dupa nie sprawiedliwe i tyle powinienem grac w tamtej grupie z nie chce z tym drugim polfinalem
a pozatym aron wyszedl z serwa i nie wrocil wiec tego nie rozumiem
dupa nie sprawiedliwe i tyle powinienem grac w tamtej grupie z nie chce z tym drugim polfinalem
a pozatym aron wyszedl z serwa i nie wrocil wiec tego nie rozumiem
Było zamieszanie i tyle ...... Aron wyszedł i według mnie postąpił słusznie bo było tak to zle zorganizowane ze makabra.
hmm , inaczej mowiąc , to była winna wyższa - dostałem bana ,, bo w pewnym momencie odlokowali friendly i zajebalem tam kogos grantem albo cus , juz nie pamietam , mozna sprawdzic w liscie banów , ban za TK - jaki elo elo mnie zbanowal zamiast wybaczyc.. mam nadzieje ze zostanie to zrozumiane , poztym po calym incydencie - odrazu napisałem do p0sE i napisalem co i jak i aby mnie odbanował
Przykro mi aron to mówić, ale ja wychodze z 1 miejsca
Teraz demko z HLTV lookłem i miałem 37-4 + jedna runda wygrana
Mała pomyłka z zapiskiem musiała być, pisze to by aron sie nie napinał, że 1wychodzi
Mi to lotto czy wyjde 1,2 czy 8 miejsca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali