mam nadzieje, ze Decepticony napierdola Autobotom, bo Autoboty sa dobre dla malych dziewczynek.
Optimus Prime RZĄDZI !!!
a co do reszty to widze ze tematu nichuja nikt nie kuma
to tak:
TRANSFORMERS to jeden z fajniejszych komiksow.
jest o zmiennoksztaltnych zyjacych maszynach.
od ilustam lat trwa wojna pomiedzy AUTOBOTAMI i DECEPTICONAMI.
Autoboty - dobre, maja szefa Optimusa Prima ,ktory zmienia sie w Ciezarowke
Decepticony - zle, szef: Megatron, w komiksie zmienial sie w wielki pistolet
Sam FILM ma glownie opowiadac o tym jak obie rasy zlatuja sie na ziemie i wiadomo: napierdalanka.
Ci zli chca nas wytepic a ci dobrzy pomoc o czym my nie bedziemy wiedziec i bedziemy walczyc z obydwiema rasami.
zapowiada sie zajebiscie
a jedyne co mi sie przypomina to dialog nawiązany w sprzedawcach
-Więc... Nie tylko zajebiście,|że będzie to fabularny film z Transformersami.
-Ale nastawiam się na założenie najlepszego|maila kiedy film już wyjdzie.
-Stary, no to będziesz cipkę obracał.
-Nie bądź niesmaczny.
-Mówi to gość, który przed|chwilą grał w języczki z matką."Transformersy" były do dupy.
-Nieprawda.|Mają ukrytą głębię.
-Któregoś dnia mogą stać na straży.
-Zastanawiam się czy też|o tym napiszesz. Tobie nawet nie wolno oglądać telewizji,|bo jesteś chrześcijaninem i takie tam.
-Innymi słowy...
-Auta i ciężarówki, które zmieniają|się w roboty, nie są aż tak bluźniercze.
-Ponieważ, mój pastor mówi, że maszyny|mogą zmieniać się w inne maszyny, i to nie jest przeciwko Bogu.
-Transformersy były całkowicie przeciwko Niemu. Zesłał swojego jedynego Syna,|aby umarł na krzyżu, wybawił ludzkość, a my w podzięce zrobiliśmy chujową|kreskówkę jaką są "Transformersy".
-Na obozie biblijnym zrobiliśmy ten wykres,|który w pewnym sensie udowadnia...Bóg stworzył człowieka. A człowiek stworzył "Transformersy." Transformersy są jak dar od Boga.
-Nie, drogi panie.|Nie są żadnym darem. Są przeklętą klątwą od bestii,|którą nazywamy tą "wyludnioną."
Komiks akurat byl żalowy i nigdy mi sie nie podobal xD za to trailer w kinie robi wrazenie, chodzi glownie o dzwieki rąbanka 1,5h, ciekawy czy będzie wątek milosny jak w king kongu
General Daimos by je pozamiatał, podwojnyyy wicherrr
japońce robia lepsze roboty, te sa takie banalne, ale zobaczymy
Moze powstanie Godzilla vs TransFormes
z tego typu bajek podobala mi sie najbardziej bajka w ktorej mecha-zwierzeta sie bily miedzy soba ktore przylecialy na ziemie. Byly one tylko na pustyni i jedni mieli swoj statej i drudzy mieli swoj i ak jakos zamienili sie przypadkiem wszyscy w inne zwierzeta i cos ala transformers byli. Tymi dobrymi rzadzil "goryl" . ktos pamieta taka bajke czy moj cudowny opis nic nikomu nie mowi?
z tego typu bajek podobala mi sie najbardziej bajka w ktorej mecha-zwierzeta sie bily miedzy soba ktore przylecialy na ziemie. Byly one tylko na pustyni i jedni mieli swoj statej i drudzy mieli swoj i ak jakos zamienili sie przypadkiem wszyscy w inne zwierzeta i cos ala transformers byli. Tymi dobrymi rzadzil "goryl" . ktos pamieta taka bajke czy moj cudowny opis nic nikomu nie mowi?
to wlasnie jest ta bajka o ktorej ja mowilem - Cosmic Wars sie nazywalo i goryl - Optimus :*