LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: StreetRacer
Pon 12 Cze, 2006 09:16
[MUNDIAL] KADRA
Autor Wiadomość
p0sE 
ekip@

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 19:49   [MUNDIAL] KADRA

Trener Janas ogłosił skład na Mundial.. jest kilka niespodzianek - nie jadą między innymi Dudek i Frankowski .

Nie rozumiem decyzji o powołaniu Jelenia, moim zdaniem Saganowski bardziej by pasował do kadry
Brożka chuja też mógł nie brać :p za ta bramke dla legii ;)

Oto skład:
bramkarze -
Artur Boruc (Celtic Glasgow),
Tomasz Kuszczak (West Bromwich Albion),
Łukasz Fabiański (Legia Warszawa);

obrońcy -
Jacek Bąk (Al-Rayyan),
Marcin Baszczyński (Wisła Kraków),
Michał Żewłakow (Anderlecht Bruksela),
Mariusz Jop (FK Moskwa),
Seweryn Gancarczyk (Metallist Charków),
Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck),
Dariusz Dudka (Wisła Kraków);

pomocnicy -
Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund),
Kamil Kosowski (FC Southampton),
Jacek Krzynówek (Bayer Leverkusen),
Sebastian Mila (Austria Wiedeń),
Mirosław Szymkowiak (Trabzonspor),
Radosław Sobolewski (Wisła Kraków),
Arkadiusz Radomski (Austria Wiedeń),
Piotr Giza (Cracovia Kraków),
Damian Gorawski (FK Moskwa);

napastnicy -
Maciej Żurawski (Celtic Glasgow),
Grzegorz Rasiak (FC Southampton),
Ireneusz Jeleń (Wisła Płock),
Paweł Brożek (Wisła Kraków).

damijaNo_- 

Ulubiona gra: canter_-
Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 19:51   Re: [MUNDIAL] KADRA

tak kurwa bierze jakas gize a franka nie BUAHAHAHHAHAHAHAHAH ^.- on chyba jest przejebany albo ma nawalno we łbie. brozka własnie dobrze ze go wział. liczyłem na niego w ostatnim meczu :D :D

Squilo 
Rada Naczelna
I see Dead People

Ulubiona gra: Wstępna... :D
Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 19:52   

tak tak juz to czytalemna wp.p .... lekko sie zdziwilem jak zobaczylem ze Dudka tam nie ma czy Frankowskiego...

noo ale z naszym "idolem" "Rasiadlem" to Puchar mamy :P

damijaNo_- 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 19:54   

ja tez nic do rasiaka nie mam ale widziałes jak grał ostatnio ??

p0sE 
ekip@

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 19:56   

Rasiak wczoraj grał dobrze i nikt nei zaprzeczy .

Nie rozumiem jeszcze tego że nie wział Kłosa, tak dobrego, doswiadczonego obronce.. a wskladzie pojawil sie ktos taki jak Dudka czy Gancarczyk .

damijaNo_- 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 19:58   

niech kurde wezmie Bosackiego chociarz on jeden wie co to piłka :D

p0sE 
ekip@

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 19:59   

Rakow wejdz Ty kurwa w adres w swoim podpisie poczytaj zanim najebiesz tyle komentow pod rzad!

lameriada 
Łowcy

Ulubiona gra: na cymbałach
Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 19:59   

Kłos jest cienki, to ze Rasialdinhio wczoraj gral dobrze, o niczym nie swiadczy. Ja gdybym mial tyle okazji w reprezentacji, to tez w koncu bym 2 bramki wsadzil . Ogolnie parodia.

Gdzie Franek? Gdzie Sagan? O Dudku nie wspomne. A Giza? Kto to kurwa jest? Nic wczoraj nie gral. W Cracovi ostatnio lawe grzeje.

JANAS JEST POJEBANY !

p0sE 
ekip@

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:01   

Cytat:
Na mundial nie pojedzie także Tomasz Frankowski. To był już szok. - Widać po nim, że jest zmęczony. Od pół roku nie strzelił gola. Uznałem, że nie mógłby się odbudować przed mundialem. To była jedna z najtrudniejszych decyzji. Gdyby był w formie z eliminacji, to nie byłoby problemu. Eliminacje skończyły się jednak w październiku - stwierdził Janas.

mysle ze to trorche tłumaczy.

z tych co wymieniles lameriada powinien grac tylko saganowski!

ajum 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:01   

ludzie nie oszukujmy sie popieram decyzje Janasa nie wszytkie ale wiekszosc
Boruc,Kuszczak,Fabianski wszscy graja prezentuja sie naprawde pewnie i solidnie mi szczegolnie imponuje mlody Kuszczak ktory wygryz Kirklanda z ktorym mial problemy Dudek, co do Dudka on gral dobrze ale nie w tym roku niestety siedzi na lawie i pora na zmiane warty
obroncy - chyba najwieksze zaskoczenie brak Rzasy i Klosa ale nie oszukujmy sie oni nie prezentuja dobrej fory sa starzy a Klos to potrafi taki kiks walnac ze wstyd
pomoc - dziwi mnie ze wziol Mile koles nie gra w ostatnim meczu potkna sie i strzelil bramke szkoda slow wolabym zeby jakiegos innego mlodego gracza wziol
napastnicy - Zurawski najlepszy z naszych napasnikow nie ma co komentowc Jelen - moim zdaniem najlepszy pilkarz meczu Pol-wyspy owcze Rasiak - nie lubie go naprawde bardzo go nie lubie ale cuz nie oszukujmy sie to co zrobil w meczy z wyspami owczymi naprawde przyblizylo go do wyjazdu i Brozek - mlody perspektywiczny powinien dostac szanse wole zeby on jechal niz kielbasa ale chyba najlepiej by bylo szybkiego Sagana wziasc ktory mial dobry sezon :]

damijaNo_- 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:02   

zgodze sie z toba lameriada giza słyszałem o nim ale tylko raz czy 2 Bosacki , franek , rasiak , dudek , boruc , zienczuk , brozek , kosowski, mila , zuraw , kłos to podstawa RP :\

ajum 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:03   

damijaNo_- napisał/a:
zgodze sie z toba lameriada giza słyszałem o nim ale tylko raz czy 2 Bosacki , franek , rasiak , dudek , boruc , zienczuk , brozek , kosowski, mila , zuraw , kłos to podstawa RP :\

rakow ty sie na pilce znasz?
bosacki wez koles jest dopiero drewniak
zienczuk z czym do ludzi
mila ? czy ty ogladasz wystepy tego samego mili?
zuraw hm moze tak
klos jest cienki zawsze byl

damijaNo_- 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:05   

znam sie na piłce mila przecierz on kiruje pomoca . A kogo Ci wezmie ?? nie ma lewgo pomocnika no oprocz kosowskiego a zienczuk to ter popierdala kłos jest doswiadczony

p0sE 
ekip@

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:06   

mnie dziwi ze gorawski gra.. tyle czasu go nei bylo widac w kadrze..

Kuszczak - dobrze broni.. widac ma ambicje i stara sie

Fabianski - napewno najlepszy bramkarz Orange Ekstraklasy..

Mysle ze tych 2 bramkarzy nabierze doswiadczenia.. i to pomoze nam w przyszlosci ;)

lameriada 
Łowcy

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:07   

W sumie za Dudkiem az tak nie jestem. Tu akurat moze mial racje bo lepiej, zeby jechal Fabian, zeby sie czegos jeszcze nauczyl.

ajum 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:07   

rakow wez umre ze smiechu MILA kieruja pomoca hahahahah omg

damijaNo_- 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:08   

no Fabian no gra dobrze ,ale jak pojedzie na mundial poborni dobrze i go w legi nima

lameriada 
Łowcy

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:08   

Mila dzwoni po pomoc, jak nie moze o wlasnych silach z pubu wyjsc. On jest cienki jak malo ktory. Juz lepiej, zeby Magiera za niego pojechal.

Ostatnio zmieniony przez lameriada Pon 15 Maj, 2006 20:14, w całości zmieniany 1 raz  

ajum 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:09   

lameriada wez sie nie wypowiadaj nie wiesz ze mila pomoca kieruje <hahaha>

p0sE 
ekip@

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:10   

fabian lepiej zeby sie rozwijal..

chodz bardzo lubie legie.. to uwazam ze u nas w pierwszej lidze nie ma przyszlosci... zauwaz ze kazdy tko sie wybija odchodzi.. tka bylo i tak bedzie.. dopoki nasza liga nie bedzie czym eksluzywniejszym
Ostatnio zmieniony przez p0sE Pon 15 Maj, 2006 20:11, w całości zmieniany 1 raz  

damijaNo_- 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:10   

ajum napisał/a:
lameriada wez sie nie wypowiadaj nie wiesz ze mila pomoca kieruje <hahaha>

a kto magiera gra w Rakowie :d jest za stary kosa nie ok mila tez nie to powiedzcie mi ,kto ma jechac w takim razie ?

ajum 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:11   

np Bury zazwyczaj ne rowna forma ale jak ma swoj dzien to sam mecze wygrywa :] i po sprawie ;]

kiepas 

Ulubiona gra: cs
Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:12   

Kurwa ziomek GIZA stary jak sami pilakrze legi przyznali ze tylko dzieki niemu cracovia w pierwszym spotkaniu zremisowala jak bylo 5:0 on nie gral czlowieku on jest zajbisty i bardzo dobrze z gra

damijaNo_- 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:12   

ahahahahha a srodek kto SZYMKOWIAK ???

ajum 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:14   

rakow piepszysz od rzeczy wez idz sie przespac :] nie wiem o co ci chodzi w tym ostatnim tekscie

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:15   

Ludzue, ale o co chodzi :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

I tak patałachy nie wyjdą z grupy, co tu się oszukiwać, lol.

Już się zaczynają reklamy z polskimi piłkarzami, hehehe. Zaczyna się to co przed Mundialem 2002 - kubki knorra i inne gówna. Myśleć o piłce to napierdalają sobie kasy :lol: :lol: :lol:

Bo to Polska piłka przecież :lol: :lol: :lol:

damijaNo_- 

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:15   

dobra spx niby skrzydłowych mamy a srodkowych ?? obrony sie nie czepiam bo ok napastnicy tragedia srodek pomocy masakra ?

lameriada 
Łowcy

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 20:17   

kiepas napisał/a:
Kurwa ziomek GIZA stary jak sami pilakrze legi przyznali ze tylko dzieki niemu cracovia w pierwszym spotkaniu zremisowala jak bylo 5:0 on nie gral czlowieku on jest zajbisty i bardzo dobrze z gra

Buahahahahahahah, kurwa kiepas co Ty pierdolisz. Mial klient zyciowke i tyle. Teraz lawe grzeje. Co wczoraj gral z tymi wyspami? Chuj wielki.

Hermes 

Ulubiona gra: counter-strike

bardzo fajny skladzik:] nie ma dudka, ktory nie wiem kiedy ostatnio cos pokazal, jest kuszczak dla ktorego byl to bardzo dobry sezon i w przeciwienstwie do dudka w klubie bez problemu pokonal kirklanda, tak faworyzowanego w angli:] jego interwencja jest takze paradą roku:D
franek ostatnio nic nie strzela, ogolnie cienizna, a gdyby patrzec na to co bylo to moglby powolac bonka i lato:]

co do rasiaka to tylko w polsce go uwazaja za takiego cieniarza:]
http://www.youtube.com/wa...w&search=rasiak
w filmiku kibice "świętych" spiewaja dla rasiaka:]
Ostatnio zmieniony przez Hermes Pon 15 Maj, 2006 20:19, w całości zmieniany 1 raz  

kiepas 

Ulubiona gra: cs

Rakowiak co ty pieprysz pomoc GIZA POMYSL TROCHE JEST ZAJBISTY ja bym mile wyjebal ewentualnie giza jest naprawde dobry i radzil sobnei zjaebiscie z legia i wisla praiwe sam w cracovi gra jest poporstu swietny dziwie sie ze piechny nie wzieli :? Zaglebie jak rozpierdala a bylo po 0 ogladales mecz jak kurwa ladnie stopowal ?? Bardzo dobry sklad chodz wyjebal bym jeszcze paru i wstawil kogo innego ale niech bedzie
Ostatnio zmieniony przez kiepas Pon 15 Maj, 2006 20:21, w całości zmieniany 3 razy  

Odpowiedz do tematu