Film przedstawia w niekonwencjonalny, wręcz szokujący sposób życie grupy młodych ludzi uzależnionych od narkotyków, którzy poprzez środki odurzające szukają nowych, silniejszych doznań. Główną postacią jest inteligentny, wrażliwy i rozdarty między dobrem a złem, Mark Renton, który wielokrotnie próbuje zerwać z nałogiem i odmienić swój los. .
Wczoraj leciał na TVN w nocy. Mi się bardzo podobał. Martwe dziecko było przesadne, i jego stany psychotyczne. A już szczególnie koniec, który można było ciekawie rozkminić
a tam od razu szokujacy. zycie lepsze scenariusze pisze. film dobry mozna powiedziec, ze nawet bardzo dobry tylko ze juz go tyle razy widzialem iz nie robi na mnie zadnego wrazenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali