ah: Zurawski to najlepszy polski pilkarz a poza tym on nie jest jakis tam samolubny i nie chce rzadzic grupami w kadrze on mysli o pilce tylko i dobrze
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
No i dobrze, że co niektórych "gwiazdorów" Janas nie wzią ja bym jeszcze żurawskiego i rasiaka wyjebał i by było dobrze....
niech młodzi pokarzą co potrafią ....
Ja tez Fabianski jest młody wykarze sie a rasiak dobry jest. Jedyny napastnik ktory ma preferencje na dobrego klasowego (:Dswiatowego:d) a co do Gizy po wypowiedziach kolegow przekonali mnie pozywtywnie
nie czytalem wiekszosci waszych postow bo non stop napierdalacie bez sensu... franek, dudi czemu nie... a ja sie teraz skusze zeby wtracic do watku swoje wmiare obiektywne pare groszy
BRAMKARZE:
Boruc - Najpewniejszy z polskich bramkarzy, regularne wystepy w Celtiku, coprawda popelnia czasami glupie bledy, ale nie zmienia to faktu iz na dzin dzisiajszy jest najlepszym kandydatem na pozycje bramkarza
Kuszczak - j.w. regularny, utalentowany, perspektywistyczny...
Fabiański - Najmłodszy z calej stawki, nabierze "doswiadczenia" i moze w przyszlosci byc postacia pierwszoplanowa. choc pewnie w meczu itak nie wystapi (nie ma co sie oszukiwac.. 3 bramkarz ma promilowe szanse na wystep)
OBROŃCY:
Bąk - doswiadczon, co wiecej pewny i skuteczny. coprawda gra w a saud(licza sie regularne wystepy), ale itak wydaje mi sie ze jego obecnosc na boisku wiele daje...
Baszczynski - komentowac szczegulowo nie trzeba - dynamiczny, waleczny, pewny. najlepszy kryjacy obronca w kraju
Żewlakow - pewny punkt reprezentacji - imponuje spokojem
Jop - w Rosji przeszedl metamorfoze w porownaniu z tym co gral w wisle, giga+
Gancarczyk - o nim akurat niewiele wiem, ale skoro zostal powolany... moze cos z niego bedzie
Lewandowski - daje rade
Dudka - ostatnimi czasy jak obserwuje co gra, to non stop sie rozija - beda z niego ludzie
POMOCNICY
Smolarek - zasluguje bez 2 zdan
Kosowski - chaotyczny, ale skuteczny
Krzynowek - mimo ze nie gral w bayerze (becnie wfl) to wydaje mi sie ze do mistrzostw wroci do siebie, bo ma poukladane w glowie
Mila - tyle kilometrow co on robina boisku to wy w miesiac nie wychodzicie... panowie, bez jaj, dla mnie moze byc kluczowa postacia dla reprezentacji
Szymkowiak - ogarnia
Sobolewski - zna ktos lepszego defensywnego pomocnika w polsce ??
Radomski - dubler sobola
Gorawski- jk wchodzi zawse cos zamiesza
NAPASTNICY:
Zuraw - N1
Jeleń - ostatnio wysoka forma, bardzo wysoka... swietnie dogrywa poza tym
Brozek - jest skurwiel szybszy ... poza tym uwazam > Saganowski
Rasiak - rozwiazanie na sytuacj, gdy akcje srodkiem nie przynosza efektu. Bardzo dobra gra w powietrzu. Moze ma troche nieskoordynowane ruchy, braki w technice, ale naprawde potrafi sie znalezc w polu karnym
"Wilecy" nieobecni
Dudek - konczy sie powoli, wiece lepiej na mlodych postawic
Franek - zablokowal sie, a za zaslugi to mozna najwyzej sobie pomnik postawic
Klos - niech jeszcze wezmie reklame masci na reumatyzm, bo rusza sie po boisku jakby go cos bolalo...
wogole wyzej wymieniona 3 ostatnio czesciej w gazetach, na kubusiach jest widoczna niz na boisku
jada najlepsi... takie zycie. Brawo Janas
edit:
o Gizie zapomnialem- naprawde bardzo dobry technicznie pomocnik... potrafi zagrac niekonencjonalna pilke - nadaje sie
nie wiem co wy za mecz ogladacie, jest 2006 rok, panowie to nie eliminacje skosnych mistrzostw 2002
No to jak mamy takich zawodników i taki optymizm to ja widze, ze jestesmy w ćwierćfinale,
szkoda, że jak przyjechała rezerwowa Litwa i nas porobiła 1:0 to oni nie grali...
Bąk gra w katarze a nie w a. saud gdzie sam przyznal poszedł dla pieniedzy a nie rywalizacji, Lewadnowski - daje rade,dudka non stop sie rozwija, mila tyle kilometrów ile on robi na boisku... no i po co?? jakbyś nie wiedział to w klubie go wyśmiali za to, ze lata tyle a nie ma z tego żadnego pozytku,
gorawski jak wchodzi to cos zamiesza
qri bez jaj takie plusy jakie ty wymieniasz to moża i u trampkarzy z podstawówki znaleźć
Ja szczerze to oglądałem 3-4 mecze cracovi nie pamietam i giza grał nawet dobrze ,ale nei zwracałem na niego szczegolnej uwagi. A co do Frankowskiego to pomimo ,ze ma LEKKA kontruzje to zasłuzył sobie na gre w Mundialu .
Ja szczerze to oglądałem 3-4 mecze cracovi nie pamietam i giza grał nawet dobrze ,ale nei zwracałem na niego szczegolnej uwagi. A co do Frankowskiego to pomimo ,ze ma LEKKA kontruzje to zasłuzył sobie na gre w Mundialu .
damijaNo_- napisał/a:
a wracajac to TEGO GIZY ??????????? to ja sie go czepiam najbardziej bo widac ze ziom nie jest opanowany piłki ANI RAZU JAK OGLADALEM nie podał do kogos moze szyt formy albo "zyciowka"
Ty kurwa ogarnij sie bo zaczyna to byc wkurwiajace
eh damijano jak ogladales mecze Craxy to Gize bylo nietrundo znalezc przy pilce bo on tam jest najlepszy i najwiecej tam wlasnie podaje i dobrze ze jedzie bo jest lepszy od Mili a jak Szymka zabraknie to Giza bedzie gral bo jest 100 jak nie wiecej razy lepszy od gwiazdy Mili :p
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
kiedy mila bedzie lepszy?? Giza w tym roku wszystkie spotkania gral chyba ze mial kontuzje a mila?? zadnego! i na jakiej podstawie twierdzisz ze mial jest lepszy?? 3 tygodnie z janasem to za malo zeby odbudowac forme ;/
a ja to skomentuję tak: nie chce mi sie tego całego czytać bo pełno tu postów bez sensu
a co do kadry: Janas wybrał to co wybrał, czy nim ktoś lub coś sterowało to nic już nie zmieni, a jak odpadnie w 1 rundzie tak jak Engel w Korei i Japonii to połynie jak Renn szeroki dlugi
Pozdro
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
kurwa nei wzial ich na mundial to zapiepszaja do gazet i sie zala.. nie dziwie sie czemu nie powidomil ich wczesniej bo to co jest teraz zaczelo by sie wczesniej i po co ?
masz racje Pose mnie tez to wkurza wielce pokrzywdzeni Janas nie mial obowiazku zabierac ich na mundial on jest trenerem on wybiera taka jest jego praca a najlepsze sa komentarze ludzi ktorzy meczy nawet pewnie nie ogladaja ale sa najwiekszymi ekspertami
aju nie masz racji jak nigdy, a pose ma xD ( a tak wogole to to samo ;])
_________________ ZDYCHAC KURWAoleoleoleoleole....do piachu kurwy oleoleoleoleoleole..........ZEBY WAM STARE NA AIDSA POZDYCHALY A STARZY NA AUTYZM......"
• napisał • BEZEL aka numer21vel. bezmozgi debil ™•
Dudkowi odbiła soda do głowy, przez te reklamy i pieniądze. Opuścił sie w grze, bo woli pieniądze to go Janas wywalił i wziął młodych co chcą sie pokazać na boisku.
Pamiętacie mecz Polska : Anglia ??
Jak młodziki dokopały 3:1 Angli ? Chcieli sie pokazać z najlepszej strony. Nie grali dla pieniędzy, grali bo chcieli pokazać się na co ich stać.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum