LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jajo
Sro 11 Paź, 2006 22:26
Polska - Portugalia
Autor Wiadomość
naur 

Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 12:54   

Dwudziestu dwóch kolesi w krótkich kalesonkach goni za małą piłeczką usiłując ją wkopać między metalowe słupki.

Polacy wygrali tylko dlatego bo ktoś im powiedział że jeśli nie zachce im się grać mogą się pakować i spier***ać. I stracić pieniądze. A Portugalia Polaków olała, bo po tym co pokazali na każdym wcześniejszym meczu, są dla nich małym robakiem.

Dla mnie ta wygrana jest po prostu Zbiegiem Okoliczności.

p0sE 
ekip@

Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 13:00   

nastepny "pseudofachowiec"... pokroju tomaszewskiego..
Ostatnio zmieniony przez p0sE Nie 15 Paź, 2006 13:02, w całości zmieniany 1 raz  

mATEj 

Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 13:01   

pierdolisz ... zobaczysz ze polacy jeszcze nas zaskoczą w pozytywnym tego slowa znaczeniu ;] oczywiście jezeli nie oleją kolejnych naszych przeciwników ...

oti - tak naprawde to ja sie interesuje meczami tylko polskiej reprezentacjii, a nie jak ty gadasz o acmilanach realach madrytach i cos tam jeszcze :roll:

Oti 

Ulubiona gra: Sak maj dik
Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 14:26   

haha no to qrwa sie nie dziwie czemu prawie nic Ci nie wchodzi jak obstawiasz skoro tylko o takich meczach masz pojecie :D a poza tym naur to pierdzolisz glupoty ze szkoda czytac :/ moze i Portugalia miala slaby dzien jak leno mowi ale gdyby Polska grala jak zwykle to i tak by dostali w dupe a w tym meczu pokazali ze potrafia grac jak swietne europejskie zespoly, to samo bylo w meczu z Niemcami na MS :roll:

naur 

Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 18:06   

Nie jestem żadnym pseudofachowcem, ani zwykłym fachowcem, nikomu nie wkręcam mojej teori, to jest moja własna, tylko ją powiedziałem. Nikogo nie zmuszam żeby się z nią kłucił, to tylko mój pogląd na tą sprawę

Ale w sumie wolę być pseudofachowcem niż wierzyć w polską piłkę... :neutral:

mATEj 

Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 19:34   

naur napisał/a:
Ale w sumie wolę być pseudofachowcem niż wierzyć w polską piłkę... :neutral:

Wolę wierzyć bo:
Wiara czyni cuda !

:D

siegfried 

Ulubiona gra: Gra w Ciacho
Wysłany: Pon 16 Paź, 2006 00:49   

Hmmmm jakby to rzec...
Faktem jest ze Portugalia nic ciekawego nie pokazala, moze ostatnie 10 minut + dogrywka.
Faktem jest ze do gry Polakow nie mozna sie przypierdolic - stworzyli w jedyn meczu wiecej sytuacji niz przez ostatni rok ;)
Faktem jest ze Ronaldo robil dziwne miny - szczegolnie jak cos spierdolil. Dodatkowo zaczynal wtedy mozno utykac.

Nie wiadomo co bedzie dalej, ale chyba dobrze ze wygrali z teoretycznie(?) duzo lepszym przeciwnikiem (i dodatkowo w pieknym stylu) - moze uwierza w swoje sily i z Belgia tez cos pokaza. Byloby bardzo fajnie.

Mnie najbardziej interesuje czego sie nasi reprezentanci nazarli ze zaczeli tak zwawo biegac po tym boisku :D

QRi 
ekip@
LORD

Wysłany: Czw 19 Paź, 2006 18:40   

gra sie tak na ile pozwala przeciwnik... polacy nie pozwolili portosom na wiele,

a co do atmesfery... bylem, stalem prawie na plycie :D i kuzwa dreszcze od czubka glowy po same palce stop... kocioł

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Sob 21 Paź, 2006 14:52   

naur napisał/a:
Dwudziestu dwóch kolesi w krótkich kalesonkach goni za małą piłeczką usiłując ją wkopać między metalowe słupki.

ty tak to postrzegasz :D a tu dam Ci cytat jak postrzegaja pilke Ci ktorzy kochaja ten sport:

"Ktoś powiedział: futbol jest dla ciebie ważniejszy niż życie i śmierć, a ja powiedziałem: słuchaj, jest ważniejszy" (Bill Shankly)

mATEj 

Wysłany: Sob 21 Paź, 2006 21:33   

JaREjL napisał/a:
"Ktoś powiedział: futbol jest dla ciebie ważniejszy niż życie i śmierć, a ja powiedziałem: słuchaj, jest ważniejszy" (Bill Shankly)

no a ja sie zastanawiam jakie cele w życiu mają dresy ? :roll:

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Sob 21 Paź, 2006 21:54   

mATEj napisał/a:
JaREjL napisał/a:

no a ja sie zastanawiam jakie cele w życiu mają dresy ? :roll:

"Ktoś powiedział: noszenie dresu jest dla ciebie ważniejsze niż życie i śmierć, a ja powiedziałem: słuchaj, jest ważniejsze" :D

Odpowiedz do tematu