LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Transformers
Autor Wiadomość
MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 21:17   

a ja sie dowiedziałem ze mieszkam na wsi.

Zadzwoniłem do kina Forum, i dowiedziałem się, że film bedzie u nich... we wrześniu :lol:

A tak chciałem obejrzec film na wakacjach :| no cóż, trzeba sciagnąć tego pierdolonego divx'a. :|

Oti 

Ulubiona gra: Sak maj dik
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 21:58   

widzicie ? jaki jest sens czekania tyle na film skoro sa dobre wersje w necie ?? wlasnie dlatego w polsce szerzy sie piractwo coraz bardziej bo ludzie wiedza ze nie maja co liczyc na kino... tak samo bylo z Klatwa 2 czy Pila 3, w przypadku tego drugiego np w pazdierniku ogladalem film, w lutym widze reklame w TV

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Ulubiona gra: C&C: 3, Cry
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 22:18   

Oti napisał/a:
daj spokoj, przeciez on jest podniecony :D ja to czekam z recenzja az mi opadnie, bo pisalbym z bledami stylistycznymi jak nietoperz :P

Pero a co powiesz o muzyce ? jak dla mnie zajebiscie wpasowana, szczegolnie What I've Done i Doomsday Clock ( wtedy jak Majkella wzielam na tyl Bablebi :) ) brakowalo mi tylko albo zapomnialem gdzie to bylo Pretty Handsome Awkward ale to musisz sobie sciagnac sciezke dzwiekowa zeby zczaic o co mi chodzi :D

Muzyka wypas :)

A co do poprzedniego postu. Pisałem bez namysłu :D

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Ulubiona gra: C&C: 3, Cry
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 22:20   

Oti napisał/a:
widzicie ? jaki jest sens czekania tyle na film skoro sa dobre wersje w necie ?? wlasnie dlatego w polsce szerzy sie piractwo coraz bardziej bo ludzie wiedza ze nie maja co liczyc na kino... tak samo bylo z Klatwa 2 czy Pila 3, w przypadku tego drugiego np w pazdierniku ogladalem film, w lutym widze reklame w TV

Ale wiesz Oti.

Tutaj chodzi o efekty :)

W domu tego nie masz (efektów)

Klacker 

Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 22:52   

Oti napisał/a:

a co jak ktoś pierdoli piractwo? :oops: nie mówie, czasem internet uzyje ale staram się w legalnie korzystać z multimediów... nie sciągałęm nic nielegalnie od...od... od zimy gdzieś tak...

mATEj 

Wysłany: Sob 18 Sie, 2007 05:57   

czyli jestem złodziejem .. w tym tygodniu pobrałem już jakies 3.5gb bajek :D

ale na transforemrsy też przyjdzie czas .

ps. szkoda tylko że mam dysk 20gb

aKiRa 
Head Admins
Public Relations

Ulubiona gra: w dwa ognie
Wysłany: Sob 18 Sie, 2007 09:23   

film prze-kozacki

ani chwile sie nie nudzilem.

zajebiscie zrobiony i nagrany. no i oddali perfekcyjnie roboty z komiksu.

aha no i ta ciemna dupeczka ... pierwsza klasa :D

(_|_)

< /dupa >

Oti 

Ulubiona gra: Sak maj dik
Wysłany: Sob 18 Sie, 2007 09:31   

moze jednak sie wybiore do kina tylko czekam co na ten film laska powie :D zdjae se sprawe ze w kinie jest glosniej, wybuchy sa wieksze itp, ze slysze swist pociskow nad glowa srutututu i wogole ale mowie ktoruys juz raz ze nie bede wydawal kasy zeby zobaczyc cos kilka tygodni pozniej tyle ze wieksze :P

Odpowiedz do tematu