widzicie ? jaki jest sens czekania tyle na film skoro sa dobre wersje w necie ?? wlasnie dlatego w polsce szerzy sie piractwo coraz bardziej bo ludzie wiedza ze nie maja co liczyc na kino... tak samo bylo z Klatwa 2 czy Pila 3, w przypadku tego drugiego np w pazdierniku ogladalem film, w lutym widze reklame w TV
daj spokoj, przeciez on jest podniecony ja to czekam z recenzja az mi opadnie, bo pisalbym z bledami stylistycznymi jak nietoperz
Pero a co powiesz o muzyce ? jak dla mnie zajebiscie wpasowana, szczegolnie What I've Done i Doomsday Clock ( wtedy jak Majkella wzielam na tyl Bablebi ) brakowalo mi tylko albo zapomnialem gdzie to bylo Pretty Handsome Awkward ale to musisz sobie sciagnac sciezke dzwiekowa zeby zczaic o co mi chodzi
widzicie ? jaki jest sens czekania tyle na film skoro sa dobre wersje w necie ?? wlasnie dlatego w polsce szerzy sie piractwo coraz bardziej bo ludzie wiedza ze nie maja co liczyc na kino... tak samo bylo z Klatwa 2 czy Pila 3, w przypadku tego drugiego np w pazdierniku ogladalem film, w lutym widze reklame w TV
a co jak ktoś pierdoli piractwo? nie mówie, czasem internet uzyje ale staram się w legalnie korzystać z multimediów... nie sciągałęm nic nielegalnie od...od... od zimy gdzieś tak...
moze jednak sie wybiore do kina tylko czekam co na ten film laska powie zdjae se sprawe ze w kinie jest glosniej, wybuchy sa wieksze itp, ze slysze swist pociskow nad glowa srutututu i wogole ale mowie ktoruys juz raz ze nie bede wydawal kasy zeby zobaczyc cos kilka tygodni pozniej tyle ze wieksze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali