hahahaha wszystkie filmy spod znaku ZF SKURCZ sa zajebiste. jednak wsciekle piesci weza, to niestety juz nie ten sam skurcz, co kiedys. paraska mi mowil, ze juz w chuj ludzi odeszlo i niestety stare dobre czasy skurczu sie skonczyly.klotnie, niedomowienia i takie tam.
jednak wiele tekstow z ich filmow zapisalo sie juz w tzw. jezyku ulicznym i sa kultowe.
ale dla tych co nie widzieli polecam :
- BULGARSKI POSCIK
- SUM TZW.OLIMPIJCZYK
- jak i krotkometrazowe skurcze
zajebiste w ich filmach jest to, ze slychac smiech ludzi stojacych za kamerami jak i ludzi grajacych :
tutaj taki drobny przyklad. wg mnie najlepszy ich krotkometrazowy film.
najlepszy jest zly szelag xD ("jak jezdzisz men? jak jezdzisz maderfaker men?), chociaz kolumbijski krawat z jajec to jeden z najlepszych tekstow. kolumbujski?!? z jajec?!? xD
a ja uwazam ze mimo dawnych lat swietnosci zf skurcz'u, ten ostatni film [Sarnie Zniwo czyli pokusa statuetkowego szlaku] naprawde im sie udal. biorac pod uwage obecna dosyc zlozona rezyserie i najwieksze jak dotad naklady finansowe (2 fury rozbite, 2 kamery , wynajecie sali w 2 warszawskich klubach) normalnie kasowa super produkcja!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali