Wysłany: Sob 29 Lip, 2006 23:01 UEFA U19 FINAŁ Poznań 2006
Witam, jeśli ktoś z poznaniaków lub nie był na meczu to nie musze nic opisywać, zresztą mi się nie chce, jedno co ważne to to że niestety (dla mnie przynajmniej) Hiszpania pokonała Szkocję 2 do 1.
Hiszpania 2:1 Szkocja
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
no co tu duzo nie mowic hiszpanie zasluzyli na zwyciestwo bo naprawde grali najlepiej ze wszystkich 8 druzyn i nie mowie tu nawet o wynikach po 4,5-0 ale wogole o grze bo wiele bramek padlo po przemyslanych i pikenych akcjach ;]
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
moskit Gość
Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 01:35
no moj sektor (15 osob hehe) konczyl fale.
mecz mi sie nie podobal, po 1 polowie spierdolilem na domowke.
moskit Gość
Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 01:38
edit: a pamietacie akcje z dziewczynka ktora spierdalala z pilka juz po schodach?
i to "zostaw ja, zostaw ja pedale, zo..!" ojciec wkoncu oddal palantowi ta pilke ;]
ze jak nie czaje z ta pilka. Ni mozna bylo pilki zjabac. A pozatym gralal hiszpanai a na stadioei bylo tak malo ludzi ?? ja pierodle ale ta poslak to wies. Chodz wies jak wies ale ja owel mieszkac we wsi tam dzie dobre zarelko.
_________________ Wchodze na servery po swietach nowy komp i luzik bedzie
hiszpania U19 a nie hiszpania seniorzy xD no i okres urlopowy 12 koła na takie meczyk to też nie jest źle, ale nie rewelacyjnie xD
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali