Trener Janas ogłosił skład na Mundial.. jest kilka niespodzianek - nie jadą między innymi Dudek i Frankowski .
Nie rozumiem decyzji o powołaniu Jelenia, moim zdaniem Saganowski bardziej by pasował do kadry
Brożka chuja też mógł nie brać :p za ta bramke dla legii
Oto skład:
bramkarze -
Artur Boruc (Celtic Glasgow),
Tomasz Kuszczak (West Bromwich Albion),
Łukasz Fabiański (Legia Warszawa);
obrońcy -
Jacek Bąk (Al-Rayyan),
Marcin Baszczyński (Wisła Kraków),
Michał Żewłakow (Anderlecht Bruksela),
Mariusz Jop (FK Moskwa),
Seweryn Gancarczyk (Metallist Charków),
Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck),
Dariusz Dudka (Wisła Kraków);
pomocnicy -
Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund),
Kamil Kosowski (FC Southampton),
Jacek Krzynówek (Bayer Leverkusen),
Sebastian Mila (Austria Wiedeń),
Mirosław Szymkowiak (Trabzonspor),
Radosław Sobolewski (Wisła Kraków),
Arkadiusz Radomski (Austria Wiedeń),
Piotr Giza (Cracovia Kraków),
Damian Gorawski (FK Moskwa);
napastnicy -
Maciej Żurawski (Celtic Glasgow),
Grzegorz Rasiak (FC Southampton),
Ireneusz Jeleń (Wisła Płock),
Paweł Brożek (Wisła Kraków).
tak kurwa bierze jakas gize a franka nie BUAHAHAHHAHAHAHAHAH ^.- on chyba jest przejebany albo ma nawalno we łbie. brozka własnie dobrze ze go wział. liczyłem na niego w ostatnim meczu :D
Kłos jest cienki, to ze Rasialdinhio wczoraj gral dobrze, o niczym nie swiadczy. Ja gdybym mial tyle okazji w reprezentacji, to tez w koncu bym 2 bramki wsadzil . Ogolnie parodia.
Gdzie Franek? Gdzie Sagan? O Dudku nie wspomne. A Giza? Kto to kurwa jest? Nic wczoraj nie gral. W Cracovi ostatnio lawe grzeje.
Na mundial nie pojedzie także Tomasz Frankowski. To był już szok. - Widać po nim, że jest zmęczony. Od pół roku nie strzelił gola. Uznałem, że nie mógłby się odbudować przed mundialem. To była jedna z najtrudniejszych decyzji. Gdyby był w formie z eliminacji, to nie byłoby problemu. Eliminacje skończyły się jednak w październiku - stwierdził Janas.
mysle ze to trorche tłumaczy.
z tych co wymieniles lameriada powinien grac tylko saganowski!
ludzie nie oszukujmy sie popieram decyzje Janasa nie wszytkie ale wiekszosc
Boruc,Kuszczak,Fabianski wszscy graja prezentuja sie naprawde pewnie i solidnie mi szczegolnie imponuje mlody Kuszczak ktory wygryz Kirklanda z ktorym mial problemy Dudek, co do Dudka on gral dobrze ale nie w tym roku niestety siedzi na lawie i pora na zmiane warty
obroncy - chyba najwieksze zaskoczenie brak Rzasy i Klosa ale nie oszukujmy sie oni nie prezentuja dobrej fory sa starzy a Klos to potrafi taki kiks walnac ze wstyd
pomoc - dziwi mnie ze wziol Mile koles nie gra w ostatnim meczu potkna sie i strzelil bramke szkoda slow wolabym zeby jakiegos innego mlodego gracza wziol
napastnicy - Zurawski najlepszy z naszych napasnikow nie ma co komentowc Jelen - moim zdaniem najlepszy pilkarz meczu Pol-wyspy owcze Rasiak - nie lubie go naprawde bardzo go nie lubie ale cuz nie oszukujmy sie to co zrobil w meczy z wyspami owczymi naprawde przyblizylo go do wyjazdu i Brozek - mlody perspektywiczny powinien dostac szanse wole zeby on jechal niz kielbasa ale chyba najlepiej by bylo szybkiego Sagana wziasc ktory mial dobry sezon :]
zgodze sie z toba lameriada giza słyszałem o nim ale tylko raz czy 2 Bosacki , franek , rasiak , dudek , boruc , zienczuk , brozek , kosowski, mila , zuraw , kłos to podstawa RP :\
zgodze sie z toba lameriada giza słyszałem o nim ale tylko raz czy 2 Bosacki , franek , rasiak , dudek , boruc , zienczuk , brozek , kosowski, mila , zuraw , kłos to podstawa RP :\
rakow ty sie na pilce znasz?
bosacki wez koles jest dopiero drewniak
zienczuk z czym do ludzi
mila ? czy ty ogladasz wystepy tego samego mili?
zuraw hm moze tak
klos jest cienki zawsze byl
znam sie na piłce mila przecierz on kiruje pomoca . A kogo Ci wezmie ?? nie ma lewgo pomocnika no oprocz kosowskiego a zienczuk to ter popierdala kłos jest doswiadczony
chodz bardzo lubie legie.. to uwazam ze u nas w pierwszej lidze nie ma przyszlosci... zauwaz ze kazdy tko sie wybija odchodzi.. tka bylo i tak bedzie.. dopoki nasza liga nie bedzie czym eksluzywniejszym
Ostatnio zmieniony przez p0sE Pon 15 Maj, 2006 20:11, w całości zmieniany 1 raz
Kurwa ziomek GIZA stary jak sami pilakrze legi przyznali ze tylko dzieki niemu cracovia w pierwszym spotkaniu zremisowala jak bylo 5:0 on nie gral czlowieku on jest zajbisty i bardzo dobrze z gra
_________________ Wchodze na servery po swietach nowy komp i luzik bedzie
I tak patałachy nie wyjdą z grupy, co tu się oszukiwać, lol.
Już się zaczynają reklamy z polskimi piłkarzami, hehehe. Zaczyna się to co przed Mundialem 2002 - kubki knorra i inne gówna. Myśleć o piłce to napierdalają sobie kasy
Kurwa ziomek GIZA stary jak sami pilakrze legi przyznali ze tylko dzieki niemu cracovia w pierwszym spotkaniu zremisowala jak bylo 5:0 on nie gral czlowieku on jest zajbisty i bardzo dobrze z gra
Buahahahahahahah, kurwa kiepas co Ty pierdolisz. Mial klient zyciowke i tyle. Teraz lawe grzeje. Co wczoraj gral z tymi wyspami? Chuj wielki.
bardzo fajny skladzik:] nie ma dudka, ktory nie wiem kiedy ostatnio cos pokazal, jest kuszczak dla ktorego byl to bardzo dobry sezon i w przeciwienstwie do dudka w klubie bez problemu pokonal kirklanda, tak faworyzowanego w angli:] jego interwencja jest takze paradą roku:D
franek ostatnio nic nie strzela, ogolnie cienizna, a gdyby patrzec na to co bylo to moglby powolac bonka i lato:]
Rakowiak co ty pieprysz pomoc GIZA POMYSL TROCHE JEST ZAJBISTY ja bym mile wyjebal ewentualnie giza jest naprawde dobry i radzil sobnei zjaebiscie z legia i wisla praiwe sam w cracovi gra jest poporstu swietny dziwie sie ze piechny nie wzieli Zaglebie jak rozpierdala a bylo po 0 ogladales mecz jak kurwa ladnie stopowal ?? Bardzo dobry sklad chodz wyjebal bym jeszcze paru i wstawil kogo innego ale niech bedzie
_________________ Wchodze na servery po swietach nowy komp i luzik bedzie
Ostatnio zmieniony przez kiepas Pon 15 Maj, 2006 20:21, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali