no dobra obejrzałem, i powiem, ze druga polowa mi sie o wiele bardziej podobała, plusów dużo by wymieniać np telemango, team kill na dachu,czy ten łancuszek na nuke
mezo nie bede ci dupy maślił więc wymienie moze minusy ciut przydługawe przerwy, brak mi takiej ciagłości, niektóre akcje zupełnie zwykłe, no brakowało mi jeszcze tych śmiesznych, okolo 2,5 minuty na napisy koncowe to chyba troszke strata czasu.
A co do samego wykoniania i efekty to 10/10 ale nie wiem czy to nie przyćmi tego co miało być na filmie
Ten Film dla odbiorcy, który na LoLu poznal swojego skilla (mnie tj. HaRbOrN'a) jest idealny!
Ten Film zawiera w sobie wszystkie aspekty działań na serwerze "LoL Attack"
10/10
... i tyle
moze rozpisze plusy i minusy jak to zwyczajem moim jest
+ 90 fps (to standart ale warty pochwalenia)
+ zmienność nadźwięcznienia (nie 3 pełne piosneczki tylko bateria zajebistych muz)
+ efekty video ... może to nie były efekty tzw. specjalne, ale naprawde miło to wszystko zrobione
+ ekspresja przejść między różnymi rodzajami akcji
+ jako ze to film LoL'qw - takie tez byly akcje
+ szybki czas produkcji
+ sentyment do tego serva
+ 3 moje akcje
+/- timing ... nie był on rewelacyjny, chociaż sam wiem, że to nie tak łatwo
- Mezo mnie popędza i nie mogę sie bardziej rozpisać:/
- blu ma racje ... za długo napisy i np. w telemango - już przeczytałem a to jeszcze 3 sek leci ... (moze tak mialo byc nie wiem)
- bylo kilka takich akcji ze juz sie ekran sciemnial a podczas tego sciemniania był najlepszy frag typu dupalhack przez ściane
_________________ " Jeżeli coś ważnego musi być zrobione (czy to w pracy, czy w domu), w końcu zrobi to ktoś inny. Jeżeli zaś nie zrobi - to znaczy, że mogło być nie zrobione i świat się nie zawalił."
kilka bledow technicznych i te przerywanie muzyki bylo jakies takie beznadziejne
ale to tam maly chuj
dla mnie byl jeden wielki problem:
kompletny brak rozdzielenia tych niby smiesznych akcji od tych teoretycznie pro
niewiedzac jakie byly zamiary autora filmu uznal bym ze jest idiota .... bo pokazuje jakas akcje co ziomek kompletnie trafic z awp niepotrafi a nagle jakis ladny hed kogos innego .... a gdzie jakies wysmianie tych akcji ? gdzie pokazanie oco tam naprawde chodzilo ? trzeba zdecydowanie to bylo jakos oddzielic ...
to tyle z mojej strony ....
_________________ Masz głowę i chu* to kombinuj !!
W sumie zgadzam sie z Kulkiem,ale nie chciałem być taki ostry Troche nie wiadomo gdzie to ma ręce i nogi
milka ja stary haxior jestem, odpaliłem kuter ver.3.4, zarzuciłem robaki,dobiłem do twojego kompa,otwarłem porty i wszedłem na mostek,ugasiłem firewall"a i spisałem o tym protokół sieciowy, założyłem maske i ide dalej a tam brama, no to otwarłem brame, potrzebowałem klucza,ale znalazłem go pod wycieraczką, wchodze a tam drogowskaz w lewo<---skansen : zastępowy--->w prawo, no to ide w skansen przebrnąłem z wami tą przygode na łonie nautry (btw twoja dziewczyna/żona chyba sie boi koni ) i znów drogowskaz i tym razem poszedłem w prawo gdzie był zastępowy harcerzy z drużyną zastępczą...masz racje nie znam sie na harcerstwie
Film ładnie zrobiony, widać że się starałeś..
Jakość bardzo dobra..
ale..
- p0sE nie p0se
- dawałem 2 akcje i juz nad tym ubolewalem a w filmie widze tylko 1 moja.. do tego zrobiona na ~5sek jedno ujecie a mozna bylo oprawic ja o wiele ciekawiej.. pozatym nie jest do konca..
- te fragmenty utworow muzycznych mzoe i dobry pomysl.. ale mi to jakos nie podchodzi..
Kulek, niestety nie wyszło tak jak planowałem, bo liczyłem na dużo więcej akcji do filmu, bo jak mi na przykład qri piczka daje 5 akcji pro, to nie wiedziałem co zrobić. I gdybym to wszystko oddzielił, to film byłby nieproporcjonalny. Z resztą już chciałem was ochrzaniać, że miał wyjść filmik całkowicie lamerski i śmieszny, a większość mi tu daje ładne hedy. Zrobiłem film z tego co mi dawali, tak więc do mnie o to pretensji nie miejcie
Cytat:
a gdzie jakies wysmianie tych akcji ? gdzie pokazanie oco tam naprawde chodzilo ?
Ja nie chciałem żadnych komentarzy czy innego chujstwa dodawać. Właśnie tego chciałem uniknąć. Poza tym chyba każdy widział o co chodzi
pose po 1 to że dałeś 2 akcje, to nie znaczy ze je wykorzystam, przeciez w topicu o demkach mówiłem, co przyjmuje a co nie. Być może akcja nie była do końca, ale kurde, ona i tak trwała 20 sekund prawie.
jak dales juz tylko jedna mogles jednak puscic ja troche inczej maly ekranik z boku albo cus.. a dales pol tej akcji ;/
dawalem 3 demka jednego nei wziales jedno tak a 3 powiedziales ze dlugie ale sie zastanowisz.. widzialem akcje dluzsze ktore przyspieszales wiec wiesz.. torche sie zawiadlem.. ale ogolnie..
mazzeo mi niechodzi oto ze za duzo np bylo pro akcji a zamalo smiesznych bo wiem ze to nie tylko od ciebie zalezy tylko trzeba bylo podzielic ten film na czesci w jednej pokazac bekowe akcje a w drugiej pro .... a nie wymieszac to ....
i generalnie to uznalem za ogromny minus ....
ale niewidze problemu zeby cos takiego poprawic w next filmie
jednak tez za ogromny + uwazam dobra jakosc filmu ...
_________________ Masz głowę i chu* to kombinuj !!
hmm może masz rację kulek, ale też zastanawiałem się na tym i uznałem że trzeba wymieszać, bo nie chciałem mieć takiej sytuacji, żeby myślano ze ci w części "bekowej" to jakieś lamery, a ci z wersji "pro" to jacyś super skillowcy. Rozumiem, że dla kogoś mogło się spodobać wymieszanie, dla innych nie.
Ostatnio zmieniony przez MaZZeo Czw 11 Maj, 2006 15:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum