wszystko fajnie nawet w drugiej polowie Rasialdo niezle( oprocz ferlanego podania) tylko glupia starat matusiaka.... a dla mnie najlepszy byl Zuraw rozgrywal kurde jak Kaka...
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
Bronowicki bral ich jak chciial... najbardziej kreatywny zawwodnik meczu, latal z ataku przez pomoc do obrony.. calusienki mecz... to na pochwale zasluguje. (i moje 80 zl uratowaly niemcy )
HaHaHa ale sie wy podniecacie tym meczem...Polska miała DUŻEGO FARTA...Portugalia miała zły dzien i to jest cała prawda...Nie oszukujmy sie...
edit: Dobra mieli duzo ładnych lekcji...ale to z tego powodu ze Portugalczcy nie ogarniali...to jest tak samo jak z nami ze mamy swojego skilla w cs'a a w jakis dzien gramy jak Boty albo i gorzej to jest idealny przyklad...pozdro
HaHaHa ale sie wy podniecacie tym meczem...Polska miała DUŻEGO FARTA...Portugalia miała zły dzien i to jest cała prawda...Nie oszukujmy sie...
edit: Dobra mieli duzo ładnych lekcji...ale to z tego powodu ze Portugalczcy nie ogarniali...to jest tak samo jak z nami ze mamy swojego skilla w cs'a a w jakis dzien gramy jak Boty albo i gorzej to jest idealny przyklad...pozdro
wiesz ehh co jak co, ja opierdalałem reprentacje na każdym kroku, za czu janasa, mistrzostw i po meczu z finlandią jechałem po niej równo. Ale teraz to pierdolisz, nie oglądałeś meczu, i musze przyznac grali naprawdę nieprzecietnie.
leno Gość
Wysłany: Czw 12 Paź, 2006 15:39
MaZZeo napisał/a:
leno napisał/a:
wiesz ehh co jak co, ja opierdalałem reprentacje na każdym kroku, za czu janasa, mistrzostw i po meczu z finlandią jechałem po niej równo. Ale teraz to pierdolisz, nie oglądałeś meczu, i musze przyznac grali naprawdę nieprzecietnie.
I tu sie mylisz, bo oglądalem mecz...ale powiedz sobie szczerze czy Portugalia grała na swojich poziomie?? (NIE) Mieli slabszy dzien i tyle...a Polska to wykorzystała...
Polska też nie grała na swoim poziomie wiec wychodzi na równo
za to płaczek ronaldo grał jak najbardziej na swoim poziomie, nie dali mu pograc i juz robil swoje minki szkoda, ze mu kowaleski nie wypłacil liscia z tej rękawicy
Jakby zamiast rasiaka był jeleń kara bylaby wieksza
powiem tak... mam nie daleko do chorzowa... praktycznie banką 25minut....
byłem na meczu... i skomentowac moge to tak
bilet na mecz 30zł, wrazenia po meczu BEZCENNE
byłem z kumplami... najtansze bilety mielismy... za bramką... ale widok... dla mnie był zajebisty... w tv sie wydaje ze to bardzo daleko ale wcale tak nie jest...
ta atmosfera to jest cos niesamowitego... jak ponad 40tys ludzi spiewa hymn polski... ten pogłos jak bierze sie oddech zeby dalej spiewac... naprawde cos pieknego...
teraz bede na kazdym meczu POLSKI jak bedą grac na Śląskim...
pozdro dla tych co byli... i dla tych co nie tez : P
ja tez mam gdziesz 20 minut na Śląski...omg nie ebde sie z wami klucil...Portugalia mialy z dzien i tyle...a C.Ronald o slabo gral bo kontuzje mial czy cos...nawet w trakcie meczu cos tak mowili...napewno myslicie ze leno nie wierzy w swoja reprezentacje i tu sie mylicie ja jestem z nimi ale staram sie obiektywnie rozpatrzac ten mecz...i dlatego mowe ze Polska miala duzo szczescia trafili akorat na ten dzien ze Portugalia slabo grala...pod koniec juz nawet sie rozkrecali ale nie starczylo im czasu...zobaczymy co Polacy pokaza w next meczu...pozdro oki spadam do budy bo nie zdaze
taa nastepny mecz pewnie przejebią, bo pomyślą sobie, że wygrali z Portugalią to juz nikt w grupie im nie może zaszkodzić ale oby tak nie bylo ...
Jak najwiecej takich meczy !
Fajnie by bylo gdyby Polska wkoncu zakwalifikowala sie do mistrzostw europy, a z taka gra jaką pokazała w meczu z portugalią powinna sie nawet starać o coś więcej .
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali