LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: StreetRacer
Pon 12 Cze, 2006 09:16
[MUNDIAL] KADRA
Autor Wiadomość
ajum 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 22:09   

do Ataku z prawiej strony mozna przesunac Smolarka jak jest w fromie to jest niesamowity a mysle ze na mistrzostwach sie postara pozatym Jelen jest co bys nie mowiel jego akcje podczas meczu z WO byly najlepsze duzo walczyl i chce mu sie grac to widac

p0sE 
ekip@

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 22:11   

boruc nr 1 i nei widze innej opcji .

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 22:11   

no Ebi w formie jest niezly tylko ze ostatnio mu nie idzie a co do Jelenia jest niezly ale rodzi sie pytanie niezly na WO i Zaglebie czy tez np. na ekwador ale to sie okaze na MS :cool:

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 22:16   

no i widzicie, można po ludzku...

ajum 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 22:22   

zauwaz ze z WO i Zaglebie byl zmotywowany walczyl o cos bardzo waznego a co jest wazniejszego niz MS ?
co do NR 1 to nie wiem czy taki Boruc lubie go ale widzialem mecze w lidze szkockiej czasem zdarzaj mu sie glupie wpadki moze Kuszczak byc nawet NR 1 nie zdziwie sie

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 22:27   

Ehh ja tu chyba najmniej się z was znam, ale kurde żal dudka trochę

Bo kurwa Janas mówi że mało grał, to co w takim razie robią tam Mila lub Kosowski? Kurwa to on lubi kogoś bardziej czy mniej, jak to jest? I zamiast niego wziął jakiegoś... Fabiańskiego? Kurwa ja pierwszo słyszę o typie, IMO nawet jak ten Dudek w słabszej formie jest, to jednak jakiegoś doświadczonego trzeba. Ale ja się nie znam :D :D:D:D

A i nie mówię o Rasiaku, pffffff :D :D:D:D

I w ogóle to wpierdol, w ćwierćfinale spotkamy się niestety z kibicami na okęciu. Wpierdol od Niemców że łuhohohoho, Ekwador rozjebiemy, pewnie wtopimy z Kostaryką :D W ogóle to jaka kolejność jest?

ajum 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 22:32   

widzisz MAzzeo bramkarz niestety musi byc ograny musi czuc gre i musi czuc pikle Dudek siedzac na lawce tego nie ma reszta Boruc - gra caly czas w Celtiku nie ma co do niego watpliwosci Kuszczak - swietne wystepy w anglii wygryz Kirklanda z 1 skadlu a Dudek nie potrafil tego zrobic Fabianski najlepszy bramkarz orange ekstraklasy wiec kogo wyberac? Dudka zeby "zaliczyl" na lawie MS czy mlodego gracza zeby zobaczyl zdobyl doswiadczenie ktore napweno zaowocuje na przyszlosc? Dudek konczy kariere Kuszczak i Fabianski zaczynaja doswiadczenie bardzo im sie przyda Dudka szkoda swoja droga mogl zmienic klub w przerwie zimowej pewenie by wtedy pojechal bez problemu

p0sE 
ekip@

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 22:44   

ajuu musze Cie rozczarowac bo czytałem gdzieś dzisiaj chyba wypowiedź Bońka, że Bpruc będzie numerem 1. a Fabiański i Kuszczak będą zdobywać doświadczenie;)

Mila.. myśle że znalazłby się ktoś młodszy.. kto dobrze by go zastąpił.. i mogłbym właśnei się czegoś nauczyć.

Kosowski mimo wszystko ciesze się że jedzie.. i myśle ze pogra dobrą piłke..

Żal mi troche że nie wział niedzielana.. uwazam ze bedzie zalowal ze nie wzial kogos tak szybkiego..

najbardziej mnie wkurwilo ze na zadnym meczu nei sprawdzil Olisadebe.. wiem wiem.. pierdolcie se ze udawal kontuzje.. ze jebal fochy.. mam to w dupie i tak bym go sprwadzil.. chcialbym zobaczyc jak ogarnia w reprezantacji..
z gory pisze ze mam w dupie co teraz o nim nawymyslacie :P

btw.
widzieliscie skład brazylii ? :D przeciez oni by nas rezerwowym składem ograli.. :P

ajum 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 22:49   

pose po 1 Janas jest trenerem a nie Boniek ale mysle ze Boruc bedzie nr 1 ;] bo tamci 2 sa zamlodzi
a co do Olisadebe to on nigdzie totalnie nigdzie nie gra :d nawet nie wiem czy ma jakikolwiek klub :]
mi tez szkoda Niedzielana i Sagana ale to jest zycie miejsc jest malo

a tu co do Milii sie pomyliles :D on jest mlody a juz drewno :]

lameriada 
Łowcy

Ulubiona gra: na cymbałach
Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 23:00   

MaZZeo napisał/a:
... I zamiast niego wziął jakiegoś... Fabiańskiego?

MaZZeo masz racje, lepiej sie nie wypowiadaj na ten temat bo sie ni chuja nie znasz.

Poza tym po tych powolaniach, doszedlem do jednego wniosku. Dopoki trenerem reprezentacji nie bedzie obcokrajowiec, nic nie osiagniemy. Kazdy trener z osatnich lat, stawial na swych ulubiencow. Chocby Ci siedzieli i grzali lawy, to w reprezentacji i tak byli. Bo to pupilki trenera. To jest kurwa najwieksza paranoja. Dopoki nie przyjdzie ktos kto nie zna naszych pikarzy od "malolata", tak bedzie dalej. Grac maja najlepsi, a nie ludzie, ktorzy 2 lata siedza na lawie w klubie, a w reprezentacji sa w podsatwie...

p0sE 
ekip@

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 23:01   

Olisadebe grzeje ławe w Portsmouth

szkoda.. w grudniu chciala go legia.. on nie chcial.. teraz on chce a ona juz zrezygnowala.. mysle ze jakby pogral to moglby cos pokazac..

prawda jest taka.. że ostatnim czas malo gra i wszyscy maja go za chujwoego ale mysle ze gdyby znalazl staly klub z miejscem w skladzie to moze byc cos pokazal ;)

ajum 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 23:14   

heh jeszcze 1 rzecz da sie zauwazyc w Polsce bylo bedzie i jest KOLESIOSTWO bo on kiedys cos tam i jest fajny i wogole i tak ma byc argumenty typu bo gdyby nie on to nie dostalismy sie do MS (o Dudku i Franku) ale jezeli maja siedziec na lawie i sie parzec i nic nie reprezentowac to moze lepiej niech poogladaja MS w TV

Blu 
ekip@

Ulubiona gra: sie gra sie ma
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 02:19   

Zgadzam sie z lameriadą z tymi ulubieńcami trenerów, dudek dobrze, że nie jedzie wiedział od dawna jaka jest jego sytuacja i nic z tym nie robił, poza tym nie szanuje tych z reklam tp;
Nie zgadzam sie co do Frankowskiego, to że gra teraz słabo w klubie nie znaczy, ze zle zagra w reprezentacji tak jak np Kosowski, jestem pewien na 100% i dam sobie łeb ogolić, że Polska jak wybiegnie na mecz z Niemcami to będzie srała w galoty i wybijała piłke byle dalej, Żurawski będzie cofał sie po piłki do Boruca i rozgrywał (w czym uważam, ze jest b.dobry i widziałbym go jako 3 napastnika schowanego za plecami franka i smolarka) a Rasialdo będzie czekał na lini bramkowej Lehmana aż mu ktoś wrzuci piłke na drewniany łeb ale jedyne co będzie mógł odbijać to butelki od kibiców...
NIE MA w reprezentacji tak silnego psychicznie napastnika jak Frankowski, co nie raz udowadniał, idealnie sie sprawdzał w roli jokera czyli np od 2 połowy, nie mówie, że miałby być podstawowym graczem ale dla takiego zawodnika miejsce sie znaleźć powinno, bo kto teraz będzie nas ratował?
To że rasialdo dobrze teraz zagrał...no dajcie spokój czy wy wiecie kim byli przeciwnicy?? ci ludzie po meczu zdejmują koszulki i idą do prawdziwej pracy-kelnera,piekarza,barmana. Rownie dobrze mogli by zagrać z ekipą z Lol Attack, przecież ten meczy był żałosny, a wszyscy sie cieszyli bo ograli łapanke z ulicy.
Niemcy im zrobią taki pressing, że nasi nie wyjdą z połówki, nie będzie do kogo podać, wybijanie gdzieś na ślepo, poza tym ja tak naprawde nie wiem kto jest w tej reprezentacji bo co mecz grają jacyś inni ludzie :?:
Janas mógł poszukać jakichś ziomków jeszcze w Australii i zagrać se sprainga z pigmejami na piachu. Bo on chciał sobie potestować zawodników...a gdzie do kurwy nędzy jest ta podstawowa 11 oni w ogóle nie są ze sobą zgrani bo ciągle był ktoś inny,grali regularnie w eleminacjach i prosze średnio 3 bramki na mecz, a teraz??? co to za taktyka??? zamiast zgrywać ze sobą tych co grali w eleminacjach i ewentualnie korekty 3-5 zawodników mamy ich w reprezantacji chyba z 200,każdy banan na ryju bo reprezentant a to,że grać ze sobą nie potrafią to już nikt nie widzi.
Wziąłbym 15 tresowanych małp i szkolił je przez 4 lata gry miedzy sobą w piłke i osiągnałbym te same wyniki co przywiezie nasza reprezentacja...a więc licze na jeden remis

damijaNo_- 

Ulubiona gra: canter_-
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 06:36   

Dobra czytałem w czoraj o Gizie co pisali to ma dobre preferencje nawet trszke lebsze od Franka. Wiec sie myliłem zdeczka o nim a Zuraw moze byc na pomoc "Srodek" oczywiscie :wink:

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 07:06   

rakow co ty gadasz?? zuraw na srodku pomocy tylko jak szymek zlapie kontuzje a do tego nie ma prawa dojsc ;/
a Olisadebe wogole nie gral w Portsmouth ale Mila tez nie gral w kadrze byl na kazdym meczu ale jak jest ulubiencem trenera....

Azak 

Ulubiona gra: NaChujuDoRaju
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 07:12   

p0sE tylko ze Olisadebe nawet nie chce do tej reprezentacji...

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 07:20   

wlasnie przeciez janas nawet chyba go raz powolal ten przyjechal ale cos go bolalo bo pewnie nie chcial grac trudno sie mowi a co do Gizy to chlopak dobrze gra w pilke w craxie i janasek go zauwazyl a moim zdaniem lepiej gra od mili przede wszystkim gra do przodu a nie jak mila na 30 podan 27 do tylu 3 do przodu :razz:

p0sE 
ekip@

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 07:28   

Azak.. na poczatku nie chciał.. male sprostowanie..

ajum 

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 09:55   

Blu obudz sie FRANEK nie strzela nigdzie nie strzela chyba brak goli od grudnia do juz od pol roku o czym swiadczy tymbardziej ze nie gra w serie A czy primieria division tylko w 2 lidze! gra w kazdym meczu po 90 minu praktycznie jest TOTALNIE po za forma gdyby zostal w Elche i gral tak jak w jesieni mysle ze bylby w 1 jedenastce ale to nie jest ten sam franek pozatym zlapal kontujze prawdopodobnie lekka ale to go wykluczy znow z treningow na jakis czas kiedy forme odbuduje? miejsc jest malo i niestety zabraklo dla niego wszscy wiedza co zrobil dla nas w eliminacjach ale tak jak janas poweidzial eliminacje sie skonczyly w pazdzierniku! dla mnie jedynym i wielkim bledem janasa jest wziecie mili :| i tyle reszta skladu wporzadku jest naprawde pamietacie jak bylo za engela? pojechali zasluzeni 1 meczyk porazka 2 meczyk w dupe w 3 wyszli zmiennicy i wygrywamy wiec ze zaslugi to medal mozna dostac a nie miejsce w kadrze

Azak 

Ulubiona gra: NaChujuDoRaju
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 13:16   

p0sE napisał/a:
Azak.. na poczatku nie chciał.. male sprostowanie..

na poczatku nie chcial , teraz go nie chca. I co moze taki Olisadebe? imo gra gorzej od zurawskiego... a zgranie z obecna druzyna? On jeszcze grywal jak byl Iwan (3 lata temu?)...

damijaNo_- 

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 13:40   

No to Olisadebe nie chce grac w reprezentacji polski ?? aha jeszcze sobie przypomniałem o Burkcharcie czy jak to sie pisze on grał dobrze ,ale jego nawet nie ma w składzie :mad:

lameriada 
Łowcy

Ulubiona gra: na cymbałach
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 13:50   

ajum napisał/a:
Blu obudz sie FRANEK nie strzela nigdzie nie strzela chyba brak goli od grudnia do juz od pol roku o czym swiadczy tymbardziej ze nie gra w serie A czy primieria division tylko w 2 lidze! gra w kazdym meczu po 90 minu praktycznie jest TOTALNIE po za forma gdyby zostal w Elche i gral tak jak w jesieni mysle ze bylby w 1 jedenastce ale to nie jest ten sam franek pozatym zlapal kontujze prawdopodobnie lekka ale to go wykluczy znow z treningow na jakis czas kiedy forme odbuduje? miejsc jest malo i niestety zabraklo dla niego wszscy wiedza co zrobil dla nas w eliminacjach ale tak jak janas poweidzial eliminacje sie skonczyly w pazdzierniku!

W przypadku Franka, to ze nie strzela bramek, o niczym dla mnie nie swiadczy. To jest, za Zurawskim, najlepszy polski napastnik. Potrafi byc bez formy, wejsc na ostatnie 10 minut i wsadzic dwie bramki. To go odroznia od Rasiaka. Dlatego taki pilkarz powinien jechac na MS.

Pomimo filmikow, ktore zapodal p0sE, i tak nie wierze w tego drewniaka Rasialdinho. Takie bramki potrafia strzelac na poziomie 4 czy 5 ligi polskiej. I co ? Do reprezentacji ich ? Rasiaka cala Polsk, ocenia po tym co sama widziala. Czyli prawie nic. A ostatni mecz i 2 bramki ? Z KIM JA SIE PYTAM ? To tak jakby wystawic chlopakow z 5-ligowego klubu z Wolomina. Kadra tak grajac, dostala by baty od Legii !

chodzoo 

Ulubiona gra: HEADSHOT KURWA!
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 14:01   

Przyznam sczerze.. nie czytalem waszych postow bo mi sie nie chcialo ale napisze do tematu.. :P
Janas zajebal ze wzial Rasiaka, Mile, Fabianskiego
Rasiak- idiota bez szkoly, drewniak
Mila - biega jakby mial nasrane w gaciach z 200kg co najmniej
Fabianski - zajal miejsce Dudka ktory bronil praktycznie cale eliminacje i powinien chociaz siedziec na lawce, Fabianski i tak bedzie siedzial a nie ma takich zaslug dla PL co Dudi ;]

Powinien wymienic ... Rasiaka - na Sosina(jezeli mu chodzilo o to zeby miec dobrze obslugujacego sie glowa :P i tak wogole to Sosin jest bardziej zwinny itp. ;])
Mila - Blaszczykowskiego ( Mila biega ciezko, Blaszczykowski jest szybki, duzo biega i wogole :P TEEEYY)
A Fabianskiego to juz pisalem.

Podobalo mi sie ze rozbil ta jebana mafie i juz nie ma Swierczewskiego, Klosa i innych ... chociaz zostal Zewlakow..
Co sie podobalo mi jeszcze ?. :P Napewno to ze zabral mlodych, dobrze grajacych pilkarzy m.in Brozek i Giza i paru innych ;]

PZDR 666

• napisał • BEZEL aka numer21vel. bezmozgi debil ™•

p0sE 
ekip@

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 14:19   

dzis czytałem Przeglad Sportowy..

i jeszcze bardziej umacniam sie w przekonaniu ze niezle zrobil...

Większość kadry jest od rocznika 80' w dół.. wybrał młodą kadre.. i uważam, że nawet jeżeli na mundialu nie odniosa jakigos wielkiego sukcesu.. to ograja sie z pilka zdobeda doswiadczenie..

uwazam tez ze janas mysli troche przyszlosciowo.. skoro wybral mloda kadre.. i tera bedzie mozliwosc jej szkolenia.. to w przyszlosci mzoemy cos osiagnac np. na mistrzostwach europy..

pozatym ludzie.. kurwa od dawna wiadomo ze za wiele nie wywalczymy na mundialu.. wiec w czym probl;em czy nie lepiej wpuscic mlodziutka kadre myslac przyszlosciowo ?

przemyslcie sobie to..

p0sE 
ekip@

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 14:25   

aha są numery przynzane juz na mundial :
http://mundial.onet.pl/65...,wiadomosc.html

mowilem ze boruc bedznie numero uno

damijaNo_- 

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 14:27   

To jednak saganowskiego nie wział ........ :/ no coz moze wie co robi

chodzoo 

Ulubiona gra: HEADSHOT KURWA!
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 14:37   

damijaNo_- napisał/a:
To jednak saganowskiego nie wział ........ :/ no coz moze wie co robi

Saganowski to tez zal przeciez ... :|

• napisał • BEZEL aka numer21vel. bezmozgi debil ™•

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 15:01   

buahahahahahaha rasiak ma 11 buahahaha przeciez 11 jest przyznawana dla najlepszych snajperow w zespole (9 tez ale ja ma Zuraw wiec jest dobrze :cool: ) eh rasialdo the best sniper in polish team :P

Blu 
ekip@

Ulubiona gra: sie gra sie ma
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 15:27   

Janas niech nie mysli przyszłościowo tylko o tym co jest teraz, w końcu po coś sie starali przez te 2 lata eliminacji, chyba nie po to żeby mysleć, że na mundialu nic nie ugrają. Co do składu nie mam zastrzeżeń oprócz (Mili,Rasiaka), a o braku Frankowskiego to mówią wszyscy...na pewno będzie wesoło, jak Rasiak będzie sie przepychał z Huthem, zastanawiam sie kiedy ostatni raz ta "11" wystawiona przez Janasa grała ze sobą, niech pomyśle to było chyba w zeszłym roku z Anglią...

ah 
Łowcy

Ulubiona gra: chowanego
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 15:43   

a ja powem tak :

No i dobrze, że co niektórych "gwiazdorów" Janas nie wzią ja bym jeszcze żurawskiego i rasiaka wyjebał i by było dobrze....

niech młodzi pokarzą co potrafią ....

(c) by Skorzenny :mrgreen:

Odpowiedz do tematu