Jedyny serial, ktory wciagnal mnie na tyle, ze nie moglem sie doczekac kolejnego odcinka, oczywiscie dlugo sie przed nim bronilem bo raczej tv nie ogladam, no ale u laski akurat trafilem na jeden odcinek i wpadlem musialem sciagnac wszystkie, oczywiscie sa momenty smieszne i zalosne, bo czego to ten geniusz nie przewidzial, zaczalem sie tez zastanawiac czy
Cytat:
(nie czytac nawiasu haha dupa nic tu nie ma spierdalac, mówiłem żeby nie czytac??? 8----------------------------------------------------------------------->)
pierwotnie miało być 6 sezonów ciekawe co by tam było? może syn Scofielda by wyciągał go z pudła a na serio to serial świetny i na pewno przynajmniej dla mnie PB > LOST
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali