE SZITBOX I GG, CZY MUSICIE TU TAK NAPIERDALAC 30 POSTOW CO MINUTĘ? JESZCZE KURWA ZEBY COS WNOSIL DO TEMATU A TU SPRZECZKI KTÓRY PATAŁACH JEST LEPSZY, JA PIERDOLE NIE KAZDY CHCE CZYTAC TAKIE WYPOCINY.
No wybaczcie ale żem się wkurwił ostro.
Jak dalej tak będziecie napierdalać te posty i to jakieś dupne, to zamykam ten szit.
tak kurwa ze franek nie strzela goli przez chuj wie ile to Ty pieprzysz ,ze GIZA GRA LEPJEJ ????????????????? kurwa zobaczycie Z TAKIM SKŁADEM JAKI WYBRAŁ MOZEMY TYLKO CZEKAC NA MISTRZOSTWA EUROPY !!
kurwa rakow o ile wiem to jebani napastnicy maja strzelac bramki kiedy ostatni strzelil raz franek w huj dawno czy dociera? pozatym zlapal kontuzje lekko bo lekko ale do mundialu zostal nie caly miesiac i znow mu ucieknie czas na przygotowanie wez idz stad
CZY MUSICIE TU TAK NAPIERDALAC NON STOP JAKIES FARMAZONY TRZY PO TRZY? KURWA PRZECIEZ MACIE SZITBOX I GG, CZY MUSICIE TU TAK NAPIERDALAC 30 POSTOW CO MINUTĘ? JESZCZE KURWA ZEBY COS WNOSIL DO TEMATU A TU SPRZECZKI KTÓRY PATAŁACH JEST LEPSZY, JA PIERDOLE NIE KAZDY CHCE CZYTAC TAKIE WYPOCINY.
Mezo kłodo z podlasia milcz. Na chuja bedziesz to zamykał!? od tego jest forum zeby dyskutować.. nie lubisz piłki.. pasiesz sie w domowym zaciszu, twoja sprawa ignoruj i tyle.
Edit: @ MEZO
To trzeba było jasno wskazać gałęziami do kogo te swoje plebańskie wypociny kierujesz
P.S Milcz gowniarzu!
Ostatnio zmieniony przez Giecik Pon 15 Maj, 2006 20:47, w całości zmieniany 1 raz
Ja pierdole, a te dwa drewna nie zrozumiały, Możecie tu pisać co chcecie, tylko bez rakowa i kiepasa, co to kurwa podyskutować nie mogą kulturalnie o kurwa piłce, no kurwa jak mnie wkurwia takie robienie burdelu.
Ja pierdole, a te dwa drewna nie zrozumiały, Możecie tu pisać co chcecie, tylko bez rakowa i kiepasa, co to kurwa podyskutować nie mogą kulturalnie o kurwa piłce, no kurwa jak mnie wkurwia takie robienie burdelu.
Aha i milcz suko.
Spokojnie rozumiem ze ja ,ale kiepas ok ja nic nie pisze bo nie na temat sorka ze to napisałem
eh Janas jego autorska kadra chyba jak ja wybierali to ostro chlali ;/ no na pewno takich pilkarzy jak Dudek czy Franek w domu sie nie zostawia a wogole to Dudek jak gral to lepiej sie prezentowal od Boruca ale coz decyzja janasa ;] reszta n/c na koncu myslalem ze jeszcze Zurawskiego nie wezmie zeby jeszcze mocniej wstrzasnac druzyna
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
JaREjL widzisz jak gral dobrze napisane bo juz nie gra a franek nie strzela po cholere napastnik ktory nie strzela? ma slupek imitowac? dla mnie jedyna najwieksza porazka jest branie mili :]
Ty no moze i franek to tam nawet bez zalu ale kto wygral LM?? i nawet jak siedzi na lawie teraz Dudek to na kadrze lepiej sie prezentuje od Boruca a Mila to n/c ledwo na pusta bramke trafil (jesli to wogole byl strzal a nie fartowne wturlanie ;/)
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
JaREjL tylko widzisz bramkarz powinien byc ograny czuc pilke gdyby mistrzostwa byly w tamtym roku Dudek napewno bylby nr1 ale sa w tym pamietasz moze jak Dudek sie meczyl z Kirklandem? Kuszczak do wygryzl bez problemu i prasa nie pisala ze zamiast niego powinien Kirkland bronic cisza a co do Mili dla mnie to jest najwieksze wlasnie nieporozumienie Janasa
szczerze to MILA = lawa w klubie = gwiazda polskiej reprezentacji a co do bramkarza to jak juz Dudek nie pojechal to dla mnie Kuszczak powinien byc n1 Boruc mnie nie przekonuje
Zurawski na pomocy moze byc tylko co wtedy w ataku?? Brozek przeciez sam nie nastrzela a w razie czego na srodek jest Giza przynajmniej gra w klubie i to z niezlym skutkiem
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali