mam prawie wszystkie serie i ogolnie uwazam ze jest to jeden z najlepszych seriali komediowych. do tego jak juz sie ma tak duzo to nie sposob sie nie wpuscic.
Co prawda nie ogladałem wszystkich serii (tyle co leci na tvn7), ale i tak uważam że jest the best. W większości amerykańskich nibyśmiesznych produkcji nie widze nic zabawnego, przy przyjaciołach często brechtałem
Ja natomiast uważam że najlepszy był czendler (chuj nie wiem jak to sie pisze ). Umiał przyjebać Joeyowi
nigdy sie nie wkrecilem w przyjaciol ale niektorych momentow sie szczerze smialem jak mialem mozliwosc ogladania jakichs odcinkow.
naur napisał/a:
Family Guy
nie znam slow ktore moglyby wyrazic taki najszczerszy i najprawdziwszy zachwyt...
jezeli komukolwiek uda sie przebic ten serial zostanie okrzykniety przeze mnie geniuszem.
widziales ostatni odcinek ? oczywiscie nie w ogole ostatni tylko ostatni jak do tej pory zrobiony gdzie byl motyw z transformersem skladajacym sie z ludzi niepelnosprawnych jezdzacych na wozkach ?
Kiedyś Family Guy (jak to przetłumaczyli na polski? Głowa rodziny czy jak? Pamiętam tylko ze źle to zrobili) puszczali na tv4, szkoda ze juz przestali, pewnie ktos zaprotestował :/
noi to ogladales koncowke ostatniej 10 seri.
nie ma wiecej ;(
a trzeba przyznac ze jak na serial komediowy to 10 seria wgniata w fotel koncowka troche.
zwlaszcza jak sie ciagiem oglada.
--------------------------------------------
jak ktos ma jakiegos dobrego torrenta zeby sciagnac serie 1 i 4 ale z polskim lektorem to prosze mi zapodac linka na PW. bylbym strasznie wdzieczny, bo nie moge tego znalezc :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali