co do Zidane'a nie ma nieporozumień chłop grał dobrze i zasłużył nawet przez pryzmat całej kariery. Dla mnie tylko Thuram to jakieś totalne nieporozumienie...
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
jesli bierąc pod uwage CAŁY ROK 2006 to nie mow jarejl ze R10 to dno bo pierdolisz głupoty...
jesli cały rok brac to R10 napewno sie znajduje w tej 11... choc oczywiscie trza przyznac ze ma teraz spadek formy...
z Barcy w 11 swiata widze R10, Eto i mozna by tam dac jeszcze Deco wsumie...
ale nie pierdolcie mi ze Casillas w bramce hahahaha niech mi ktos powie co on zdobył w tym roku? tak samo Robinho ? wiem... jest dobry... fakt jak wchodzi na boisku to real zaczyna grac... tak samo było na MŚ jak schodził Ronalda a on wchodził to gra była odrazu lepsza ale nic nie wygrał ani z Brazylią ani z realem wiec chuj w dupe nie moze byc w 11 swiata proste...
co do zidana.... nie wypowiadam sie bo nigdy nie podobało mi sie jak gra... zawsze dla mnie miał taki hamski ryj... i wsumie pieknie na zakonczenie kariery postawił kropke nad i do tego zebym zawsze tak o nim myslał.... ( I CHUJ MNIE OBCHODZI CO MU KTOS POWIEDZIAŁ) :]
ta 11 podana przez kogos tam na onecie to wsumie jest dobra...
Martin czy ja juz nie dowiedze? Wspomniales cos o Deco? Ten smieszny grubasek co biega tylko 5x5 metrów i podaje 'od czasu do czas' ? W wiekszosci meczy jak go ogladalem to sie gubil chlopaczyna. A to pilke ktos mu za szybka podal, a tu probowal 'kiwac' sie 1vs4 ale co tam. Czasami dosrodkowac umie, i strzelic z rzutu wolnego ale zeby go umieszczac do 11stki - najlepszej na swiecie?- toz ja bym mial spore watpliwosci zeby dac go do rezerwy tam Deco moze byl dobry, 1-2 lata temu, wypalil sie co tu gadac ale czasami i owszem ma przeblyski : ].
Martin ja też zgadzam się że Deco zasłużył na tą 11, co do Dinho no to teraz gra piach ale za poprzedni sezonu powinien tam być, ale naprawdę nie rozumiem co robi tu thuram, bo ten to już 1-2 nic nie gra, a przebłyski jego geniuszu widać było w meczu z Realem
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali