powiem Ci ze nie ogladalem wersji DVD ale byla zajebista... krotko mowiac im wiecej efektow tym lepsza wersja wychodzi nawet kamerka, to samo bylo przy 300. ja chcialem nawet na to isc do kina ale po prostu w polsce trzeba za dlugo czekac na filmy. dopiero przed chwila widzialem w TV po raz pierwszy zapowiedz Transformersow ze sa w kinach, a skoro od tygodnia film czeka swiezutki goracy i wogole i wogole na dysku to po co mam marnowac kase ? jedyny film na ktory na bank sie pisze do kina to SM4,5 i 6 oraz Hobbit
ej naur, moge sie dotknąć? Chociaz nie wiem czy jestem godzien, ty teraz jestes taki tru mastah, uhhh...
weź przestań kurwa prowokować ludzi. Bez powodu przypierdoliles sie do otiego o to, ze woli ogladac film na kompie niz w kinie, jakie ty kurwa masz problemy człowieku... co cie to jebie gdzie on ogląda ten film?
Weź moze znowu wyblaknij na jakiś czas z tego forum, nie było ciebie długo i był spokój, przychodzisz i wszczynasz konflikty, podniecają cię kłótnie @ net?
ej mezo, moge cie dotknac ? eheheh przypierdoliles sie do naura, wez jakie ty masz problemy i wogole nie no kurwa oby2 was nie lubie wiec co mi tam
przyzwyczailem sie do tego ze naur sie przypierdala do wszystkiego, szczegolnie do tego co ja robie itd oraz przyzwyczailem sie do tego ze mezo wszsystko krytykuje, dziwne ze tym razem nie do mnie
no wiec chlopacy nie kloccie sie o mnie, dajcie se buzi i peace :*
a teraz tu jebne moja jakie pro wypowiedz z innego forum gdzie zalozylem temat o tym filmie, zebyscie mieli z czym porownywac swoje beznadziejne recenzje na temat filmu ;D
"Czy ktos juz to ogladal ? ja wlasnie niedawno zakonczylem swoj "seans" i jestem pod wrazeniem. nie sadzilem ze bedzie to taki dobry film, ani troche sie nie nudzilem, efekty na wysokim poziomie, gra aktorow... coz nie trzeba bylo sie duzo wysilac jednak zagrali tak jak trzeba bylo - nie mam zastrzezen, akcja praktycznie caly czas z czego tez jestem zadowolony, poza tym spora dawka humoru.
bledy ? troszke ujowe bylo to ze roboty mialy usta, chociaz Optimus wygladal dziwnie, za to Megatron byl przez to grozniejszy ale ogolnie nie przeszkadzalo mi to. razilo mnie jeszcze to jak ludzie reaguja na Transformersy... niby sie nie dziwia, niby w porzadku a za chwile uciekaja w przerazeniu, po czym znowu jest ok... moze sie czepiam rolleyes.gif no i dziwne jak dla mnie bylo to ze rzad stworzyl ten Sektor 7 i ze to takie tajemnicze, ze niby jakim cudem w latach 30 udalo im odkryc do czego slozy Szescian i jak utrzymali przywodce Deceptikonow w zamrozeniu ? przeciez nie bylo mozliwosci z powodu braku odpowiedniej technologi, poza tym byla wtedy wojna.
mimo wszystko oceniam film 9/10, spodziewalem sie dobrego filmu akcji i taki dostalem, jestem pewien ze fani robotow beda zadawoloni ze nie bylo zbeszczeszczenia ich ukochanych postaci a ludzie ktorzy 1 raz w zyciu slysza o Transformersach beda zadowoleni... mamusi sie podobalo i wszystko zakapowala wiec jest to dobrze przedstawione tongue.gif
a co Wy sadzicie ?"
niezle se tam napisalem nien ? ;>
dobra, wypierdalac wszyscy do kina albo sciagnac z heaventracker DVDScreener bo sam ze soba tu gadam
no i miedzy np innymi dlatego iz ze od piatku dopiero graja w kinie a film w dobrej jakosci mozna sciagnac prawie 2 tygodnie wczesniej wiekszosc ogladam na kompie. <- KROPKA nien ?
Bo np. Die Hard 4 miał napisy i wyszedł równocześnie i w Ameryce, i u nas z tego co wiem, a te Transformersy to pewnie zostały zdubbingowane na Polski Obym sie mylił.
co dubbing ?? jaki dubbing ?!?!?!?! przeciez tworcy nie po to sie meczyli tworzac te zrobociale glosy zeby teraz jakis Piotr Fronczeski robil za Optimusa... chociaz polska jest tak jebnietym krajem ze nawet Grindhouse podzielili na 2 osobne filmy po 45 minut... mozna sie wszystkiego spodziewac
Wszystkiego sie mozna spodziewac. Może ci, co odpowiadają za sprowadzanie filmów do Polski pomysleli, ze skoro to jest film o robotach z komiksu, no to znaczy, ze jest to film głównie dla dzieci, a jak dla dzieci to wiadomo - dubbing ala Shrek. Ja tego nie wykluczam. Jeśli tak będzie, to pierdolę kino i sciagam z neta film...
daj spokoj, przeciez on jest podniecony ja to czekam z recenzja az mi opadnie, bo pisalbym z bledami stylistycznymi jak nietoperz
Pero a co powiesz o muzyce ? jak dla mnie zajebiscie wpasowana, szczegolnie What I've Done i Doomsday Clock ( wtedy jak Majkella wzielam na tyl Bablebi ) brakowalo mi tylko albo zapomnialem gdzie to bylo Pretty Handsome Awkward ale to musisz sobie sciagnac sciezke dzwiekowa zeby zczaic o co mi chodzi