Dwudziestu dwóch kolesi w krótkich kalesonkach goni za małą piłeczką usiłując ją wkopać między metalowe słupki.
Polacy wygrali tylko dlatego bo ktoś im powiedział że jeśli nie zachce im się grać mogą się pakować i spier***ać. I stracić pieniądze. A Portugalia Polaków olała, bo po tym co pokazali na każdym wcześniejszym meczu, są dla nich małym robakiem.
Dla mnie ta wygrana jest po prostu Zbiegiem Okoliczności.
pierdolisz ... zobaczysz ze polacy jeszcze nas zaskoczą w pozytywnym tego slowa znaczeniu ;] oczywiście jezeli nie oleją kolejnych naszych przeciwników ...
oti - tak naprawde to ja sie interesuje meczami tylko polskiej reprezentacjii, a nie jak ty gadasz o acmilanach realach madrytach i cos tam jeszcze
haha no to qrwa sie nie dziwie czemu prawie nic Ci nie wchodzi jak obstawiasz skoro tylko o takich meczach masz pojecie a poza tym naur to pierdzolisz glupoty ze szkoda czytac :/ moze i Portugalia miala slaby dzien jak leno mowi ale gdyby Polska grala jak zwykle to i tak by dostali w dupe a w tym meczu pokazali ze potrafia grac jak swietne europejskie zespoly, to samo bylo w meczu z Niemcami na MS
Nie jestem żadnym pseudofachowcem, ani zwykłym fachowcem, nikomu nie wkręcam mojej teori, to jest moja własna, tylko ją powiedziałem. Nikogo nie zmuszam żeby się z nią kłucił, to tylko mój pogląd na tą sprawę
Ale w sumie wolę być pseudofachowcem niż wierzyć w polską piłkę...
Hmmmm jakby to rzec...
Faktem jest ze Portugalia nic ciekawego nie pokazala, moze ostatnie 10 minut + dogrywka.
Faktem jest ze do gry Polakow nie mozna sie przypierdolic - stworzyli w jedyn meczu wiecej sytuacji niz przez ostatni rok
Faktem jest ze Ronaldo robil dziwne miny - szczegolnie jak cos spierdolil. Dodatkowo zaczynal wtedy mozno utykac.
Nie wiadomo co bedzie dalej, ale chyba dobrze ze wygrali z teoretycznie(?) duzo lepszym przeciwnikiem (i dodatkowo w pieknym stylu) - moze uwierza w swoje sily i z Belgia tez cos pokaza. Byloby bardzo fajnie.
Mnie najbardziej interesuje czego sie nasi reprezentanci nazarli ze zaczeli tak zwawo biegac po tym boisku
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali