LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Transformers
Autor Wiadomość
Nietoperek 
Łowcy
deMo

Ulubiona gra: C&C: 3, Cry
Wysłany: Nie 12 Sie, 2007 22:56   

Oti napisał/a:
no dobra, tak sie podniecaliscie a teraz cisza ? ale pedaly :D

przed chwila obejrzlaem film i byl zajebisty :D 9/10 jak dla mnie chociaz zaden ze mnie srytyk.

najbardziej to razilo mnie ze Autoboty mialy usta, szczegolnie chujowo wygladalo to u Optimusa ale za to Megatron dzieki temu wygladal grozniej.

no dobra, mowic co i jak !

Oti ja tego filmu na PC nie zobacze :D
Wpierw KINO bo tam są wyjebane efekty dźwiękowe :D

A potem moge zobaczyć na PC :)
Lokne dam znać bo ide na 100% :)

Oti 

Ulubiona gra: Sak maj dik
Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 09:19   

powiem Ci ze nie ogladalem wersji DVD ale byla zajebista... krotko mowiac im wiecej efektow tym lepsza wersja wychodzi nawet kamerka, to samo bylo przy 300. ja chcialem nawet na to isc do kina ale po prostu w polsce trzeba za dlugo czekac na filmy. dopiero przed chwila widzialem w TV po raz pierwszy zapowiedz Transformersow ze sa w kinach, a skoro od tygodnia film czeka swiezutki goracy i wogole i wogole na dysku to po co mam marnowac kase ? jedyny film na ktory na bank sie pisze do kina to SM4,5 i 6 :D oraz Hobbit

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 18:10   

Ja tam czekam na premierę w kinie. Film z tak duzą iloscią efektów wypada obejrzeć na większym ekranie, niz 17 calowy monitor.

Oti 

Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 18:59   

jesli wersja jest dobra to mi to prawie zawsze zwisa gdzie ogladam

own3d 

Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 19:55   

Oti, Twoja strata ;-)

Oti 

Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 20:39   

gdyz ?

ah 
Łowcy

Ulubiona gra: chowanego
Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 20:46   

ja idę do kina i nie ma chuja :D

(c) by Skorzenny :mrgreen:

naur 

Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 21:34   

Oti napisał/a:
gdyz ?

kino jest zajebiste i w końcu można odejść od komputera?

Oti 

Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 21:52   

no kurwa zaskoczyles mnie :? a po co odchodzi sie od kompa ? zeby nie gapic sie w ten ekran, w kinie masz wiekszy.

a poza tym nie potrzeba mi zajebistego filmu w kinie z przejebanym polskim opoznieniem zeby odejsc od kompa :neutral:

naur 

Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 22:37   

Oti napisał/a:
a po co odchodzi sie od kompa ?

po wszystko co lepsze niż komputer a jest tego sporo

Oti napisał/a:
a poza tym nie potrzeba mi zajebistego filmu w kinie z przejebanym polskim opoznieniem zeby odejsc od kompa :neutral:

i tak się pocieszaj :lol: :P

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 22:49   

Grzechem jest nie iść do kina na Transformers :)

Duży ekran, wypas dźwięk i popcorn :D

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 08:43   

ej naur, moge sie dotknąć? Chociaz nie wiem czy jestem godzien, ty teraz jestes taki tru mastah, uhhh...

weź przestań kurwa prowokować ludzi. Bez powodu przypierdoliles sie do otiego o to, ze woli ogladac film na kompie niz w kinie, jakie ty kurwa masz problemy człowieku... co cie to jebie gdzie on ogląda ten film?

Weź moze znowu wyblaknij na jakiś czas z tego forum, nie było ciebie długo i był spokój, przychodzisz i wszczynasz konflikty, podniecają cię kłótnie @ net? :|

own3d 

Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 08:48   

Oti napisał/a:
gdyz ?

dla przyjemnosci, rozrywki, kawalka duzego ekranu i dobrego dzwieku ( chociaz tutaj to tez kwestia dobrego kina)

nie ma czego porownywac z zajebiszczym kinem domowym i lcd milon cali, kino to kino :)

chociaz z drugiej strony kto co lubi

Oti 

Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 09:20   

ej mezo, moge cie dotknac ? eheheh przypierdoliles sie do naura, wez jakie ty masz problemy i wogole :D nie no kurwa oby2 was nie lubie wiec co mi tam :P

przyzwyczailem sie do tego ze naur sie przypierdala do wszystkiego, szczegolnie do tego co ja robie itd oraz przyzwyczailem sie do tego ze mezo wszsystko krytykuje, dziwne ze tym razem nie do mnie :)

no wiec chlopacy nie kloccie sie o mnie, dajcie se buzi i peace :*

a teraz tu jebne moja jakie pro wypowiedz z innego forum gdzie zalozylem temat o tym filmie, zebyscie mieli z czym porownywac swoje beznadziejne recenzje na temat filmu ;D

"Czy ktos juz to ogladal ? ja wlasnie niedawno zakonczylem swoj "seans" i jestem pod wrazeniem. nie sadzilem ze bedzie to taki dobry film, ani troche sie nie nudzilem, efekty na wysokim poziomie, gra aktorow... coz nie trzeba bylo sie duzo wysilac jednak zagrali tak jak trzeba bylo - nie mam zastrzezen, akcja praktycznie caly czas z czego tez jestem zadowolony, poza tym spora dawka humoru.

bledy ? troszke ujowe bylo to ze roboty mialy usta, chociaz Optimus wygladal dziwnie, za to Megatron byl przez to grozniejszy ale ogolnie nie przeszkadzalo mi to. razilo mnie jeszcze to jak ludzie reaguja na Transformersy... niby sie nie dziwia, niby w porzadku a za chwile uciekaja w przerazeniu, po czym znowu jest ok... moze sie czepiam rolleyes.gif no i dziwne jak dla mnie bylo to ze rzad stworzyl ten Sektor 7 i ze to takie tajemnicze, ze niby jakim cudem w latach 30 udalo im odkryc do czego slozy Szescian i jak utrzymali przywodce Deceptikonow w zamrozeniu ? przeciez nie bylo mozliwosci z powodu braku odpowiedniej technologi, poza tym byla wtedy wojna.

mimo wszystko oceniam film 9/10, spodziewalem sie dobrego filmu akcji i taki dostalem, jestem pewien ze fani robotow beda zadawoloni ze nie bylo zbeszczeszczenia ich ukochanych postaci a ludzie ktorzy 1 raz w zyciu slysza o Transformersach beda zadowoleni... mamusi sie podobalo i wszystko zakapowala wiec jest to dobrze przedstawione tongue.gif

a co Wy sadzicie ?"

niezle se tam napisalem nien ? ;>

dobra, wypierdalac wszyscy do kina albo sciagnac z heaventracker DVDScreener bo sam ze soba tu gadam :(

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 09:30   

Oti w kinach dopiero w piątek o godzinie 00:01 :P

Jak jakiś hardkorowiec pójdzie na seans premierowy będziesz miał z kim pisać :D

Oti 

Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 12:05   

no i miedzy np innymi dlatego iz ze od piatku dopiero graja w kinie a film w dobrej jakosci mozna sciagnac prawie 2 tygodnie wczesniej wiekszosc ogladam na kompie. <- KROPKA nien ?

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 12:40   

czemu u nas to tak wolno wchodzi... w Anglii już od dwudziestego któregoś było to w kinach :(

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 14:06   

Bo np. Die Hard 4 miał napisy i wyszedł równocześnie i w Ameryce, i u nas z tego co wiem, a te Transformersy to pewnie zostały zdubbingowane na Polski :| Obym sie mylił.

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 14:12   

obyś się mylił, jak zrobią dubbing to spierdolą cały film :/

Oti 

Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 14:28   

co dubbing ?? jaki dubbing ?!?!?!?! przeciez tworcy nie po to sie meczyli tworzac te zrobociale glosy zeby teraz jakis Piotr Fronczeski robil za Optimusa... :? chociaz polska jest tak jebnietym krajem ze nawet Grindhouse podzielili na 2 osobne filmy po 45 minut... mozna sie wszystkiego spodziewac

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 17:14   

Wszystkiego sie mozna spodziewac. Może ci, co odpowiadają za sprowadzanie filmów do Polski pomysleli, ze skoro to jest film o robotach z komiksu, no to znaczy, ze jest to film głównie dla dzieci, a jak dla dzieci to wiadomo - dubbing ala Shrek. Ja tego nie wykluczam. Jeśli tak będzie, to pierdolę kino i sciagam z neta film...

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 17:55   

Weźcie ani nie straszcie dubbingiem :mad: :sad: :cry:

mAr!o 
ziom@le

Ulubiona gra: PES 6
Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 18:25   

moze opowiedziec wam film :D ?

Oti 

Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 19:24   

i tak wygraja Ci dobrzejsi :D

Azak 

Ulubiona gra: NaChujuDoRaju
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 15:30   

se dzisiaj se ogladalem no i ci dobzi wygrali wiec nie ogladajcie

ps. aha , i walka byla o jakis klocek x]

Oti 

Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 15:43   

o srocek. trza bylo ogladac caly film oraz scene po napisach koncowych... ;)

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 19:47   

Witam.

Właśnie wróciłem z kina i postawnowiłem na świeżo zdać relacje z filmu.

Film niesamowity.
Wspaniałe efekty dźwiękowe oraz graficzne.
Akcja dzieje się przez całe 140minut filmu :!:
Efekty i przepych wprost miażdżą.

Film też ma pare śmiesznych scen :)

Co tu dużo pisać POLECAM :!:
Warto wydać 15zł na tak wspaniały film :!:

Przez cały film ani razu nie oderwałem oczów od ekranu i ani razu nie ziewnąłem :)
A to już jest oznaka, że film jest SUPER :D

Pozdro :P

mATEj 

Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 20:29   

Nietoperek napisał/a:
Witam.

Film niesamowity.

Przez cały film ani razu nie oderwałem oczów od ekranu i ani razu nie ziewnąłem :)

fajnie się to czyta :P

Oti 

Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 20:37   

daj spokoj, przeciez on jest podniecony :D ja to czekam z recenzja az mi opadnie, bo pisalbym z bledami stylistycznymi jak nietoperz :P

Pero a co powiesz o muzyce ? jak dla mnie zajebiscie wpasowana, szczegolnie What I've Done i Doomsday Clock ( wtedy jak Majkella wzielam na tyl Bablebi :) ) brakowalo mi tylko albo zapomnialem gdzie to bylo Pretty Handsome Awkward ale to musisz sobie sciagnac sciezke dzwiekowa zeby zczaic o co mi chodzi :D

Klacker 

Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 20:38   

Nietoperek napisał/a:
Witam.

Film niesamowity.

ta matej.... jakiś ukryty przekaz pewnie :lol: