Leo Beenhakker ogłosił szeroki skład na mecz z Belgią. Wygląda on następująco :
Bramkarze:
Artur Boruc (Celtic Glasgow )
Tomasz Kuszczak (Manchester United)
Mariusz Pawełek (Wisła Kraków)
Obrońcy:
Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus)
Marcin Baszczyński (Wisła Kraków)
Jacek Bąk (Al-Ryyan )
Paweł Golański (Korona Kielce )
Marcin Wasilewski (Lech Poznań )
Grzegorz Bronowicki (Legia Warszawa)
Krzysztof Łągiewka (Krylia Sowietow Samara)
Pomocnicy:
Radosław Sobolewski (Wisła Kraków),
Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck)
Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund )
Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg)
Jakub Błaszczykowski (Wisła Kraków)
Łukasz Garguła (GKS Bełchatów )
Przemysław Kaźmierczak (Boavista FC)
Rafał Grzelak (Boavista FC)
Piotr Giza (Cracovia Kraków)
Napastnicy:
Tomasz Frankowski (Tenerife )
Maciej Żurawski (Celtic Glasgow)
Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre) .
Radosław Matusiak (GKS Bełchatów)
Grzegorz Rasiak (Southampton FC).
Po ostatnim meczu z Portugalią nasi zawodnicy są pewni siebie co do meczu z Belgią. Znamy dobrze naszą reprezentacje i wiemy do czego są zdolni. Ja jestem dobrej mysli . Marcin Baszczynski znalazł sie po raz 1w powołanej kadrze przez Leon'a i gra naszych obroncow bedzie wyglądała inaczej. Grzegorz Bronowicki po udanym meczu nie powinien sie martwic o miejsce w składzie.
Podkresleni na czerwono zawodnicy według mnie są za słabi aby zabierac miejsce w składzie ,a chodzby Pawłowi Brożkowi.
Jestem ciekaw waszych opin :
rakowiak dla mnie jedynie matusiak z tych czerwonych nie nadaje sie Gargula sie rozwinie i bedzie gral podobno juz w zime idzie do Wisly a Łągiewka dla mnie jest lepszy od bąka i własnie Bąka wywalibym pierwszego... co do meczu to bedzie ciezko i co by nie mowic remis mnie zadowoli...
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali