ee ja sam bym zrobil filmik ale:
po 1. mam cos zjebane i nie moge ogladac dema przed "viewdemo" moge tylko przed playdemo... :/
po 2. nie moge pojac nie ktorych elementow ;/
po 3. w ogole nie wiem o co w tym wszystkim kurwa jego mac chodzi !!
po 4. ale kiedys zrobie swoj filmik !! i bedzie lepszy od ADRENALINE , ADRENALINE II
wiesz co Ci powiem Osama wysoko mierzysz tak sie sklada ze wiem o czym mowisz bo mam jakies 9 CD z samymi filmami CS'owymi w tym mieszcza sie 2 odcinki Adrenalin'e
powiem tylko ze oprocz tego na CD teraz mam jakies 5 BG na twardym i moge powiedziec bez zadnych ogrodek ze Adrenalin to nie sa najlepsze filmy...mam takie ze mozg sie lasuje heh
adrenaline to staroc nie pameitam juz dobrze go ale prosto skrecony (wiem wiem lepszy od mojego:D) ...... zrob jakies choual history (cHx) ..... bedziesz bossu
_________________ " Jeżeli coś ważnego musi być zrobione (czy to w pracy, czy w domu), w końcu zrobi to ktoś inny. Jeżeli zaś nie zrobi - to znaczy, że mogło być nie zrobione i świat się nie zawalił."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali