LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: StreetRacer
Pon 12 Cze, 2006 09:16
[MUNDIAL] KADRA
Autor Wiadomość
jajo 
Naczelny kapłan BANa

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 16:18   

tacy z was znawcy piłki nożnej, jak z koziej dupy trąba :lol:

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 16:22   

ah: Zurawski to najlepszy polski pilkarz a poza tym on nie jest jakis tam samolubny i nie chce rzadzic grupami w kadrze on mysli o pilce tylko i dobrze

damijaNo_- 

Ulubiona gra: canter_-
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 17:25   

ah napisał/a:
a ja powem tak :

No i dobrze, że co niektórych "gwiazdorów" Janas nie wzią ja bym jeszcze żurawskiego i rasiaka wyjebał i by było dobrze....

niech młodzi pokarzą co potrafią ....

Ja tez Fabianski jest młody wykarze sie a rasiak dobry jest. Jedyny napastnik ktory ma preferencje na dobrego klasowego (:Dswiatowego:d) a co do Gizy po wypowiedziach kolegow przekonali mnie pozywtywnie

Azak 

Ulubiona gra: NaChujuDoRaju
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 18:28   

ah napisał/a:
a ja powem tak :

No i dobrze, że co niektórych "gwiazdorów" Janas nie wzią ja bym jeszcze żurawskiego i rasiaka wyjebał i by było dobrze....

niech młodzi pokarzą co potrafią ....

i kolejne 4 lata "stracone" ? :lol: Napewno kibice by sie ucieszyli :wink:

QRi 
ekip@
LORD

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 19:49   

nie czytalem wiekszosci waszych postow bo non stop napierdalacie bez sensu... franek, dudi czemu nie... a ja sie teraz skusze zeby wtracic do watku swoje wmiare obiektywne pare groszy

BRAMKARZE:
Boruc - Najpewniejszy z polskich bramkarzy, regularne wystepy w Celtiku, coprawda popelnia czasami glupie bledy, ale nie zmienia to faktu iz na dzin dzisiajszy jest najlepszym kandydatem na pozycje bramkarza
Kuszczak - j.w. regularny, utalentowany, perspektywistyczny...
Fabiański - Najmłodszy z calej stawki, nabierze "doswiadczenia" i moze w przyszlosci byc postacia pierwszoplanowa. choc pewnie w meczu itak nie wystapi (nie ma co sie oszukiwac.. 3 bramkarz ma promilowe szanse na wystep)
OBROŃCY:
Bąk - doswiadczon, co wiecej pewny i skuteczny. coprawda gra w a saud(licza sie regularne wystepy), ale itak wydaje mi sie ze jego obecnosc na boisku wiele daje...
Baszczynski - komentowac szczegulowo nie trzeba - dynamiczny, waleczny, pewny. najlepszy kryjacy obronca w kraju
Żewlakow - pewny punkt reprezentacji - imponuje spokojem
Jop - w Rosji przeszedl metamorfoze w porownaniu z tym co gral w wisle, giga+
Gancarczyk - o nim akurat niewiele wiem, ale skoro zostal powolany... moze cos z niego bedzie
Lewandowski - daje rade
Dudka - ostatnimi czasy jak obserwuje co gra, to non stop sie rozija - beda z niego ludzie

POMOCNICY
Smolarek - zasluguje bez 2 zdan
Kosowski - chaotyczny, ale skuteczny
Krzynowek - mimo ze nie gral w bayerze (becnie wfl) to wydaje mi sie ze do mistrzostw wroci do siebie, bo ma poukladane w glowie
Mila - tyle kilometrow co on robina boisku to wy w miesiac nie wychodzicie... panowie, bez jaj, dla mnie moze byc kluczowa postacia dla reprezentacji
Szymkowiak - ogarnia
Sobolewski - zna ktos lepszego defensywnego pomocnika w polsce ??
Radomski - dubler sobola
Gorawski- jk wchodzi zawse cos zamiesza

NAPASTNICY:
Zuraw - N1
Jeleń - ostatnio wysoka forma, bardzo wysoka... swietnie dogrywa poza tym
Brozek - jest skurwiel szybszy ... poza tym uwazam > Saganowski
Rasiak - rozwiazanie na sytuacj, gdy akcje srodkiem nie przynosza efektu. Bardzo dobra gra w powietrzu. Moze ma troche nieskoordynowane ruchy, braki w technice, ale naprawde potrafi sie znalezc w polu karnym

"Wilecy" nieobecni

Dudek - konczy sie powoli, wiece lepiej na mlodych postawic
Franek - zablokowal sie, a za zaslugi to mozna najwyzej sobie pomnik postawic
Klos - niech jeszcze wezmie reklame masci na reumatyzm, bo rusza sie po boisku jakby go cos bolalo...

wogole wyzej wymieniona 3 ostatnio czesciej w gazetach, na kubusiach jest widoczna niz na boisku

jada najlepsi... takie zycie. Brawo Janas

edit:

o Gizie zapomnialem- naprawde bardzo dobry technicznie pomocnik... potrafi zagrac niekonencjonalna pilke - nadaje sie

nie wiem co wy za mecz ogladacie, jest 2006 rok, panowie to nie eliminacje skosnych mistrzostw 2002

p0sE 
ekip@

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 19:55   

wreszcie ktos madrze prawi ..

ajum 

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 20:18   

heh jak zazwyczaj sie nie zgadzam z qrim to tu musze przyznac mu 100% racji to wlasnie wszystkim chce powiedziec i udowodnic od poczatku :)

Blu 
ekip@

Ulubiona gra: sie gra sie ma
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 21:12   

No to jak mamy takich zawodników i taki optymizm to ja widze, ze jestesmy w ćwierćfinale,
szkoda, że jak przyjechała rezerwowa Litwa i nas porobiła 1:0 to oni nie grali...
Bąk gra w katarze a nie w a. saud gdzie sam przyznal poszedł dla pieniedzy a nie rywalizacji, Lewadnowski - daje rade,dudka non stop sie rozwija, mila tyle kilometrów ile on robi na boisku... no i po co?? jakbyś nie wiedział to w klubie go wyśmiali za to, ze lata tyle a nie ma z tego żadnego pozytku,
gorawski jak wchodzi to cos zamiesza

qri bez jaj takie plusy jakie ty wymieniasz to moża i u trampkarzy z podstawówki znaleźć

lameriada 
Łowcy

Ulubiona gra: na cymbałach
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 22:18   

Blu napisał/a:

qri bez jaj takie plusy jakie ty wymieniasz to moża i u trampkarzy z podstawówki znaleźć

Potwierdzam. Jestem ciekaw, ktory z was, sledzi ligi ( nie chodzi mi o wyniki tylko o ogladanie meczoyw ) na bierzaco ?

Nikt mnie nie przekona do Gizy bo wybaczcie, ogladelm chyba z 8 meczow cracovii w tym sezonie. Mial przeblyski i co ? Wielka gwiazda ? N/C

Widzieliscie mecze ligowe Rasiaka w tym sezonie ? Nie ? To dobrze, ze sie nie meczyliscie ogladajac go.

Franek ... dobrze, ze nie pojedzie? BZDURA. Pisalem wczesniej dlaczego.

damijaNo_- 

Wysłany: Sro 17 Maj, 2006 06:13   

Ja szczerze to oglądałem 3-4 mecze cracovi nie pamietam i giza grał nawet dobrze ,ale nei zwracałem na niego szczegolnej uwagi. A co do Frankowskiego to pomimo ,ze ma LEKKA kontruzje to zasłuzył sobie na gre w Mundialu .

p0sE 
ekip@

Wysłany: Sro 17 Maj, 2006 07:01   

damijaNo_- napisał/a:
Ja szczerze to oglądałem 3-4 mecze cracovi nie pamietam i giza grał nawet dobrze ,ale nei zwracałem na niego szczegolnej uwagi. A co do Frankowskiego to pomimo ,ze ma LEKKA kontruzje to zasłuzył sobie na gre w Mundialu .

damijaNo_- napisał/a:
a wracajac to TEGO GIZY ??????????? to ja sie go czepiam najbardziej bo widac ze ziom nie jest opanowany piłki ANI RAZU JAK OGLADALEM nie podał do kogos moze szyt formy albo "zyciowka"

Ty kurwa ogarnij sie bo zaczyna to byc wkurwiajace

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Wysłany: Sro 17 Maj, 2006 07:11   

eh damijano jak ogladales mecze Craxy to Gize bylo nietrundo znalezc przy pilce bo on tam jest najlepszy i najwiecej tam wlasnie podaje i dobrze ze jedzie bo jest lepszy od Mili a jak Szymka zabraknie to Giza bedzie gral bo jest 100 jak nie wiecej razy lepszy od gwiazdy Mili :p

damijaNo_- 

Wysłany: Sro 17 Maj, 2006 07:27   

Cicho tam p0sE pisałem ,ze mnie koledzy przekonali, ale nie Ty. No wiesz jarejl :D giza giza giza ale i tak mila bedzie lepszy :wink:

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Wysłany: Sro 17 Maj, 2006 07:30   

kiedy mila bedzie lepszy?? Giza w tym roku wszystkie spotkania gral chyba ze mial kontuzje a mila?? zadnego! i na jakiej podstawie twierdzisz ze mial jest lepszy?? 3 tygodnie z janasem to za malo zeby odbudowac forme ;/

damijaNo_- 

Wysłany: Sro 17 Maj, 2006 07:32   

Nie nie ja mowi ,ze Mila BEDZIE lepszy a giza ma teraz forme i gra dobrze.

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Wysłany: Sro 17 Maj, 2006 07:46   

damijaNo_- napisał/a:
... ale i tak mila bedzie lepszy :wink: ...

damijaNo_- napisał/a:
Nie nie ja mowi ,ze Mila BEDZIE lepszy

o co Tobie chodzi?? :???:

Thugizzle 

Ulubiona gra: TH's Series
Wysłany: Sro 17 Maj, 2006 13:23   

http://mundial.onet.pl/0,...,wiadomosc.html :???:

damijaNo_- 

Wysłany: Sro 17 Maj, 2006 13:59   

Wiesz jarejl Giza jest dobry jest gwiazda jest na topie teraz. Zobaczymy jak mu dalej pojdzie?? . Prosze juz tego nie komentowac jak mozecie

kiepas 

Ulubiona gra: cs
Wysłany: Sro 17 Maj, 2006 15:58   

Hmm a qrizapomniales o saganowskim on jest naprawde dobry i jestem pwien ze gdyby gral bylo by o wiele lepiej.

ajum 

Wysłany: Sro 17 Maj, 2006 17:29   

wezcie dajcie rakowoi bana na ten topic bo raz gada jedno raz drugie i ni cholery nie wiadomo o co mu chodzi :|

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Wysłany: Sro 17 Maj, 2006 18:54   

jawnie jakby sam nie wiedzial co pisze ;/

Jumper 
Head Admins
Tech Support

Wysłany: Czw 18 Maj, 2006 09:32   

- Wiecie dlaczego pojechał Rasiak ?? -> Bo to ostatnia deska ratunku

...dzwonił ktoś z Barcelony, z Bratysłwy, dzwonił trener że nie jedziesz na mundial i jakaś Krystyna z gazowni ...

StreetRacer 
ekip@
The Scotsman

Ulubiona gra: na nerwach
Wysłany: Czw 18 Maj, 2006 09:54   

a ja to skomentuję tak: nie chce mi sie tego całego czytać bo pełno tu postów bez sensu

a co do kadry: Janas wybrał to co wybrał, czy nim ktoś lub coś sterowało to nic już nie zmieni, a jak odpadnie w 1 rundzie tak jak Engel w Korei i Japonii to połynie jak Renn szeroki dlugi ;-)

Pozdro

lameriada 
Łowcy

Ulubiona gra: na cymbałach
Wysłany: Czw 18 Maj, 2006 11:07   

Dlaczego Dudek nie jesdzie na mistrzostwa?

Bo jak dzwonil trener z powolaniem, to odebrala jakas Krystyna z gazowni....

Blu 
ekip@

Ulubiona gra: sie gra sie ma
Wysłany: Czw 18 Maj, 2006 13:25   

Jumper napisał/a:
- Wiecie dlaczego pojechał Rasiak ?? -> Bo to ostatnia deska ratunku

:lol: :lol: :lol: :lol:

A mnie tam już będzie bez różnicy jak przegramy wszystko, czy go zwolnią czy nie, wszyscy oczekuą tylko wyjscia z grupy a to nie są jakieś kosmiczne żądania

p0sE 
ekip@

Wysłany: Czw 18 Maj, 2006 13:51   

wkurwia mnie to..

że gdzie nei wejde.. to wywiady.. z Frankowskim, Dudkiem albo Kłosem.. każdy kurwa nei wiadomo jak pokrzywdzony.. Janas nei wiadomo jaki zly.. kazdy trener ma prawo do autorskiej kadry i tyle..
kurwa nei wzial ich na mundial to zapiepszaja do gazet i sie zala.. nie dziwie sie czemu nie powidomil ich wczesniej bo to co jest teraz zaczelo by sie wczesniej i po co ?

ajum 

Wysłany: Czw 18 Maj, 2006 19:34   

masz racje Pose mnie tez to wkurza wielce pokrzywdzeni Janas nie mial obowiazku zabierac ich na mundial on jest trenerem on wybiera taka jest jego praca a najlepsze sa komentarze ludzi ktorzy meczy nawet pewnie nie ogladaja ale sa najwiekszymi ekspertami

chodzoo 

Ulubiona gra: HEADSHOT KURWA!
Wysłany: Czw 18 Maj, 2006 20:12   

aju nie masz racji jak nigdy, a pose ma xD ( a tak wogole to to samo ;])

• napisał • BEZEL aka numer21vel. bezmozgi debil ™•

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Ulubiona gra: C&C: 3, Cry
Wysłany: Czw 18 Maj, 2006 20:13   

a ja to tak widze :

Dudkowi odbiła soda do głowy, przez te reklamy i pieniądze. Opuścił sie w grze, bo woli pieniądze to go Janas wywalił i wziął młodych co chcą sie pokazać na boisku.

Pamiętacie mecz Polska : Anglia ??

Jak młodziki dokopały 3:1 Angli ? Chcieli sie pokazać z najlepszej strony. Nie grali dla pieniędzy, grali bo chcieli pokazać się na co ich stać.

AMEN

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Wysłany: Sob 20 Maj, 2006 12:44   

http://mundial.onet.pl/0,...,wiadomosc.html Janas jak Mourinho buahahaha a Gmoch prosi o wyrozumialosc dla rasialdo xD na pewno Grzesiu bedzie krolem strzelcow.....

Odpowiedz do tematu